• 01.jpg
  1410_GC_all_quality_writeability.jpg
  maxi-card-folded-pdp.jpg

  Vikta XL-kort

  från 59.00 från per-item
  från 59.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  från 59.00 från per-item
  från 59.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

  4

  arbetsdagar+leverans

  Produktinformation
  • Format: A4 stående och liggande (29,7 x 21,0 cm)
  • Ståtligt och personligt vikt kort
  • Säljs styckvis, inkl. kuvert
  Mängdrabatt
  Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

  Vikta XL-kort

  Gör ett spektakulärt vikt XL-kort i A4-storlek av ditt eget foto! Kortet har gott om plats för både stora foton och text. Skicka ett jättestort födelsedagskort, gratulationskort, tackkort eller inbjudan till personerna du bryr dig om – låt dina stora känslor synas i det jättelika kortet. Att designa är enkelt och du kan välja mellan flera designs. Kuvertet ingår i priset. Se även volymrabatten när du behöver fler gigantiska vikta kort!

  Prislista

  från
  Liggande
  A4 Vikta (29.7x21.0 cm), inkl. kuvert
  Specialpris
  från
  norm.
  Stående
  A4 Vikta (29.7x21.0 cm), inkl. kuvert
  Specialpris
  från
  norm.
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

  Info om produkten

  Beställ ett eller flera

  Beställ ett eller fleraFör speciella evenemang är det gigantiska fotokortet A4 perfekt, så du kan beställa dem ett i taget, till exempel som ett födelsedagskort eller ett gratulationskort. Ett kuvert medföljer också så det är enkelt att skicka eller lämna kortet snyggt till mottagaren. Behöver du fler kort får du mängdrabatt.

  Betona med text som tryckts färdigt

  Betona med text som tryckts färdigtDet finns gott om val i olika layouter. Inuti det vikta XL-kortet får du plats med massor av viktiga tankar, fraser, dikter, gratulationer, önskningar eller sångtexter. Du kan välja storlek, teckensnitt och färg på texten. Din personliga hälsning kan få pricken på i:et med ditt eget handskrivna namn.

  Den stora storleken märks definitivt

  Den stora storleken märks definitivtNär du öppnar det vikta XL-kortet är storleken imponerande 42 x 29,7 cm! De foton du väljer återges i underbara färger. Den stora storleken tillåter också ett stort kollage av olika foton, så låt din kreativitet flyga och lek med foton i olika storlekar!

  Idéer till användning av vikt XL-kortet

  Stort grattis på er guldbröllopsdag

  Stort grattis på er guldbröllopsdag

  Ett äktenskap som varat i 50 år är en riktig milstolpe! Överraska dina nära och kära på en viktig årsdag med ett gigantiskt kort som du illustrerar med ett enormt antal underbara och minnesvärda bilder från parets tid tillsammans. Lägg till text om fina stunder längs vägen på insidan av kortet och ett imponerande gratulationskort för guldbröllopsdagen är klart.

  Särskilt stora födelsedagsgratulationer

  Särskilt stora födelsedagsgratulationer

  Gör födelsedagsbarnet riktigt glad! Ett personligt födelsedagskort gjort av dina egna foton är ett vackert sätt att lyfta fram din speciella relation. Sök i dina foton efter de bästa bilderna av dagens festprisse genom åren, i olika situationer och från gemensamma stunder. Du hittar massor av designs att välja mellan för ett gratulationskort för ett barn, man eller kvinna.

  Visa din kärlek med bilder och ord

  Visa din kärlek med bilder och ord

  Ge din älskade ett jättestort kort fullt med bilder på er två och era lyckliga stunder tillsammans! Stick in biljetter till en film, konsert eller en inbjudan till en mysig kväll som en extra överraskning.