01.jpg
beach-bag-ProductImage-1280x805-2.jpg
beach-bag-ProductImage-1280x805-3.jpg

Strandbag

från 499.00 från per-item
från 499.00 från per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
från 499.00 från per-item
från 499.00 från per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

15-21

arbetsdagar

Nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
ifolors produkter. Om det finns ett
design- eller tillverkningsfel i den
produkt du har beställt, eller om
den skadas under transporten,
kommer du att få en ersättnings-
produktav samma kvalitet.

Produktinformation
  • Storlek ca 70x50x20 cm
  • Tål maskintvätt max. 40 °C
  • 100% polyester
  • Tryck på bägge sidor
  • Rymmer ca 34 liter
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

Produktinfo

Strandbagen från ifolor är snygg och rymlig (70x50x20 cm), och du kan designa båda sidor med dina egna bilder. Strandbagen på 34 liter har plats för allt du behöver för en dagsutflykt: lunch, drinkar, sim- eller annan sportutrustning, en handduk eller en filt för picknicken.

Prislista

Strandbag

från
Strandbag
ca 70x50 cm
Specialpris
från
norm.
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

Om produkten:

Mångsidig bag

Mångsidig bagDenna strandbag rymmer enkelt en handduk, baddräkt och en bok för en stranddag. Långa remmar gör den lätt att bära. Väskan passar för många resor - som shoppingväska, för en liten picknick eller till lekplatsen.

Strandbagen som skiljer sig ur mängden!

Strandbagen som skiljer sig ur mängden!Gör precis den strandbag du vill ha - med din favoritbild och skojig text. Väskan ser särskilt imponerande ut då du designar den den med en stor bild. På sidan av strandbagen bär du även minnena alltid med dig.

Lätt i skötsel

Lätt i skötselDu kan ta med dig bagen till sandstranden, lekplatsen eller spaet, materialet på bagen är av hög kvalitet och den är lätt att hålla ren. Strandbagen kan torkas av med en fuktig trasa eller tvättas i tvättmaskin upp till 40 grader. Lägg dock inte bagen i torktumlaren.

Idéer till användning av strandbagen:

Bekväm bag på spaet

Bekväm bag på spaet

Ska du på spasemester? Ta med din strandbag från ifolor som du har designat för att passa din egen stil. Den snygga strandbagen är lämplig att användas vid såväl poolen som på stranden. Designen på bagen kan ju vara till exempel en bild på en magnifik solnedgång eller ditt favoritresmål. Om du vill kan du lägga till text på bilden, till exempel ett ordspråk eller en plats där bilden på bagen finns.

Tillräckligt rymlig för hela familjen

Tillräckligt rymlig för hela familjen

Strandbagen är ett bekvämt hjälpmedel för en dagstur, både i vardagen och på semesterresor. Med dej får du ett mellanmål och en flaska vatten, en filt för picknicken, en uppsättning byteskläder och spelkort. Allt du behöver för en trevlig resa finns lätt till hands.

Designa en strandbag av din favoritbild för nya äventyr

Designa en strandbag av din favoritbild för nya äventyr

Denna bag är inte bara ett praktiskt tillbehör, utan en väska fylld med minnen som tar dig på utfärder som skapar i sin tur nya minnen. På sommaren finns där en filt för picknicken, färska jordgubbar och en fräsch drink på stranden. På vintern kan du hitta varm kakao i termosen och gourmetfrallor inslagna i smörpapper. Som gjord för nya fina minnen.