Fotopresenter

Letar du efter en personlig gåva? Hör och se hit! Se idéer och kolla in härliga presenter till vänner, sambo och alla nära och kära.

Alla presenter

Hem & kök

Textilier

Bruksföremål

Spel & kul

Inredning

Presentkort

Produkter
Fotomugg

Fotomugg

från från per-item

Fotomuggen från ifolor piggar upp vardagen. Överraska och gläd - beställ en fotomugg för vänster/högerhänta med egen bild! En unik fotomugg gör du enkelt på ifolors webbsidor. Du kan även skanna teckningar och lägga till text till fotomuggen. Välj bland 100 olika mallar!

Fotopussel

Fotopussel

från från per-item
Beställ ett personligt fotopussel från ifolor för hela familjen av ett eget foto. Pusslet finns i fyra storlekar: 20 x 30 cm med 50 bitar, 30 x 45 cm med 196 bitar, 54 x 40 cm med 500 bitar och 68 x 44 cm med 1000 bitar och nu även med 1500 bitar. Du kan välja mellan olika bottenmallar. Fotopusslet levereras i en snygg förvaringsask tillsammans med en bildförstoring av modellbilden.
Ramfoto

Ramfoto

från från per-item
Kombinera ram och foto förmånligt på webben hos ifolor och ge en färdig stilig fotopresent! Beställ ramfoto med egen bild!
Mobilskal

Mobilskal

från från per-item

Skydda din telefon personligt: beställ skal till din telefon som ingen annan har. Välj bland olika mallbotten din favorit i matt eller blankt och lägg till dina bilder. Beställ mobilskalen enkelt online!

Magneter

Magneter

från från per-item

Designa dina egna magneter hos ifolor. Med dem fäster du smidigt och vackert kom-ihåg-lappar på både magnetisk färgvägg och kylskåpsdörren. De fyrkantiga magneterna med egna bilder, storlek 6 x 6 cm, väcker fina minnen till liv varje dag. Högkvalitativ bild på en glänsande yta kommer att sprida glädje under lång tid. Magneterna beställs i sett om 12 och varje magnet kan ha olika bilder om du vill. I beställningen ingår en låda där du kan förvara magneterna.

T-shirt, herr

T-shirt, herr

från från per-item

Designa din egen individuella T-shirt för en svensexa eller som en teamtröja.

T-shirt, dam

T-shirt, dam

från från per-item

Designa din egen individuella T-shirt för en möhippa eller ungdomsvännerna.

T-shirt, barn

T-shirt, barn

från från per-item

Designa din egen individuella T-shirt för barn till födelsedagskalas.

Nyckelring

Nyckelring

från från per-item

Nyckelring med din egen bild, rektangel, flagga, rund eller hjärta och du kan lägga till din egen favoritbild. Denna nyckelring från ifolor fungerar också som en tag i en ryggsäck eller resväska. Nyckelringen av högkvalitativt konstläder är slitstark och lättskött.

Fotoklistermärken

Fotoklistermärken

från från per-item

Gör fotoklistermärken nu enkelt och förmånligt av egna bilder. Som utskrift på papper av hög kvalitet, runda eller rekangulära med matt yta, fungerar klistermärken som skojiga inredningselement både i kök och kontor. Med personliga stickers piffar du även upp presentpaket, kort och kuvert behändigt!

Väggklocka

Väggklocka

från från per-item

Väggklockan har gott om plats för fotominnen. Du kan illustrera det så att det ser unikt ut med en enda stor bild eller ett collage av flera bilder.

Magisk fotomugg

Magisk fotomugg

från från per-item

Magiska fotomuggen med egen bild är garanterat en unik gåva. Och pricken på i:et är att den ser först ut som en helt vanlig fotomugg, men då du häller i varm dryck avslöjas den magiska bilden. Välj din favoritbild eller flera! Du kan även överraska släkt och vänner med en smashig aforism eller inside joke. Endast din fantasi sätter gränser för denna magiska fotomugg! Obs. De magiska egenskaperna hos fotomugg tål inte UV-strålning, skydda den gärna mot direkt solljus och förvara den i skåpet.

