5 anledningar att ge en fotokalender i present

Så här löser du dina julklappsproblem i ett svep

– 5 anledningar att ge en fotokalender i present

Fotokalendern är en personlig julklapp som sprider glädje varje dag under året. Nu ska vi berätta vad det är som gör en fotokalender till en så bra present.

I nästan varje hem är en fotokalender den mest önskade julklappen. Och inte undra på det, en kalender som består av dina egna foton är en unik och personlig gåva som du inte hittar i butikshyllan. Det finns många fler anledningar till kalenderns popularitet. Här är fem av dem.

1. Fotokalendern löser alla presentproblem

När julen närmar sig ställs många av oss inför den välbekanta julklappsstressen: vad är en lämplig julklapp till föräldrar, mor- och farföräldrar, syskon eller gudföräldrar? Vore det inte fantastiskt om det fanns en present som passade alla? Fotokalendern löser presentbekymmer på en gång. Bara några få klick och du har en unik julklapp till alla dina nära och kära. Det blir inte enklare än så här när det gäller att köpa presenter.

Fotokalendern är en personlig julklapp

2. Glöm sista minuten-stressen: få dina presenter i oktober!

Brukar du vänta med presentköp till sista minuten? Det innebär ofta trängsel i butiker, långa köer, folksamlingar och desperata sökningar. Nu är det dags att glömma allt detta! Genom att beställa en fotokalender från ifolor som present slipper du onödig stress och julrusch i butikerna.

Om du beställer din kalender nu kan du vara säker på att dina presenter kommer fram i tid. Samtidigt har du gott om tid för andra julförberedelser och för att fira i lugn och ro.

3. Du behöver bara 12 bilder

Du behöver bara 12 bilder för en fotokalender. Den goda nyheten är att de med största sannolikhet redan finns i din telefon. Du behöver inte organisera en separat fotosession när du har hundratals, om inte tusentals, bilder av minnesvärda ögonblick i din telefon. Och om du vill föreviga fler än 12 foton i din kalender är det också möjligt. Till exempel kan vår populära väggkalender rymma upp till 145 bilder när du väljer kollage mallen.

Fotokalendern är mer än bara årets glädjeämne

4. Fotokalendern är mer än bara årets glädjeämne

Även efter att året har gått och kalendern har tjänat sitt syfte är fotokalendern fortfarande en fröjd för ögat. Högkvalitativa tryckta bilder kan klippas ut och placeras i ramar eller på kylskåpsdörren med magneter. Bilderna i kalendern passar också bra till olika pysselprojekt, som att dekorera kort, scrapbooks eller presentförpackningar. Kartongen är stadig och det högkvalitativa trycket kommer att stå sig över tid.

5. En personlig gåva, gjord av stunder som tillbringats tillsammans

Det finns framför allt en anledning till att fotokalendern är så populär. En fotokalender är ett fint inslag i din inredning och mer än bara ett verktyg för tidsplanering. Det är ett trevligt sätt att bevara speciella minnen. Varje månad kommer ett nytt foto och en ny historia att berätta. En fotokalender med gemensamma ögonblick är en personlig gåva med en stark personlig prägel. Med allt detta i ett och samma paket, kan man begära mer av en present?

Fotokalender

En kalender för varje stil och behov

Ifolors utbud av kalendrar erbjuder mångsidiga alternativ som passar alla behov och stilar. Förutom väggkalendern har vi bland våra mest populära modeller en snygg månadskalender med gott om plats för egna anteckningar och en affischliknande årskalender som ger dig en överblick över dina utgifter för hela året. En stor familjekalender rymmer upp till fem familjemedlemmar. Om väggutrymmet är begränsat är en bordskalender ett praktiskt alternativ. Om du älskar att inreda är en modern bordskalender med träblock en sann fröjd för ögat.

Läs mer