• 01.jpg
  wanddisplay_detail.jpg
  Desk_PDP_Detail5_WallDisplay.jpg
  1410_WD_hanging.jpg

  Fotopanel

  från 329.00 från per-item
  från 329.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  från 329.00 från per-item
  från 329.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

  11-17

  arbetsdagar

  Produktinformation
  • Format: 40x40, 40x60 och 28x35,5 cm
  • Ramlös bild på 1,5 cm tjock träfiberskiva
  • Intensiva färger med djup kontrast
  • Fåror för upphängning på baksidan
  • Värmeöverföringsteknik
  Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

  Fotopanel

  Fotopanelen trycks på en fiberträskiva med blank finish som gör att dina bilder blir riktigt snygga! Gör snabbt och enkelt en fototavla med din favoritbild. Tavlan kan innehålla ett kollage av flera bilder, text och grafik. En fotopanel med din egen bild är också en högkvalitativ och helt unik present till någon du tycker om!

  Prislista

  från
  Liggande
  Träskiva, laminerad yta
  Specialpris
  från
  norm.
  Staende
  Träskiva, laminerad yta
  Specialpris
  från
  norm.
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

  Info om produkten

  Lätt att hängas upp på väggen

  Lätt att hängas upp på väggenFotopanelen har monteringsfåror på baksidan för enkel upphängning. Det gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp den robusta tavlan på valfri plats. Den sitter snyggt på väggen och sitter säkert på plats.

  Snygg svart kant

  Snygg svart kantFotopanelen är tryckt på en träfiberboard och har inga ramar eller glas. Runt bilden finns tunna svarta kanter som avgränsar bilden och framhäver den. Den minimalistiska kanten ger bilden elegans och tydlighet.

  Blank laminerad bildyta

  Blank laminerad bildytaEn fotopanel med färgerna från ditt favoritfoto som glöder! Fotopanelen är tryckt på en 1,5 cm tjock UV-skyddad träfiberskiva. Den högblanka finishen skyddar din fototavla mot repor och blekning orsakad av solljus. Den blanka ytan gör dessutom bilden mer levande och framhäver detaljerna. 

  Ideér till användning av fotopanel

  En tavla - massor med bilder

  En tavla - massor med bilder

  Gör en fotopanel av egna foton och välj mellan tre olika storlekar. Använd gratisprogrammet ifolor Designer för att designa en fototavla med flera bilder och text från en fantastisk resa. Eller gör en fotopanel med ett gulligt barnbarn som en present till mor- och farföräldrar! Behöver du lite uppmuntran? Gör en fototavla med foton och ord som motiverar dig varje dag!

  Visa upp dina favoritbilder

  Visa upp dina favoritbilder

  En tavla tryckt på en träfiberskiva är perfekt för ditt favoritfoto. Den drar blickarna till sig med sin iögonfallande finish och högglansiga yta. En fototavla med din egen bild är precis vad du vill ha - helt unik och personlig. Prova hur enkelt det är!

  Perfekt till fester och efter fester

  Perfekt till fester och efter fester

  En välkomsthälsning, ett festtema eller ett program för dagen ser riktigt proffsigt ut när det trycks som en fotopanel. Med Designer-programmet kan du enkelt designa en fotopanel med både text och bilder. Efter festen sitter de bästa bilderna kvar på fototavlan som ett vackert minne i många år framöver.

  Räcker upplösningen på mobilens bilder till en tavla?

  Är bilden du tänkt göra en tavla av tagen med mobilen? Så här kollar du om du kan göra en tavla av bilden. Och det bästa av allt: du kan göra hela tavlan från början till slut på mobilen, du behöver inte flytta bilden hit och dit.