Minnesspel

Minnesspel

från från per-item

Välj 24 av dina favoritbilder och gör ett minnesspel av dem - perfekt för både unga och gamla. Vi trycker dem i par som små, fyrkantiga kort i 6x6 cm format. Tack vare det robusta kortmaterialet är det personliga minnesspelet perfekt för barn. Det kompakta minnesspelet kommer i en praktisk låda och är perfekt för spelkvällar hemma eller då du är på språng.

Fotofilt

Fotofilt

från från per-item

Skapa din egen snooze-filt med dina favoritfoton. Bilden visaspå andra sidan av filten från kant till kant, över filtens bredd och längd. Om du vill kan du också dra nytta av flera av dina favoritbilder och göra dem till ett kollage. 

Bordstablett

Bordstablett

från från per-item

Designa personliga bordstabletter med egen favoritbild såklart.

Fotomusmatta

Fotomusmatta

från från per-item

Fotomusmattan från ifolor skapar personlig stämning både i hem och kontor. Mallbotten finns det gott om, även med kalender för hela året! Överraska, gläd och beställ fotomusmatta med egen bild från ifolor på webben!

Glasunderlägg 

Glasunderlägg 

från från per-item

Användbara och personliga – våra glasunderlägg gjorda av kork är inte bara perfekta som skydd mot märken på ditt bord, de ger också en extra personlig touch till din bordsdekoration. Vi tillverkar underläggen med blank finish, så att dina bilder får naturlig lyster och bästa färgbriljans. Tack vare det halkfria korkbottnet och den laminerade bildytan är dina glasunderlägg också mycket hållbara. 

Metallbox

Metallbox

från från per-item

Metallboxen med ditt favoritfoto lämpar sig väl för en mängd olika saker: lunchmackor, resesouvenirer eller t.ex. äkta färgkort. Lådan i metall är vacker och hållbar och ett perfekt alternativ till plastlådor, särskilt då du gör den personlig med egen bild.

Akrylram

Akrylram

från från per-item

Den fina akrylramen är ett läckert alternativ till traditionella ramar. Ramen kommer i alla fotografistorlekar och det är superenkelt att byta bilder i den. Visa upp dina äkta fotografier på ett nytt sätt!

Fotobadlakan

Fotobadlakan

från från per-item
Designa dig ett eget fotobadlakan av din favoritbild. Du kan välja mellan 3 olika storlekar. Handduken av egen bild är ett skojigt tillägg till simturen, till träningarna eller till hemmet. På badlakanet i hög kvalitet trycks bilden på hela handduken vilket garanterar ett fint slutresultat. Beställ din idag!
Fotokudde

Fotokudde

från från per-item

Spara din favoritbild och gör en kudde som liknar dig till soffhörnet eller till sängen som keldyna. Fotokudden från ifolor får dig att minnas härliga stunder och skapar tillika ett hem som liknar dig. Du kan välja storlek och stil ur vårt sortiment. Du kan också välja att lägga en bild på bägge sidor av kudden eller skapa ett collage av flera bilder och lägga till text.

Akrylram med dekor

Akrylram med dekor

från från per-item

Trolla tillbaka viktiga minnen till liv: en dag på stranden, en snöig skogstur eller ett romantiskt ögonblick. Den dekorativa akrylramen innehåller sandkorn, hjärtan eller snöflingor som dansar runt när ramen skakas.

SIGG-flaska

SIGG-flaska

från från per-item

Vattenflaskan är behändig på vandringar, resor eller på kontoret - den här dricksflaskan är väldigt hållbar och lätt. Den läcker inte och lämpar sig även för kolsyrehaltiga drycker. SIGG-flaskorna innehåller inte skadliga ämnen, såsom BPA-kombinartioner.

Skål

Skål

från från per-item

Designa en unik skål med din egen bild. Beställ en egen skål till alla i familjen så kan alla enkelt se vilken skål som tillhör vem.

Shoppingbag

Shoppingbag

från från per-item

En shoppingbag med dina egna bilder är både en stor hjälp i vardagen och ett trevligt sätt att bära med sig minnen på. Använd din egen shoppingbag istället för engångspåse i mataffären och andra ställen. Designa enkelt en shoppingbag med dina favoritfoton och inkludera dina favoritcitat.

Gymbag

Gymbag

från från per-item

Välj mellan två storlekar och beställ din egen gymbag för olika vardagsaktiviteter. Du kan designa en bag med din favoritbild, text eller till och med en bild du tecknat: precis som du vill ha den. En gymbag med svarta snören är ett bekvämt sätt att bära med sig dricksflaska, telefon och andra tillbehör.

