• Om Ifolor

  Fram med kreativiteten!

  Fram med kreativiteten!

  Vi vill inspirera dig till att hitta nya sätt att glädjas över dina bilder och göra det enkelt för dig att dokumentera egna eller närkretsens intressen i livet.

  Vi framställer årligen hundratusentals fotoböcker. Me dem får du återuppleva dina viktiga händelser. Våra fotoprodukter ger både dig och dina närmaste stor glädje.

  Internationellt familjeföretag

  Internationellt familjeföretag

  Ifolor är aktivt i 15 länder: Tyskland, Finland, Irland, Österrike, Sverige, Frankrike, Italien, Belgien, Spanien, Norge, Danmark, Luxemburg, Schweiz, Nederländerna och Förenade kungariket. Företaget är ett schweiziskt företag med huvudsäte i Schweiz. Ifolor är en ledande fototjänst på marknaden. Våra moderna produktionsprocesser och professionella team garanterar kvalitet på toppnivå.

  Lång historik av fotografier

  Ifin katumainoksia

  Ifolor började sin verksamhet redan år 1971 med topp-placering inom postorderförsäljning i Norden. Ända till år 2007 var vi aktiva under namnet Ifi.

  Ifolorin rakennus Keravalla, pääovi

  År 1994 flyttade företaget till nya, moderna produktionsutrymmen. Då digitalkameroran blev alltmer populära år 2006 började vi med att framkalla fotografier av digitala fotofiler. Samma år tog det schweiziska företaget Photocolor AG över.

  Ifolor, Kreuzlingen, Switzerland, photo

  Från år 2007 har vi varit verksamma under namnet ifolor. Vi har sedan dess byggt upp brandet ifolor som värnar om fotoböcker och övriga fotoprodukter. Den första mobila applikationen släpptes år 2011. Fem år senare har ifolor sålt över en miljon fotoböcker i Norden.

  Kvalitet du kan lita på

  Kvalitet du kan lita på

  Produkternas kvalitet är det viktigaste för oss. Vi planerar och förverkligar beställningsprogramvaran själv samt utvecklar och uppdaterar dem hela tiden. Alla ifolors fotoprodukter genomgår en noggrann kvalitetskontroll. Vi använder bästa möjliga råmaterial.

  Certifierad toppkvalitet

  Modern teknologi

  För att hela tiden kunna erbjuda dig bästa möjliga kvalité användar vi den mest moderna teknologin och de nyaste produktionsmaskinerna tillgängliga på
  marknaden. Vi använder bästa möjliga råmaterial för framställningen av
  fotografier och fotoprodukter.

  Toppexpertis

  Vår personal består av fotoindustrins och digitaltryckets professionella team som konstant optimerar kvaliteten och produktionsprocesserna på våra produkter.

  Fogra-certifierat digitaltryckeri

  Det kvalitetscertifikal vi fått för vårt digitala tryckeri är ett bevis på att vi kontinerligt jobbar på att utveckla oss och garantera en 100 % nöjdhetsgaranti.

  Kontaktuppgifter

  Ifolor

  41009041 Frisvar
  U203, 202 29 MALMÖ

  Telefon

  020 795 320