Inredning Inredning

Canvas- och väggdekoration Canvas- och väggdekoration

Fräscha upp hemmet med väggdekorationer. Fräscha upp hemmet med väggdekorationer.

Canvas- och väggdekoration

Inred ditt drömhus med vackra inredningstavlor!

Din egen, individuella bild som poster väcker minnen till liv mitt i vardagen. Det är enkelt att planera, välj din favoritmall. Många olika posterdesigns finns tillgängliga; liggande, kvadratisk, stående och panorama. Det finns två olika ytor att välja mellan: blank och matt. Återgivningen och kvaliteten på bilden förblir utmärkt, eftersom bilden skrivs ut på papper i hög kvalitet.

Posters kan även beställas färdigt inramade och i vårt urval finns även passepartous för varje posterstorlek. Vi levererar din poster inramad, och allt du behöver göra är att hänga upp din nya underbara poster på väggen.

Inred ditt hem med unika och personliga canvas-tavlor! Canvas-tavlan är lätt att göra. Det enda du behöver är en bild och några minuter! Du kan även göra ett tavelkollage av olika Canvas-tavelformat! Pröva även vår superfina panoramastorlek 40 x 100 cm eller vår nya jättecanvas 75 x 100 cm! Beställ din canvas-tavla hos ifolor på webben!

Behändig och lätt att använda - fotopostersticker. Postern kan du
fästa och lösgöra från så gott som vilken vägg som helst utan
tilläggsmaterial.

Väldigt enkel att fästa på vägg och ännu enklare att bytas ut. Minitavlan ger omväxling i hemmets inredning. Fem olika storlekar - gör kollager och utöka den med nya bilder. Lämnar inga hål i väggen.

Den stiliga aluminiumtavlan med matt yta är lätt och hållbar och den är lätt att hänga upp på väggen tack vare hållaren på baksidan av tavlan. Fotot som trycks på aluminiumtavlan är i sig själv ett färdigt inredningselement, och behöver ingen separat ram eller skyddsglas. Beställ aluminiumtavlor av egen bild nu!

Visa höjdpunkter från en speciell resa, bröllop eller helt enkelt dina vackraste upplevelser som ett fantastiskt fotokollage med träram. Hur många bilder du än har finns det alltid en passande passpartout och ram för ditt fotokollage. Välj format 50x70 cm för 4, 6 eller 24 foton (8x8 cm) eller 40x110 cm för 3, 4 eller 52 foton (6x6 cm). Vi skriver ut bilden i kvadratisk och symmetrisk ordning på postern så att bilderna blir ett blickfång på ett trendigt sätt. Varje bild har sin story. Fotokollaget levereras inramat i vitt eller svart trä. Dina favoritbilder trendigt inramade i ett fotokollage.

Designa en lätt men hållbar metalltavla med blank yta av hög kvalitet. Den trendiga metalltavlan med blank yta ger intryck av äkta fotografi och ser läcker ut. Inred hemmet med egna bilder!

Den stadiga träskivan (tjocklek 1,5 cm), blanklaminerade ytan och ståtliga form visar upp din bild på ett alldeles nytt sätt. Skapa en personlig fototavla och låt din bild pigga upp inredning!

Gör en stilig akrylglastavla av egen bild. Den blanka och flerdimensionella ytan på akrylglaset får din bild att se verkligen fin ut. Tavlan lägger du fast på väggen med stiliga metallfästtappar. Beställ en akrylglastavla av egen bild!
Galleritavlan ger det lilla extra till din inredning. Din bild trycks på en aluminiumskiva på vilken ytterligare ett akrylglas fästs. Slutresultatet är en fototavla med klara färger, djup och lyster. Skapa en alldeles fantastisk Galleritavla av egna bilder nu!

Ramen i äkta trä ger det lilla extra till din ifolor canvas-tavla av egen design. Inred i hemmet med ramen som lämnar ett mellanrum mellan tavlan och ramen och ger därför effekten av skugga och stil. Ramen finns i svart och vitt.

