Fotokort Fotokort

Fotokort Fotokort

De bästa fotokorten skapar du själv online. Skicka t.ex. personliga tackkort av egna bilder - enkelt och förmånligt. De bästa fotokorten skapar du själv online. Skicka t.ex. personliga tackkort av egna bilder - enkelt och förmånligt.

Fotokort

De bästa fotokorten skapar du själv online. Skicka t.ex. personliga tackkort av egna bilder - enkelt och förmånligt.

Kort till olika teman

Se våra kortmallar

Posta dina favoritbilder som vykort! Välj ett eget foto som bildmotiv och överraska vänner och familj med personliga fotohälsningar. Vykorten är glanslackade och av högsta kvalitet. Beställ vykort från ifolor enkelt på webben!

Klassiska fotokort är personliga och superpopulära för olika händelser. Kortmallar finns det gott om och du kan lägga till tryckt text på kortets baksida. Beställ klassiska fotokort från ifolor!

Det populära klassiska fotokortet kan nu beställas även som vikt! Det är elegant och lämpar sig speciellt som gratulations- och hälsningskort samt individuella inbjudnings- och tackkort. Välj din favorit bland flera olika mallbotten där temat och stilen fortsätter även på insidan. Du kan lägga till bilder och text både på kortets fram- och innersida.

Personliga klassiska vikta kort kan du använda när som helst: t.ex. då du vill tacka, göra inbjudningar, eller annars bara hälsa till någon. På framsidan får du bilder och text, på insidan tryckt text. Beställ klassiska vikta kort av egen bild från ifolor!

Gör ett garanterat annorlunda A4 XL-kort av ett eller flera egna foton! Välj ur ett stort antal designbotten, tryck text på baksidan. Säljs styckvis inkl. Kuvert. Beställ ett eller flera XL-kort i A4-format från ifolor på webben!

Gör garanterat annorlunda fotokort, A4 vikta XL-kort av ett eller flera egna foton! Välj ur ett stort antal designbotten, tryck bilder och text på framsidan och text på innersidorna. Fotokorten säljs styckvis inkl. kuvert. Beställ ett eller flera vikta XL-kort i A4-format från ifolor på webben!

Det populära panoramakortet kan nu beställas även som vikt! Det är klassiskt elegant och lämpar sig speciellt som gratulations- och hälsningskort samt individuella inbjudnings- och tackkort. Välj din favorit bland flera olika mallbotten där temat och stilen fortsätter även på insidan. Du kan lägga till bilder och text både på kortets fram- och innersida.

Posta dina favoritbilder som panoramavykort! Välj ett eget foto som bildmotiv och överraska vänner och familj med personliga fotohälsningar. Vykorten är glanslackade och av högsta kvalitet. Beställ panoramavykort från ifolor enkelt på webben!

Trendiga och eleganta kvadratiska vikta kort av pärlskimrande specialpapper lämpar sig väl till alla hälsningar: tack, inbjudan, baby, påsk, jul, vändag, dop, konfirmation, student mm. På framsidan får du bilder och text, på insidan tryckt text. Beställ moderna och trendiga kvadratiska vikta kort från ifolor!

Det har aldrig varit lättare att skicka vykort än nu, direkt med mobilen. Tänk vad glada dina vänner blir när de får ett äkta vykort på posten. När fick du senast ett riktigt vykort i brevlådan?

Mest populära temakort hos ifolor till dina stjärnstunder i livet

När spred du senast glädje bland dina nära och kära med ett kort? Idag levereras gratulationer, hälsningar och inbjudningar ofta via sociala medier, sms eller e-post.

Kortet med egen bild förmedlar känslor och hälsningar från många fantastiska ögonblick i livet. Med ett bildkort gratulerar du, meddelar du, bjuder in, tackar eller berättar att mottagaren är viktig just för dig. Vad skulle du vilja berätta för dina nära och kära just nu? Skicka ett fotokort på din semester, presentera en ny familjemedlem för släktingar och vänner, eller bjud in till ett bröllop, konfirmation, examen eller till en födelsedag. Eller säg att du bryr dig och saknar hen.

I vårt urval av temakort hittar du massor med alternativ som förmedlar ditt viktiga meddelande. Du kan designa och beställa vykort, ensidiga kort och vikta kort i olika storlekar. Det som gör kortet unikt och väldigt speciellt är bilden och budskapet du väljer.

Att välja temakort kanske inte är lätt. Därför ger vi dig en översikt över våra mest populära designs.

