02.jpg
20220511-Placemat_Product_Visualization_2.jpg
20220511-Placemat_Product_Visualization_3.jpg
20220511-Placemat_Product_Visualization_4.jpg

Bordstablett 40,5x29 cm

från 139.00 från per-item
från 139.00 från per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
från 139.00 från per-item
från 139.00 från per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

10-16

arbetsdagar

Nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
ifolors produkter. Om det finns ett
design- eller tillverkningsfel i den
produkt du har beställt, eller om
den skadas under transporten,
kommer du att få en ersättnings-
produktav samma kvalitet.

Produktinformation
  • Storlek: 40,5x29 cm
  • Plasten säker för livsmedel
  • Lätt att torka av
  • Laminerad matt finish
  • Bilden får en vit ram
Skötselråd
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

Produktinfo

Duka vackert med ifolors bordstabletter.  Välj bilder som matchar interiören, teman eller stämningen och designa egna underlägg. Du kan välja en bild eller göra ett kollage av bilderna. Bilderna får en vacker, vit ram som lyfter din bild i centrum. Den matta finishen återger färger och kontraster i bilderna noggrant och utan reflektioner. Ifolors underlägg tillverkas av plast som är säker för livsmedel. Bordstabletterna är lättskötta och håller i många år även vid intensivt bruk.

Prislista

Bordstablett

från
40,5x29 cm
40,5x29 cm
Specialpris
från
norm.
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

Om produkten

Lättskött och reflektionsfri yta

Lättskött och reflektionsfri ytaVår bordstablett som är lätt att torka av mäter 40,5 x 29 cm. Underläggen har en icke-reflekterande matt yta så dina bilder återges vackert utan störande reflekterande effekter. Storleken på bilden är 39,7 x 28,2 cm och den är omgiven av en vit ram.

Skyddar bordet och underlättar städning

Skyddar bordet och underlättar städningVåra bordstabletter är gjorda av livsmedelssäker, hållbar plast. Den är designad för daglig användning för att glädja middagsgäster och skydda bordet. Det är bara att torka av underläggen och vips är dom flack- och smulfria.

Gör en bordstablett i egen stil

Gör en bordstablett i egen stilDu kan designa ett kollage av flera foton på tabletten eller använda bara ett foto. Vår applikation föreslår automatiskt en bra placering för din bild. Om du vill kan du redigera bildstorleken och ordna bilderna i den ordning du vill. Underläggen kommer alltid med en tydlig, vit ram runt bilden.

Individuell precis som du

Varje familjemedlem får sin egen tablett

Varje familjemedlem får sin egen tablett

Ge bort som present eller sprid glädje varje dag. Sprid ett leende på läpparna till dina nära och kära genom att ge dem en egen bordstablett med eget favoritfoto. Barnen kan också vara mera medgörliga vid matborder med en bekant bild på sin tablett. Underläggen är ett fantastiskt inredningselement, till exempel för vackra landskapsbilder tankarna till minnen av naturen och de växlande årstiderna.

Web_PDP_UC2_PG_Placemat

Våra vänner djuren får också ett eget underlägg

Gör en tablett till keldjursmatskålen och skydda golvet från fläckar. Samtidigt kan du förvandla tabletten till ett dekorationselement eller bara göra det gulligt för ditt husdjur. Efter måltider är tabletten enkel och lätt att torka av.

Enkelt i båt och stuga

Enkelt i båt och stuga

Bordstabletter med egen bild är också perfekta för stugan eller båten. Bordets yta hålls renare och tabletten är lätt att torka ren från matsmulor och fläckar varje gång efter att ha ätit. Om du vill kan du använda den som underlag för grönväxter eller blomvaser. Bara din egna fantasi sätter gränser.