Ifolor posterhängare tar fram det bästa i dina affischer och foton. Du kan enkelt ändra bilden även efter ditt humör eller årstid. Det finns flera olika storlekar på våra posterhängare, tillgängliga i vitt, svart och ek. Om några minuter är din poster färdig för parad och passar vilken vägg som helst. Posterhängaren kommer med en tråd som gör den lätt att hänga upp. Magneten är bekväm, byt affisch eller foto så ofta du vill.

Vill du visa upp din bästa bild speciellt läckert? I vår tavelserie fördelas din bästa bild på 3 tavlor á 40 x 60 cm i stående format

Designa fina posters eller canvas-tavlor tryckta på äkta canvas-tygduk av hög kvalitet av egna bilder. Du kan använda en eller flera bilder på din tavla, stående eller liggande format. Med hjälp av designmallar skapar du konst till hemmet i en handvändning! Bekanta dig även med vår aluminium-, akrylglas- och galleritavla och beställ behändigt online!

Mest populära canvas- och väggdekorationer - din bästa bild som väggdekoration

Fräscha upp hemmet med väggdekorationer. Välj bland exklusiva väggdekorationsmaterial för att få inredningen precis som du vill ha den. Lägg till foton från dina resor, favoritställen, hobbyn eller t.ex. ditt keldjur för att skapa ett rum med utsikt eller vakna till dina bästa upplevelser varje morgon. Du kan skapa inredning även direkt från mobilen.

Kan du inte bestämma dig? Vi hjälper dig gärna. Nedan kan du se en överblick över våra mest populära tavelmodeller.

Klassisk, naturell och representativ

Canvas-tavla

Canvas-tavlan är lätt att göra. Det är nog därför just den tavlan har behållit sin plats i toppen år efter år. Äkta canvas-tygduken som tavlan trycks på är av toppkvalitet gällande färglyster och hållbarhet. Bilden sträcker sig över kanterna på canvas-tavlan och du kan även beställa ramar till våra canvas-tavlor. Det finns en massa olika storlekar från 20x30 cm ända upp till 75x100 cm, både stående och liggande samt kvadratiska. För dina finaste vyer rekommenderar vi vår tavelserie i panoramadesign.

från från per-item

Elegant, tidlös och strålande

Galleritavla

Våra galleritavlor är designade för att förbättra färgerna, djupet och detaljerna i dina favoritfoton. Vi framkallar bilderna på en kombo av aluminium och akrylglas. Detta ger en extra dimension till din bild – och en glansig finish för en högkvalitativ look. Alla våra galleritavlor levereras med ett väggfäste och är klara att hängas upp. Välj mellan 13 olika storlekar och 3 format.

från från per-item

Fotopanel

Vi kan också starkt rekommendera vår fotopanel med tjusig blank finish. Den trycks på UV-skyddad träfiberskiva.

från från per-item

Letar du efter ett modernt och ekonomiskt sätt inreda på? Vi har lösningen. Gör fina fotoaffischer i massor med olika storlekar och typer. Och om du vill göra det på ett slående sätt så varför inte pröva vår posterserie. Vill du spara väggarna? Då är fotoposterstickern din lösning, den fäster sig vid vilken yta som helst och är även lätt att ta loss. Och för dig som uppskattar mer industriell interiörstil, välj gärna vår metalltavla som verkligen är en blickfångare: den stöter bort smuts, ljus och fukt.

Men en sak är säker, vilken tavla du än väljer kommer våra tavlor att garantera den kvalitet och intensitet du vill ge din favoritbil och visa upp i din interiör.

Kombinera foto och text i din inredningstavla

Även om en bild säger mer än tusen ord kan du även krydda din fotostory med texter. Kombinera bilder och text på din tavla, eller komponera texttavlor bredvid fototavlor, med till exempel ett inspirerande citat, en tankefras, orden i din favoritlåt eller ditt livs power statement. 

Inspiration till inredning med fotografier

Beställ vårt nyhetsbrev

Bli vår prenumerant och du får en rabattkod på 30 % till din kommande order.