  • För gratulationer, hälsningar och personliga tackkort väljer våra kunder ofta ett individuellt vikt kort. Du kan placera ditt foto både på omslaget och insidan och det finns tillräckligt med plats för din egen skrivna eller tryckta text.
  • Ett julkort med din egen bild kommer att förbli populärt från år till år. Ett klassiskt fotokort är perfekt som julkort.
  • För Save the Date-kort och bröllopsinbjudningar föredrar våra kunder kvadratiska vikta kort gjorda av pärlemorskimrande specialpapper.
  • Våra kunder förmedlar mycket viktiga nyheter med ett XL-kort i A4-format vilket säkert kommer att imponera på mottagaren. Detta fotokort passar till exempel för bröllops- och babynyheter, som födelsedagskort, morsdagskort och farsdagskort. 

De färdiga texterna, dikterna och aforismerna kan du skriva själv eller googla dig till de bästa. Och dubbelglädje hos mottagaren skänker du genoma att kombinera en fotopresent med ditt temakort. 

Gratulationskort, inbjudningar, tackkort - kolla in idéer under Inspiration och designa ditt fotokort

Vilken typ av fotokort förmedlar ditt budskap på ett stilfullt och minnesvärt sätt? Våra färdiga mallar gör det enklare att designa ditt fotokort. De kombinerar text och bilder som följer med kortet, vilket resulterar i ett personligt, unikt fotokort som ingen annan har. Om du inte redan har en tydlig plan för ditt fotokort, kolla i vår webbshop under Inspiration och hitta de bästa tipsen och idéerna. Välkommen att bli inspirerad!

Beställ vårt nyhetsbrev

Bli vår prenumerant och du får en rabattkod på 30 % till din kommande order.

Beställ vårt nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Så här säger våra kunder

5-tahtea

❰❰ Nöjd med både bilder och vykort. Jättefina. ❱❱


Josephine, Jämjö

5-tahtea

❰❰ Bra service, fina färger på korten. ❱❱


Frida

5-tahtea

❰❰ Har beställt ifolors fotokort för många olika tillfällen. Mycket hög kvalitet på korten och bra service! ❱❱

Emma

Frågor och svar om fotokort

Kan jag designa fotokort med många bilder?

Ifolor erbjuder dig flera olika mallar som du kan använda för att designa ett kort med din egen bild. Antalet bilder beror på mallen. I mallen för fritt antal bilder är antalet bilder obegränsat. Vi rekommenderar dock att du inte väljer fler än sex bilder per kort så att dina bilder och detaljer ser bra ut. Oavsett om du väljer dina fotokort med eller utan ramar, med text, grafik eller dekorationer, har våra mallar massor av alternativ.

Finns det färdiga designs för årets olika festligheter och specialla stunder i livet?

När du har valt form och storlek på kortet trycker du på knappen Välj mall. Efter detta ser du alla färdiga mallar som finns tillgängliga för det fotokort du har valt. Genom att välja Tema kan du filtrera designen efter tema, till exempel bröllop, dopfester, jul, påsk eller Mors dag. Välj en mall och börja skapa ditt fotokort med knappen Beställ här.

I vilken storlek kan jag beställa fotokort?

Det klassiska fotokortet, styckvis beställt vikt kort, panoramavykort och vikta panoramakort är 20 x 10 cm stora. Klassiska vikta kort är något mindre i storleken, dvs 16,5 x 12 cm. Storleken på vykorten är 10,7 x 15 cm. Och vill du ha ett riktigt imponerande fotokort väljer du kvadratiska vikta kort (14,5 x 14,5 cm) eller ett XL-kort i storlek A4 eller ett vikt XL-kort.

Kan jag designa och skicka kort med min mobil?

Med gratisappen ifolor kan du enkelt designa fotokort med din mobil och sedan skicka dem direkt till dina nära och kära. Ladda ner ifolor-appen för iOS eller Android.

Vilka alternativ finns det för att lägga till text i fotokortet?

När du designar ett fotokort kan du lägga till din egen hälsning i valfri färg och typsnitt på fram- eller insidan av kortet. Flera mallar har en färdig plats för din egen text. Alternativt kan du skriva ditt meddelande på kortet för hand senare. Om texten du skriver inte får plats på det utrymme som är reserverat för den på kortet, kommer vårt program att påpeka det. I det här fallet måste du ändra textlängden eller teckenstorleken. Annars kan det hända att en del av texten klipps bort från det färdiga fotokortet.