Bilder Bilder

Bilder Bilder

Fotografier, vilket underbart sätt att komma ihåg härliga stunder på. Fotografier, vilket underbart sätt att komma ihåg härliga stunder på.

från från per-item

Bilder

Fotografier, vilket underbart sätt att komma ihåg härliga stunder på. 

Vi framkallar dina fina stunder som du vill minnas på äkta fotopapper i hög kvalitet. Färgen håller sin lyster och är därför extremt hållbar.

 

Framkalla fotografier med din telefon eller på din dator.

Ett alternativ till vanliga bilder i 10-format. Kvadratiska bilder ger modern touch till dina stunder du vill komma ihåg, med eller utan vit kant.

 

Ett superalternativ till dina instabilder.

Den speciella retrostilen ger dina fotografier ett uns av unik nostalgi.

 

Skriv in text och kom ihåg dina härliga stunder för evigt. Äkta fotopapper granaterar en utomordentlig hållbarhet till dina fotografier.

Din Photo Booth-bildremsa rymmer upp till fyra bilder. De blanka 5 x 19 cm remsorna finns i en mängd olika designs med eller utan ramar (vita, svarta eller färgade). De trendigaste bilderna för tillfället kommer direkt till din brevlucka i en kartongficka. Dela med vänner, dekorera, ge bort i present eller häng upp på din egen vägg.

Rama in dina favoritbilder med ifolors snygga träramar. Ramar finns för vår mest populära bildstorlek 10 x 15 cm. Ramarna kommer i tre olika färger: svart, ek och vit.

Den fina akrylramen är ett läckert alternativ till traditionella ramar. Ramen kommer i alla fotografistorlekar och det är superenkelt att byta bilder i den. Visa upp dina äkta fotografier på ett nytt sätt!

Trolla tillbaka viktiga minnen till liv: en dag på stranden, en snöig skogstur eller ett romantiskt ögonblick. Den dekorativa akrylramen innehåller sandkorn, hjärtan eller snöflingor som dansar runt när ramen skakas.

Fånga vardag och fest i foton

Du kan enkelt föreviga alla värdefulla ögonblick. Ett enda klick och vips så har du allt på bild – den utsökta middagen din älskling lagade till dig, ditt barns första steg eller en oförglömlig storstadsweekend med kompisgänget. Genom att förvandla minnena till äkta pappersbilder kan du bevara dem med perfekt kvalitet i all evighet. Rama in och ställ dem på t.ex. skrivbordet eller klistra in dem i dagboken för att minnas en alldeles speciell dag – Glöm inte stunderna.

Klassisk, modern eller retro – Hur ser ditt foto ut?

Klassisk, modern eller retro – Hur ser ditt foto ut?

Hos ifolor framkallar du klassiska foton i olika storlekar. Bakom bilden kan du lägga till text då du placerar din order.

Om du vill ha det lilla extra, framkalla moderna kvadratiska bilder med vit kant eller utan. Eller vad sägs om vintagestil i dina bilder, våra retrobilder som ser ut som polaroidbilderna från förr? De har en vit ram med utrymme för egna anteckningar. Kvadratiska bilder och retrobilder kommer i en härlig presentbox, en färdig present till nära och kära. Kolla även in våra Photo booth-bilder, en skojig nyhet! Underskriften kan du sköta med ett klistermärke av eget nylle.

Alla våra foton framkallas på äkta fotopapper vilket garanterar god färgmättnad och exceptionellt god hållbarhet.

Rama in din favoritbild på ett nytt sätt

Rama in din favoritbild på ett nytt sätt

Du har säkert foton som du alltid vill ha framme. För dessa mycket viktiga bilder inkluderar vårt urval akrylramar med eller utan dekor. De visar upp dina bilder på ett nytt sätt och kommer garanterat att få beundrande blickar.

En akrylram är ett enkelt, stilrent alternativ till en traditionell tavelram. Den finns för stående och liggande bilder i fyra olika storlekar.

Akrylramen med dekor har lite extra krydda: du kan välja att dekorera den med sandkorn, snöflingor eller hjärtan. Sandkorn är lämpliga för att dekorera en bild tagen en vacker sommardag eller från en strandsemester. Snöflingor ger atmosfär till ett fotominne taget en underbar vinterdag. Den dekorativa akrylramen med dansande hjärtan passar som present till en hjärteälskare eller en kär vän. När du vill byta ut bilden i akrylramen är det urenkelt.

Beställ vårt nyhetsbrev

Bli vår prenumerant och du får en rabattkod på 30 % till din kommande order.

Beställ vårt nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Beställ foton online eller med gratis programvara

Beställ bilder på det sätt som passar dig bäst. Du kan beställa bilder direkt på vår hemsida eller med ifolor Designer. Du kan enkelt beställa bilder med en smartphone eller surfplatta.

Beställ med Designer-programmet

Fotografier
Kvadratiska bilder
Retrobilder

Beställ med telefonen/surfplattan

Fotografier
Kvadratiska bilder
Retrobilder

Frågor och svar om foton

I vilka storlekar kan jag få mina foton?

Du kan beställa dina bilder i fyra olika storlekar: 10 x 10–15 cm, 11 x 11–17 cm, 13 x 13–19 cm eller 20 x 20–30 cm. Dessutom kan du beställa bilder i trendigt fyrkantigt format eller som retrobilder i polaroidstil. Den fyrkantiga bilden är 10 cm x 10 cm och du kan beställa dem med eller utan vit kant. Retrobilderna har en vit kant och plats för handskrivna anteckningar längst ner.

Kan jag lägga till egna anteckningar på fotot?

Du kan skriva in dina egna kommentarer på klassiska foton. När du har laddat upp ditt foto till vår tjänst under orderprocessen kan du lägga till text på baksidan av bilden i fliken Inställningar-->Baksida. Du kan lägga till ett filnamn, datum eller din egen text upp till 30 tecken.

Om du vill lägga till text på framsidan av ett foto behöver du ett bildredigeringsprogram. Lägg till din bildtext till fotot, spara bilden i JPEG-format och ladda upp den till ifolor-appen.

Retrobilder har plats för handskrivna anteckningar som du kan göra med en markör.

Hur hög bör upplösningen på bilderna vara för att bilderna ska vara av hög kvalitet?

Upplösningen på bilderna bör vara så hög som möjligt för att uppnå bästa slutresultat. När du skickar in dina bilder för framkallning kommer vårt program att varna dig om upplösningen på din bild är för låg. Du kan skicka bilder med låg upplösning ändå - observera att kvaliteten kan vara dålig.

Tips: En bild på 1280 x 960 pixlar (1 megapixel) är mycket vanligt och idealiskt om du beställer, till exempel, en pappersbild i 10-format.

Hur kan jag beställa bilder via telefon?

Ladda ner ifolor-applikationen till din mobil och du kan enkelt beställa bilder och andra bildprodukter. Ladda ner ifolor-appen för Android eller iOS.

Så här säger våra kunder

5-tahtea

❰❰ Mycket bra kvalitet på foton och bok. Även bedömt av min sambo, arbetande fotograf. Snabb och säker leverans. ❱❱

Monica, Själevad

5-tahtea

❰❰ Bra färger och kvalitet. ❱❱

Elisabet, Arvika

5-tahtea

❰❰ Bra produkter till bra priser. Snabba leveranser och trevlig o hjälpsamma på kundservice också.❱❱

Sandra, Eskilstuna