Presentguide till Fars dag

Presentguide till Fars dag

Presenttips till pappa, morfar och farfar

Fars dag kommer alla år och alltid är det skojigt att överraska alla pappor med något nytt. Men hur kan man år efter år komma med något nytt som väcker känslor? Ett enkelt tips kommer här: kolla i din telefon. Finns där någon bild som väcker minnen från en gemensam fisketur, en skojig händelse från barndomen eller något annat som får pappa på gott humör?

Vi samlade ihop tio tips till bästa farsdagspresenter.

Farsdagspresent: canvas-tavla

Canvas-tavla på en gemensam utflykt

Vad är det pappa ser till allra först när han öppnar ögonen på morgonen? Varje dag börjar med ett smil om han kan fästa blicken på en härlig stund som han firat tillsammans med barn eller barnbarn. Eller så kan du välja en bild som får stämningen i topp och som berättar om dina tankar för honom.

Farsdagspresent: mobilskal

Favoritbild som mobilskal

Om pappa eller morfar har en iPhone eller Samsung är den perfekta presenten ett mobilskal med en häftig bild. På sätt kan han bära med sig ett skojigt minne hela tiden.

Farsdagspresent: fotobok

En fotobok till Fars dag

Denna present är full av gemensamma viktiga stunder. Samla minnen från semesterresan, fjolåret eller välj ut de bästa bilderna på papsen, morfar eller farfar och lägg dem mellan pärmar.

Farsdagskort

Egna bilder, egen story – bästa receptet på ett lyckat farsdagskort

Be barnen om en story eller mening om pappa och skriv ner det i ett kort med bild. Idén blir aldrig gammal. Och om du upprepar detta varje år får ni en alldeles fantastisk story och ett minne från hela familjens liv och leverne. Ur korten kan du se hur förhållandet mellan barnen och papsen förändras med åren som går – och hur barnen förändras för varje år.

Farsdagskort

Alltid populära klassiska fotografier

Alla pappor, morfar och farfar älskar fotografier, precis som mamma, mormor och farmor! Av äkta fotografier i fotopapper kan du göra bokmärken, du kan fästa dem på dörren till kylen eller i en traditionell fotoalbum. Vi erbjuder också akrylramar med dekor.

Fotomugg

Papsen på mugg

Designa åt pappa, farfar eller morfar kontorets coolaste fotomugg. Gräv fram en barndomsbild av pappa, en idol från förr eller nu – eller designa muggen med text.

Fotokalender

Väggkalender till kontoret

Vill du pigga up pappas vägg på kontoret? Välj 12 glada bilder – en för varje månad. Så här fin almanacka har nog ingen annan på kontoret!

Fotopussel

Pusselmysteriet

Kommer genast på mysteriet med bilden? Lägg med en bild på platsen ni besökte förra sommaren. När pusslet är lagt kommer fina glada minnen från resan åter tillbaka.

Knip åt dej de bästa presenttipsen till pappa och beställ dem i tid.

Läs mer