Personligt födelsedagskort av egna bilder

Ett minnesvärt födelsedagskort – så gör du!

När ett födelsedagskort från butiken känns som en dussinvara kan det vara värt att titta igenom sina egna foton. Där kanske du hittar en bild på födelsedagsbarnet som kommer att göra hens speciella dag ännu roligare. Ett födelsedagskort gjort av en rolig bild är ett säkert sätt att göra människor glada! Se här för idéer om hur du gör ett personligt födelsedagskort med ditt eget foto.

Födelsedagskort

Grattis till födelsedagsbarnet som fyller jämnt

Varma gratulationer till en trettioåring – eller fyrtioåring, femtioåring, eller kanske en förälder som fyller sextio? Det är definitivt värt att fira de jämna födelsedagarna och även om det inte finns någon stor fest planerad, är ett vackert kort det perfekta sättet att säga grattis. Vi har en rad färdigdesignade kort som du kan beställa styckvis – lägg bara till ett foto.

Kort med gratulationer och pengar

Fotokort + gratulationer + pengar

Unga människor som firar att de blir myndiga, konfirmerar sig eller tar studenten önskar sig ofta pengar i gåva. Att ge pengar som gåva behöver inte vara opersonligt! Lägg en sedel i ett gratulationskort som du själv har designat. Med en personlig hälsning och ett fotominne blir kortet genast mer personligt.

Självgjort presentkort

Kvalitetstid via ett kort – ge ett presentkort

Vi har redan mycket av allt och den bästa presenten är ofta tid tillsammans. Berätta om din gåva på ett kort. Vi har en idé för det – lägg till texten till ditt presentkort genom att välja kortmallen Dynamisk layout. Denna idé är perfekt för både män och kvinnor, unga och äldre. Gratulationer med text och bild kan göras helt personliga för mottagaren, och samma idé kan användas många gånger om.

När du använder denna kortidé kan du lägga till saker som:

Presentkort
Med detta presentkort kan du:
Mottagare:
Givare:
Giltig:

Du kan också skriva texten på insidan av kortet. Du kan välja en bild av ett resmål eller en utvald aktivitet – matlagning, träning eller en picknickkorg – som komplement till gåvan.

Födelsedagskort med en rolig bild

Födelsedagskort med en rolig bild

Många minnesvärda ögonblick kommer från livets höjdpunkter. Från minnenas skattkammare kan kamerarullen avslöja så många roliga ögonblick – bilder på födelsedagsbarnet själv och de som står hen nära. Roliga födelsedagsfiranden är minnesvärda, och inget får en att le mer än en bild tagen vid ett särskilt roligt ögonblick! Kortet som du ger bort blir då unikt och personligt.

Minnesvärt födelsedagskort i ett kollage

Minnesvärt födelsedagskort i ett kollage

Hur många årtionden av foton har samlats in? Ett födelsedagskalas är ett utmärkt tillfälle att blicka tillbaka. Leta igenom din telefon och dina gamla foton och gör ett kollage av dem – ett XL-kort är ett bra sätt att visa dina foton.

Men hur får man gamla foton till digitalt format? Så här gör du digitala bilder av dina fotografier.

Kollage-mallen hittar du i varje kortmodell under namnet Dynamisk layout. Du kan lägga till så många bilder och textrutor som du vill och kortet kommer att anpassas efter dina bilder. Alternativt kan du använda de färdiga kollage-mallarna.

Läs mer