Idéer för olika tillfällen

På den här sidan har vi samlat idéer till fester och aktuella teman. På våra inspirationssidor hittar du mer än 50 artiklar om vad du kan göra med bilder och hur du tar bättre bilder.

Bröllop

Bröllopsdagen är viktig både för brudparet och deras nära och kära. Spara minnena från förberedelserna inför bröllopsdagen i en fotobok. Fotokort gör ditt bröllop personligt när Save the date-kort, bröllopsinbjudningar, bröllopsmeny- och programkort följer samma stil. Berättelsen om brudparet spelar en viktig roll på festdagen och med hjälp av bilder kan man berätta historien på många sätt. En perfekt dag kröns med tackkort till gästerna gjorda av bröllopsfoton och presenter för brudtärnan och bestman. På så sätt kommer minnena från en underbar dag att finnas kvar i ditt sinne resten av livet.
 

Baby

Bebistiden är en unik period för hela familjen: full av glädje och lycka över en ny familjemedlem, men också av att lära sig något nytt. Redan innan ditt barn föds är det bra att vara förberedd på att bebisar växer och utvecklas snabbt, och den första tiden kommer att flyga förbi. Lyckligtvis kan du fånga de värdefulla stunderna under denna tid i bilder: du kan till exempel hänga upp en tavla på väggen och du kan använda fotokort och fotoböcker så att även avlägsna släktingar och vänner kan följa barnets utveckling.
 

Födelsedag

Festen närmar sig, saknar du en presentidé? Oroa dig inte, du har redan din mobil full med födelsedagspresenter. Välj bilder av de bästa stunderna och beställ en personlig present till födelsedagsbarnet.
 

Inbjudningskort

Skapa en festlig stämning för dina gäster med personliga inbjudningskort! Hos oss hittar du kortmallar för alla tillfällen: studentfest, bröllop, födelsedag, konfirmation och dop.
 

Tackkort

En bra fest kulmineras med ett tack. De personligaste tackkorten skapar du av egna bilder. Hos oss hittar du många färdiga mallar som passar för tackkort.
 

Mors dag

På Mors dag skämmer vi bort mamma med vitsippor, prima egengjord frukost och gemensamma stunder. Men vad ska man ge som present till mamma? Någonting väldigt överraskande och personligt? En tavla, ett gratulationskort eller en fotobok på fina familjebilder som en fotoprodukt är den perfekta presenten. Se våra presenttips till mamma, mormor och farmor, beställ enkelt på online och överraska!
 

Julkort

När du beställer julkort med din egen bild kan du vara säker på att hälsningen är personlig. Ett foto på barn- eller keldjur eller ett bekant stämningsfullt landskap kommer garanterat att få mottagaren på gott julhumör.