• 01.jpg
  MagicMug_Category_detail.jpg
  UseCase_MagicMug_3.jpg
  Web_PDP_detail5_PG_MagicMug.jpg

  Magisk fotomugg Panorama

  från 169.00 från per-item
  från 169.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  från 169.00 från per-item
  från 169.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

  10-16

  arbetsdagar

  Nöjdhetsgaranti

  Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
  ifolors produkter. Om det finns ett
  design- eller tillverkningsfel i den
  produkt du har beställt, eller om
  den skadas under transporten,
  kommer du att få en ersättnings-
  produktav samma kvalitet.

  Produktinformation
  • Storlek: höjd 9,5 cm, diameter 8 cm
  • Bilden på fotomuggen avslöjas när du häller i varm dryck
  • Keramisk mugg med termoyta
  • Bildens storlek på muggen max 19,8x8,6 cm
  • Rymmer ca 325 ml
  • Varken maskindisk eller mikrovågsugn rekommenderas
  Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

  Produktinfo

  Magiska fotomuggen med egen bild är garanterat en unik gåva. Och pricken på i:et är att den ser först ut som en helt vanlig fotomugg, men då du häller i varm dryck avslöjas den magiska bilden. Välj din favoritbild eller flera! Du kan även överraska släkt och vänner med en smashig aforism eller inside joke. Endast din fantasi sätter gränser för denna magiska fotomugg! Obs. De magiska egenskaperna hos fotomugg tål inte UV-strålning, skydda den gärna mot direkt solljus och förvara den i skåpet.

  Prislista

  Magisk fotomugg

  från
  Panorama
  Keramik, höjd 9,5 cm, diameter 8 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Höger
  Keramik, höjd 9,5 cm, diameter 8 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Vänster
  Keramik, höjd 9,5 cm, diameter 8 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

  Om produkten:

  Fotomuggen med magi

  Fotomuggen med magiFotomuggen som ändrar utseende efter temperatur är i rumstemperatur svart men då den får kaffe, te eller annan varm dryck i sig avslöjas bilden på muggen. Magi i högsta grad! Då fotomuggen svalnar blir den åter svart och döljer bilden igen.

  Skapa din magiska fotomugg enkelt efter behag

  Skapa din magiska fotomugg enkelt efter behagDet är väldigt enkelt att designa en magisk fotomugg! Du kan välja av flera olika designs och göra den helt i egen stil med egna bilder. Du kan välja en fin panoramabild, ett kollage av flera bilder samt skriva in en text. Alternativen är många, pröva dig fram till din egen!

  Välj en mugg med örat till höger eller vänster

  Välj en mugg med örat till höger eller vänsterDå du designar din magiska fotomugg kan du välja åt vilket håll om örat bilden skall ligga på muggen. På så sätt försäkrar du dig om att bilden syns perfekt och inte blir gömd på andra sidan. Om du vill göra en magisk fotomugg i gåva men är osäker på om örat skall ligga till höger eller vänster kan du använda dig av en panoramabild. I panoramamallen täcker din bild hela muggen och det blir superenkelt att placera bilden, dvs. ingen skillnad.

  Idéer till användning av magiska fotomuggen:

  Skojigt sätt att fria på

  Skojigt sätt att fria på

  Har du i tankarna att fria och vill lägga till något extra? Med magiska fotomuggen kommer den stora frågan säkerligen som en överraskning. Designa muggen med en favoritbild på er två samt den stora frågan. Servera din älskling frukost på sängen eller njut av en kopp eftermiddagskaffe. Då du häller i te eller kaffe i fotomuggen avslöjas överraskningen så småningom på muggens sida – spännande så det förslår! Och från frieriet blir ni med muggen och minnet på den viktiga stunden. Magiska fotomuggen kan ju också användas till att be om hjärtevännen till brudtärna eller bestman.

  Styrka till dagen med en aforism

  Styrka till dagen med en aforism

  Har du nån särskild aforism som ger dig kraft under kämpiga dagar? Eller kanske en refräng som alltid får dig att le. Spara dessa texter på en magisk fotomugg och ge din dag en fin start!

  Ett annorlunda presentkort

  Ett annorlunda presentkort

  Ibland är en present något som inte finns i butiken, något som du gärna vill skänka till din nästa - tid, hjälp eller något annat som är viktigt. Presentkortet behöver inte alltid vara ett kort, det kan vara en gåva i sig. Den magiska fotomuggen fungerar som ett finurligt presentkort vars innehåll avslöjas så småningom då koppen värmer upp sig. Perfekt som födelsedagspresent, årsdag eller julklapp!