01.jpg
01.jpg
Blanket-ProductImage-1.jpg
Blanket-ProductImage-2.jpg

Fotofilt

  • Beställ för Fars dag senast 17/10
  • Format: 75x100 cm, 125x155 cm och 140x200 cm
  • Tål maskintvätt 40°C
  • Bilden kan täcka hela ena sidan av filten
  • OEKO-TEX-certifierad (klass I: babyprodukter [0-3 år])
  • Mycket mjuk mikrofiberfleece
  • Leverans: 12 arbetsdagas + leverans

Välj design:

från 499,00 per-item från 449.00
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

Produktinfo

Skapa din egen snooze-filt med dina favoritfoton. Bilden visaspå andra sidan av filten från kant till kant, över filtens bredd och längd. Om du vill kan du också dra nytta av flera av dina favoritbilder och göra dem till ett kollage. Mikrofiberfilten är OEKO-TEX-certifierad så den är säker för spädbarn och barn. En fotofilt är till exempel en bra present till en barnfamilj.

Om produkten:

Helbild på ena sidan

Helbild på ena sidan

På fotofilten kan du visa upp din favoritbild på hela filten eller skapa ett kollage av flera bilder. Du kan fånga oförglömliga semesterminnen eller naturbilder, en söt bild av ditt husdjur eller till och med en delad bild av dig och din sambo.

Filten från ifolor finns i 3 olika storlekar

Rätt format till en var

Gör en fotofilt till din baby som en gåva, en vacker fotofilt för tupplurar eller en snygg filt med din egen bild för att dekorera sängen. Filten från ifolor finns i olika storlekar och kan tvättas i maskin i 40 ° C.

Fotofilten är OEKO-TEX-certifierad

Mjuk bäddkompis

Fotofilten är en underbart mjuk drömkompis, som din egen favoritbild ger ett personligt tillskott till. Filten är 5 mm tjock, vilket garanterar mjukhet och bekväma stunder för en tupplur eller soffa med din favorituppsättning. Fotofilten är också OEKO-TEX-certifierad, vilket gör det till ett perfekt täcke även för de små i familjen.