Strandbag

Strandbag

från från per-item

Strandbagen från ifolor är snygg och rymlig (70x50x20 cm), och du kan designa båda sidor med dina egna bilder. Det finns många designs: antingen med en eller flera bilder, med eller utan vita kanter och text. Strandbagen på 34 liter har plats för allt du behöver för en dagsutflykt: lunch, drinkar, sim- eller annan sportutrustning, en handduk eller en filt för picknicken.

Fotobordshållare

Fotobordshållare

från från per-item

Fotobordshållaren har plats för 25 bilder med text. Bilderna trycks digitalt och fästs i en spiralbunden A-ställning av miljövänlig kartong. Fotobordshållaren placerar du lätt i bokhyllan, på skrivbordet eller i vardagsrummet. Beställ hos ifolor på webben!

Presentbok

Presentbok

från från per-item

Nu kan du göra en finfin presentbok av gemensamma stunder. Denna strålande gåvoidé samlar bilderna inom pärmar i hög kvalitet och innersidorna är av äkta fotopapper. Och som pricken på i:et fungerar den fina presentboxen. Lättare än så här kan det inte bli att göra och ge presenter. 

Presentkort, elektroniskt (pdf)

Presentkort, elektroniskt (pdf)

från från per-item

Med ett elektroniskt presentkort (pdf) gratulerar du snabbt och behändigt! Beställ presentkortet online, betala med ditt kort och du får kortet som en pdf-fil i din e-post senast nästa arbetsdag och du kan skicka det vidare till mottagaren. Ge mottagaren friheten att fritt planera och beställa härliga fotoprodukter från Ifolor!

Presentkort, tryckt

Presentkort, tryckt

från från per-item

Gratulera individuellt med ett presentkort från ifolor! Presentkortet ger mottagaren friheten att själv skapa härliga fotoprodukter av egna bilder och beställa äkta foton! Mottagaren kan t.ex. designa en vacker canvas-tavla av konfirmations-, bröllops- eller studentfotot eller samla sina festminnen i en fotobok av hög kvalitet. Ett presentkort går alltid hem!

Brist på presentidéer? Se våra mest populära fotopresenter

En fotopresent passar alla och i alla situationer. En mugg, en filt eller en shoppingbag dekorerad med ditt eget foto berättar för mottagaren att du verkligen tänkte på hen när du beställde presenten. Den är personlig och unik som överraskning, och du kommer aldrig att stöta på en likadan i butiken. Du kan få ett fint presentset genom att kombinera fotoprodukter.

Till exempel

Vårt urval av fotopresenter är så brett att svårigheten att välja kan vara överraskande. Därför kommer här några garanterade tips, våra populäraste fotopresenter. Det här är vad våra kunder älskar!

Gåvotjänst – skicka din present direkt till mottagaren

Låt drömmar gå i uppfyllelse, sprid glädje med personliga fotopresenter! Beställ presenter till vänner och bekanta till alla evenemang hos ifolor och ge dem till hen via vår gåvotjänst: presenten går direkt till mottagaren, fakturan till dig via e-post. 

Våra bästa tips till fotopresenter

När du vill hitta en personlig present rekommenderar vi dig att kolla in våra inspirationssidor.

Det bästa och viktigaste med en fotopresent är bilden du väljer till den. Du kanske har valt din favoritbild av mottagaren till gåvan, en bild på er tillsammans, er gemensamma aforism eller till och med orden i er favoritlåt. Gör glädjen att ge en present till en ännu skojigare upplevelse och beställ en fotopresent till både mottagaren och dig själv. Nedan är några av vår bloggs mest inspirerande fotopresentidéer.

Beställ vårt nyhetsbrev

Bli vår prenumerant och du får en rabattkod på 30 % till din kommande order.

Beställ vårt nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Så här säger våra kunder

5-tahtea

❰❰ Det är enkelt att beställa, bra kvalitet, trevlig och hjälpsam personal, lätt att få kontakt. ❱❱


Gunnel, Hässelby

5-tahtea

❰❰ Mycket bra kvalitet och snabb leverans. ❱❱


G-M, Ulricehamn

5-tahtea

❰❰ Smidigt att beställa, ok priser och bra kvalitet på produkterna. ❱❱


Tord