Ett tackkort efter bröllopet

Ett tackkort efter bröllopet är ett fint minne av en viktig dag

Ett tackkort efter bröllopet är ett vackert meddelande till dina nära och kära om hur underbart det var att få dela en viktig dag med dem. När det har gått en månad eller mer sedan bröllopet är det härligt att titta igenom alla bröllopsfoton igen för att skapa ett tackkort. Här har vi samlat några tips för att skapa den där lilla minnespresenten – tackbilder och en vacker text förmedlar ett viktigt budskap till dina bröllopsgäster.

Ett tackkort förlänger bröllopets magi

Gästerna gör festen; alla dina nära och kära, vänner, släktingar, barn. Deras stöd och närvaro vid denna meningsfulla tidpunkt i livet vittnar om kärlek och starka band. På bröllopsdagen blixtrar kamerorna från dem som står dig nära och senare fylls sociala medier av bilder på det lyckliga paret. Men en bröllopsdag är en så unik händelse i livet att den förtjänar ett mer bestående minne. Och inte bara på grund av tradition, utan för att ett tackkort i papper av god kvalitet är en uppskattad och påtaglig minnessak för nära och kära. Bröllopskortet är något som vi behåller lång tid framöver för att minnas känslan.

Tackkort efter bröllopet

Låt din kreativitet och kärlek synas på ditt tackkort!

När det gäller att designa tackkort är det bara fantasin som sätter gränser. Du kan välja en helt vit bakgrund och fylla den med bröllopsfoton och texter. Eller använd de vackra färdiga bröllopsmallarna som medföljer varje kortmodell. Du kan leka med färger och typsnitt och välja en eller flera vackra bröllopsbilder till kortet.

Det finns även gott om kortmodeller att välja mellan. Skulle ett vykort eller kanske ett spektakulärt XL-kort i A4-storlek passa till ditt tackkort? De som föredrar tradition kan välja ett snyggt vikt kort som går att öppna. Det mest populära kortet med personligt foto är ifolors klassiska fotokort, som är perfekt som tackkort till ett bröllop. Alla tackkort är tryckta på högkvalitetspapper.

Tackkort från ifolor – enkelt och roligt att göra, till och med på mobilen

Någon kanske avstår från att göra ett tackkort efter bröllopet och tror att det skulle vara svårt. Det är dock enkelt att göra ett tackkort online. Hos ifolor kan du hitta massor av färdiga mallar för tackkort – du behöver bara lägga till en bild och en kort text.

Behöver du skynda dig kan du beställa tackkort per telefon. Om du vill ta god tid på dig att designa ditt tackkort kan du bekvämt göra det på din dator. Med hjälp av Designer-programmet kan du se kortet och bilderna i större storlek och det är enklare att designa.

Klassiska fotokort

Kuvert medföljer – enkelheten framför allt!

För att göra det så bekvämt och stressfritt som möjligt för dig att skicka tackkort kommer många kortmodeller även med kuvert. Spara en extra sväng till affären genom att köpa kuvert i samma ordning som vikta kort eller klassiska fotokort. De flesta kort säljs i praktiska set om 10.

XL-kort

Ett XL-kort är ett stort tack till en älskad person

Skulle det inte vara trevligt att hedra några av de närmaste gästerna med ett lite större tackkort? Det är fint att ge ett speciellt XL-kort i A4-storlek till släktingar, föräldrar eller andra nära och kära efter bröllopet. Det rymmer ett vackert bröllopsfoto eller många foton i olika storlekar från din bröllopsdag – och ett stort tack! Ett trevligt sätt att visa din uppskattning är att välja ett personligt XL-kort med bilder på mottagaren själv. Om du däremot gör flera av samma XL-kort får du mängdrabatt på priset.

Klassiska vikta kort

Ett tackkort efter bröllop fullbordar firandet

Att göra ett tackkort är en rolig aktivitet: du får titta igenom alla underbara bröllopsbilder, välja de bästa och komponera texten. I den kortaste texten räcker det med ett tack och bröllopsparets namn. Även om namnen kan stå förtryckta på kortet, kan du göra dina tackkort ännu mer personliga genom att skriva namnen för hand. Texten på tackkortet kan också vara helt handskriven.

Ett tackkort efter ett bröllop är ett gemensamt minne av början – eller fortsättningen, men fulländat med ringar – på ett stort äventyr. Ett tackkort är en liten konkret gest som berättar en historia om kärlek, vänskap och glädjen i att dela med sig.

Läs mer