Dekorativ tavla med bröllopsfoto

Dekorativ tavla med bröllopsfoto som lyser upp hela hemmet med kärlek

Ett bröllop är en symbol för kärlek. Det är vackert att göra en inredningstavla av detta lyckliga ögonblick, som väcker minnen och ger glädje och energi varje dag. Vackra tavlor av bröllopsfoton ger värme till atmosfären i varje rum.

Ett bra sätt att fira de känslofyllda ögonblicken på din bröllopsdag är att föreviga ett favoritbröllopsfoto på väggen. En fantastisk dekorativ tavla som alltid är närvarande för att berätta historien om ögonblicket då du sa "ja". Den gör dig på gott humör när du kommer hem. Den påminner er, i ögonblicket av oenighet, varför ni valde varandra. Den visar er ömsesidiga kärlek varje dag på ett vackert sätt.

Skapa en underbar canvastavla av bröllopsbilden

En tavla med ditt eget bröllopsfoto gör din inredning unik

Inredningstavlor med bröllopsfoton skapar en kärleksfull atmosfär i hemmet och gör det enkelt att trivas. De fantastiska bilderna som paret valt och inredningstavlorna som tillverkats av dem skapar en helt individuell look för det gemensamma hemmet. Fototavlor passar enkelt in i alla typer av hem, eftersom det finns ett stort utbud av storlekar att välja mellan. Till exempel är den minsta av de populära canvastavlorna eller galleritavlorna 20 x 30 cm och de största är hela 75 x 100 cm. För den minimalistiska kan man använda sig av minitavlor – den minsta storleken är 10 x 10 cm – och skapa ett fantastiskt collage.

Modellerna har både blanka och matta alternativ.

Berätta historien om ditt bröllop på en eller flera tavlor

Brudens och brudgummens kärleksfulla blick, den perfekta bröllopskyssen, det ensamma ögonblicket... Hur väljer man det mest fantastiska bröllopsfotot till sin tavla? Vissa brudpar kan enkelt hitta ett perfekt motiv för tavlan. Andra vill berätta en historia om bröllopets höjdpunkter med flera tavlor – alla i samma storlek eller flera olika stora fotopaneler i grupp. Och en del gillar att leka med material och väljer akrylglastavlor eller metalltavlor för olika rum. Ditt bröllop – ditt beslut.

Inredningstavlor av bröllopsbilder tagna med telefonen

Högkvalitativt slutresultat, klart att hänga

En dekorativ tavla med dina egna bröllopsfoton är ett minnesvärt konstverk, och därför är det extra viktigt att tavlan är av hög kvalitet. Fotot på tavlan måste kännas lika fantastiskt om flera år som det var på bröllopsdagen. Till exempel trycks canvastavlor på högkvalitativ konstduk, där färgerna förblir intensiva. Galleritavlan däremot är en smart kombination av akrylglas och aluminium, vilket ger bilderna klara färger, djup och briljans.

Tavlorna kan snabbt sättas på plats, eftersom de levereras färdiga att hängas upp.

Inramad poster av bröllopsbilden

Med eller utan ramar - det som passar din inredning

Välj en ram till tavlan för att få den att se mer imponerande ut. Till exempel är en högkvalitativ fotoposter av ett bröllopsfoto helt fantastisk precis som den är. Om du vill kan du ge affischen en stilfull touch genom att lägga till en vit passepartoutkartong och svarta, vita eller ekfärgade ramar runt bilden. Vi levererar ett sådant paket färdiginramat av ett proffs, och du betalar inte extra för inramningsarbetet.

Eleganta canvastavlor av bröllopsbilderna

Lätt att göra online och även från en mobiltelefon

Design och implementering av en inredningstavla gjord av ditt eget bröllopsfoto görs på nolltid på ifolors hemsida via telefon eller dator. Även om en bild säger mer än tusen ord kan du också lägga till egen grafik eller text till fotona på tavlorna. Du får de mest mångsidiga redigeringsmöjligheterna genom att designa tavlorna med Designer-programmet.

Om den bästa bilden från ditt bröllop är tagen med en mobiltelefon behöver du inte oroa dig. Den kan också utgöra en fantastisk tavla för ditt hem. Experimentera gärna för att se om bildens upplösning är tillräcklig för att göra en tavla.

Låt din kreativitet och kärlek lysa igenom i din heminredning – förvandla ditt bröllopsfoto till en fantastisk inredningstavla!

Läs mer