• poytakalenteri-puuteline-SE.jpg
  easel-ProductImage-03-1280x803-SE.jpg
  easel-ProductImage-04-1280x803-DE.jpg
  easel-ProductImage-02-1280x803-white-SE.jpg

  Bordskalender med träblock Med träblock

  från 109.00 från 129,00 per-item
  från 109.00 från 129,00 per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  från 109.00 från 129,00 per-item
  från 109.00 från 129,00 per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

  9-15

  arbetsdagar

  Produktinformation
  • Format: 13x15 cm
  • Välj din egen startmånad
  • 290 g/m² papper med textur
  • 12 månadskort pluss omslag
  • Finns med eller utan träblock
  Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

  Produktinfo

  Den snygga och kompakta 13x15 cm bordskalendern står stadigt var som helst tack vare sitt stiliga träblock. Träblocket för den moderna kalendern är gjord av ek. Designa kalenderns månadskort och omslag med dina egna bilder och våra mallar. Har du redan en ställning för din kalender? Eller vill du lägga upp kalenderkorten på ett annat sätt? Inga problem, du kan beställa bordskalendern antingen med eller utan träblock.

  Prislista

  Bordskalender med träblock

  från
  Utan träblock
  Bordskalender utan träblock, 13x15 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Med träblock
  Bordskalender med träblock, 13x15 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

  Om produkten:

  Hållbar och robust

  Hållbar och robustDin bordskalender med träblock är elegant och hållbar. Träblocket är tillverkat av ek och korten är gjorda av träfritt naturpapper. Kalendern har varken plast eller spiralinbindning. Materialen i hög kvalitet garanterar en lång livslängd för din bordskalender.

  Personliga fotokort

  Personliga fotokortVi trycker vart och ett av månadskorten och omslaget till din bordskalender i högsta kvalitet vilket ger dina bilder lyster och rika färger. Det träfria obestrukna 290 g/m2 papperet är mycket robust vilket ger det en unik kvalitetskänsla. Välj vilken månad du vill starta din kalender med och njut av den i 12 månader oavsett vilken månad du beställer kalendern.

  Valfritt träblock

  Valfritt träblockBordskalendern finns antingen med eller utan träblock. När du beställer kalendern första gången välj inklusive träblock för att göra din kalender lätt att placera var som helst. När du väl har fått din bordskalender med träblock behöver du bara skapa nya månadskort varje år och återanvända träblocket, om och om igen.

  Lika individuell som du!

  Dekorativt och platsbesparande

  Dekorativt och platsbesparande

  Du kan hitta en plats för den kompakta kalendern med träblock var som helst. Du behöver inte ha ledigt väggutrymme. Din bordskalender är ungefär lika stor som en ny iPad mini, så den tar inte upp mycket plats alls. Det lilla träblocket är perfekt för att placera din kalender på smala hyllor men passar lika bra som skrivbordsdekoration.

  Mångsidig design

  Mångsidig design

  Månadskorten ger dig 12 chanser att vara kreativ i din design. Beställer du bordskalendern utan träblock kan du till exempel häfta korten på ett litet klipptavla hemma eller hänga dem i rad i ett snöre med hjälp av små klädnypor.

  Kreativ användning

  Kreativ användning

  Kalendern ger dig otaliga möjligheter. I slutet av året kan du t.ex. använda månadskorten som gratulationskort eller förvandla dem till ett vackert DIY-fotogalleri fullt av minnen. Det finns inga gränser för din kreativitet.