• Upptäck fotopresenterna som alla älskar

  Vad ska du ge i present?
  Upptäck fotopresenterna som alla älskar

  En fotopresent visar mottagaren att du verkligen har tänkt på honom eller henne när du valde presenten. Det är inte vilket föremål som helst – du kan ha valt en favoritbild av mottagaren, en bild av er tillsammans, ett gemensamt skämt eller till och med orden till hans eller hennes favoritlåt. Ingen har någonsin fått eller gett något liknande, vilket gör det betydelsefullt för både mottagaren och för dig som ger bort presenten.

  En fotopresent för alla

  När du väljer en fotopresent ska du tänka på mottagarens personlighet och livssituation. Vissa fotopresenter passar alla, medan andra kan anpassas till mottagarens livsstil. Är personen mest hemma eller är han eller hon en driftig person? Gillar han eller hon att träna eller är matlagning en passion? Arbetar personen på ett kontor? Har mottagaren just flyttat in i ett nytt hem? Och vilken fotopresent skulle göra hela familjen glad?

  Fotomugg

  Allt smakar bättre i en egen mugg

  Om du vill välja din fotopresent med självförtroende kan du välja en mugg. Alla behöver sin egen mugg, så den här presenten kommer garanterat att få jobbet gjort. En varm eller kall dryck från din egen mugg smakar bättre - och ingen annan kommer att våga ta din mugg för eget bruk. En fotomugg är också en bra avskedsgåva till en kollega. En mugg med ett teamfoto eller en gemensam fras garanterar att du kommer att stanna kvar i din kollegas medvetande, även om ni inte ser varandra varje dag.

  Tips! Vad ska du köpa till ditt nya hem? Personliga fotomuggar för varje familjemedlem och glasunderlägg som passar med muggarna är den perfekta inflyttningspresenten! Handdukar är också en mycket typisk och funktionell present till ett nytt hem. Lägg till en dos personlighet till din gåva och ge en handduk med en personlig bild i stället för en vanlig handduk.

  Recept i fotobordshållare

  Inspirerande matbilder och recept för kocken

  Alla som gillar att stå i köket kommer att älska fotobordshållaren med sina vackra matbilder och goda recept. Skapa ett recepthäfte från en spiralbunden fotobordshållare som håller dina favoritrecept samlade på ett ställe. Samla familjens favoritrecept eller till och med nya recept från olika kulturer.

  Tips! Ett recepthäfte är bara en idé för denna fotopresent. I stället för recept kan du samla bilder av barnbarnen till mor- och farföräldrarna eller samla foton från en minnesvärd familjesemester tillsammans som kan bläddras igenom på din partners skrivbord.

  Fotofilt och fotokudde

  Att vara hemma blir lite mysigare om man är insvept i en fotofilt

  Om du letar efter en fotopresent till en hemmakär person är en fotofilt det perfekta valet. Den här filten med ditt eget foto är härlig att svepa in sig i.

  En fotokudde kan användas i samma presentset som fotofilten. Både fotofilten och fotokudden kan illustreras med en eller flera bilder och – om du vill – med text.

  Fotopussel och fotokudde med egen bild

  Fotopresenter för familjestunder

  Att lägga ett pussel eller spela ett minnesspel är en rolig aktivitet för hela familjen. Det är ännu roligare med ett fotopussel eller ett minnesspel som är gjort av dina egna foton. Du kan till exempel välja foton från resor och utflykter, familjens hobbyer, husdjur, sevärdheter hemma och utomlands eller vad du nu kan komma på.

  Både fotopusslet och minnesspelet levereras i en förvaringsbox, vilket gör det lätt att slå in dem som present och ta med på resan.

  Akrylram med dekor och ramfoto

  Minnesvärda ögonblick i spektakulära ramar

  Det finns säkert ett ögonblick som du vill att mottagaren alltid ska minnas. Du kan visa upp ett sådant ögonblick genom att lägga in en bild i en akrylram med dekor. Du kan välja mellan dekor i hjärtan, snöflingor eller sandkorn. Den perfekta presenten till Alla hjärtans dag eller en årsdag!

  Du kan också enkelt fånga de viktigaste ögonblicken i ett ramfoto, som är en färdig kombination av foto och ram. Om du vill visa upp ditt minnesvärda ögonblick i ett större format kan du kolla in våra canvas- & väggdekorationer som är tryckta med din egen bild.

  Musmatta med egen bild

  Musmatta för kontorsarbetaren

  Om mottagaren tillbringar tid vid datorn på jobbet eller hemma, är en musmatta med ett personligt foto ett utmärkt val. Denna fotopresent kommer både att förgylla dagen och ge dig valuta för pengarna.

  Beställ en fotokalender med dina egna foton på tillsammans med musmattan för en fantastisk presentkombination.

  Tips! Sprid glädje på kontoret med en musmatta som har ert teamfoto på eller en aforism att börja morgonen med.

  Mobilskal med egen bild

  Mobilskal med ditt eget foto

  Mobilskal med ditt eget foto är en present som passar nästan alla – precis som med fotomuggar. En mobil är alltid nära till hands, så se till att du alltid finns i din älsklings ficka eller handväska genom att ge bort ett mobilskal med er finaste bild tillsammans.

  SIGG-flaska med egen bild

  En dricksflaska och handduk med egen bild på till den som ska ut på äventyr

  En dricksflaska med ett vackert semesterfoto eller peppande ord kommer att hålla dig i gång på kontoret, gymmet eller på en vandringstur. Den är säker att använda, innehåller inga skadliga kemikalier och är 100% läckagesäker – så den är perfekt även för de mest krävande utflykterna! Med ett personligt foto är träningshandduken den perfekta presenten till en person som gillar att träna.

  Fotoklistermärken

  Gör dina fotopresenter personliga med fotoklistermärken

  Att skriva mottagarens namn och hälsningar på paket är mycket arbete, särskilt i juletid. Nu ersätter fotoklistermärken det hårda arbetet. Fäst ett foto av mottagaren på sidan av paketet och ett klistermärke bredvid med en önskan om god jul. Fotoklistermärken är också en praktisk ersättning för att skriva under ett julkort.

  Klistermärken kan användas för många andra ändamål än att märka gåvor. Du kan använda dem för att märka leksaker, klädhängare, datorer och mobiltelefoner. Så praktiskt!

  Kan du inte komma på en lämplig fotopresent?

  Det finns så mycket att välja bland och ibland kan det vara svårt att hitta rätt för mottagaren. I så fall rekommenderar vi ifolors presentkort, som låter mottagaren välja den present han eller hon vill ha. Du kan välja mellan ett tryckt presentkort eller ett elektroniskt presentkort.

  Tips! Fotopresenter är vackra och personliga presenter – så varför inte beställa en fotopresent till dig själv också?

  Prenumerera ifolors nyhetsbrev
  Prenumerera ifolors nyhetsbrev

  Läs mer