Beställ vårt nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Så här säger våra kunder

5-tahtea
Canvas-tavla

❰❰ Bra kvalitet. Snabb leverans. ❱❱

Monica, Själevad

5-tahtea
Fotopanel

❰❰ Mycket nöjd med resultaten, prisvärt. ❱❱

Carina, Huddinge

5-tahtea
Canvas-tavla

❰❰ Mycket positivt överaskad på bilder som från början inte var perfekta. Mycket bra. ❱❱

Tavelserier Tavelserier

Tavelserier Tavelserier

Visa upp din bästa bild på ett speciellt fint sätt! I tavelserien delas en bild på tre tavlor i storlek 40 x 60 cm stående mall.

Pris från:
Visa upp din bästa bild på ett speciellt fint sätt! I tavelserien delas en bild på tre tavlor i storlek 40 x 60 cm stående mall.

Pris från:

från från per-item

Välj en av följande mallar:

Frågor och svar om canvas- och väggdekoration

Hurudana material finns till canvas- och väggdekorationerna?

Ifolors canvas- och väggdekoration har massor av material- och storleksalternativ. Vi trycker dina foton på material som tar fram de bästa aspekterna av dina foton och de rikaste färgerna.

  • Metallavlan med hög upplösning ger perfekt kontrast till bilden. Trycket syns på den matta ytan utan reflektioner. Metalltavlans yta stöter bort ljus, smuts och fukt - så den passar till exempel perfekt som present till någon som spenderar tid i köket och garaget.
  • Galleritavlan är avsedd för dina mest underbara bilder - dess akrylglas tar fram färgerna på dina bilder på bästa möjliga sätt. Din bild är tryckt på en aluminiumplatta och akrylglaset fästs på den.
  • Väljer du en akrylglastavla kommer din bild att tryckas på en underbart glänsande akrylglasplatta. Tavlan fästs på väggen med snygga metallfästen.
  • Canvas-tavlan är tryckt på högkvalitativ konstduk som spänns över en träkilsram.
  • Fotopostern är en högkvalitativ pappersaffisch med en blank yta, som du kan använda för att dekorera ekonomiskt men stilfullt.
  • Fotopanelen är tryckt på UV-skyddad träfiberskiva. Skivan har en blank, reptålig plastfinish.
Hurudana storlekar finns det att välja mellan i tavelsortimentet?

Inredningstavlorna är lämpliga för alla typer och storlekar av utrymmen. Vårt mångsidiga urval av material och storlekar garanterar det. Canvas- och övriga väggdekorationer finns i 13 olika former och storlekar, liggande och stående mallar allt från 20 x 30 cm till den imponerande 75 x 100 cm. Fyrkantiga tavlor i olika storlekar finns också. Du kan få ett underbart blickfång genom att göra en serie tavlor av ditt foto, där bilden är uppdelad i en serie om tre stycken 40 x 60 cm tavlor. Det går att implementera tavelserien med de flesta av våra tavlamallar, dock inte för metalltavlan eller fotopanelen.

Hur många foton får plats i en inredningstavla?

När du designar en dekorativ tavla från din egen bild har du möjlighet att lägga till så många bild- och textplatser du vill. Använd dock inte för många bilder på tavlan så att slutresultatet ser bra ut. Under designskedet av tavlan erbjuds du ett brett urval av olika layouter av bilder och texter. Du kan skapa en klassisk dekorationstavla med en bild eller använda en mall som stöder layouten för flera bilder.

Kan jag hänga upp canvas-tavlorna och de övriga inredningstavlorna utomhus?

Alla inredningstavlor av akrylglas, metall eller aluminium är lätta att rengöra och tål lite fukt eller damm. När du väljer en plats att hänga upp produkten på bör du dock undvika direkt solljus eller regn för att bibehålla produktens färger så länge som möjligt. Du kan gott och väl hänga upp tavlan på en täckt balkong eller terrass. Canvas-tavlan, fotopostern och fotopanelen i träfiber är inte lämpliga för utomhusbruk.