• Presentguide till Fars dag

  Presentguide till Fars dag

  10 presenttips till pappa, morfar och farfar

  Fars dag kommer alla år och alltid är det skojigt att överraska alla pappor med något nytt. Men hur kan man år efter år komma med något nytt som väcker känslor? Ett enkelt tips kommer här: kolla i din telefon. Finns där någon bild som väcker minnen från en gemensam fisketur, en skojig händelse från barndomen eller något annat som får pappa på gott humör?

  Vi samlade ihop tio tips till bästa farsdagspresenter.

  1. Canvas-tavla på en gemensam utflykt

  Vad är det pappa ser till allra först när han öppnar ögonen på morgonen? Varje dag börjar med ett smil om han kan fästa blicken på en härlig stund som han firat tillsammans med barn eller barnbarn. Eller så kan du välja en bild som får stämningen i topp och som berättar om dina tankar för honom.

  från från per-item

  2. Favoritbild som mobilskal

  Om pappa eller morfar har en iPhone eller Samsung är den perfekta presenten ett mobilskal med en häftig bild. På sätt kan han bära med sig ett skojigt minne hela tiden.

  från från per-item

  3. En fotobok till Fars dag

  Denna present är full av gemensamma viktiga stunder. Samla minnen från semesterresan, fjolåret eller välj ut de bästa bilderna på papsen, morfar eller farfar och lägg dem mellan pärmar.

  från från per-item

  4. Egna bilder, egen story – bästa receptet på ett lyckat farsdagskort

  Be barnen om en story eller mening om pappa och skriv ner det i ett kort med bild. Idén blir aldrig gammal. Och om du upprepar detta varje år får ni en alldeles fantastisk story och ett minne från hela familjens liv och leverne. Ur korten kan du se hur förhållandet mellan barnen och papsen förändras med åren som går – och hur barnen förändras för varje år.

  från från per-item

  5. Alltid populära klassiska fotografier

  Alla pappor, morfar och farfar älskar fotografier, precis som mamma, mormor och farmor! Av äkta fotografier i fotopapper kan du göra bokmärken, du kan fästa dem på dörren till kylen eller i en traditionell fotoalbum. Vi erbjuder också akrylramar med dekor.

  från från per-item

  6. Glasunderlägg gör din dag

  Glasunderläggen är det perfekta underlaget för citat, aforismer eller tankar större än livet. Eller vad sägs om glasunderlägg i pappas favorithobby! Morfar igen blir säkert glad för barnbarnens nunor som strålar på underläggen.

  från från per-item

  7. Papsen på mugg

  Designa åt pappa, farfar eller morfar kontorets coolaste fotomugg. Gräv fram en barndomsbild av pappa, en idol från förr eller nu – eller designa muggen med text.

  från från per-item

  8. Väggkalender till kontoret

  Vill du pigga up pappas vägg på kontoret? Välj 12 glada bilder – en för varje månad. Så här fin almanacka har nog ingen annan på kontoret!

  från från per-item

  9. Pusselmysteriet

  Kommer genast på mysteriet med bilden? LÄgg med en bild på platsen ni besökte förra sommaren. När pusslet är lagt kommer fina glada minnen från resan åter tillbaka.

  från från per-item

  10. Presenter som liknar pappa!

  Är telefonen din överröst med skojiga bilder? Välj ut de mest tilltalande för pappa, morfar eller farfar och gör fina presenter av dem – många lämpar sig väl för våra produkter.

  Testa din bild på t.ex. en SIGG-flaska, ramfoto eller fotomusmatta.

  Knip åt dej de bästa presenttipsen till pappa och beställ dem i tid.

  Läs mer