01.jpg
PDP_detail2_PGC_single-panorama-greeting-card-folded.jpg
PDP_detail4_PGC_single-panorama-greeting-card-folded.jpg

Vikta panoramakort, styckvis

från 21.00 från 29,00 per-item
från 21.00 från 29,00 per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
från 21.00 från 29,00 per-item
från 21.00 från 29,00 per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

9-15

arbetsdagar

Nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
ifolors produkter. Om det finns ett
design- eller tillverkningsfel i den
produkt du har beställt, eller om
den skadas under transporten,
kommer du att få en ersättnings-
produktav samma kvalitet.

Produktinformation
  • Storlek: 20x10 cm, öppnad 40x10 cm
  • Inkl. kuvert
  • Bilder och text kan läggas till på kortets framsida
  • Bilder och text kan läggas till på kortets insida
  • 330g/m² silk-matt papper
Mängdrabatt
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

Vikta panoramakort, styckvis

Förvandla ditt eget foto till ett snyggt och verkligt imponerande panoramakort som är vikt! Storleken på kortet är 20 x 10 cm och som uppslag inte mindre än 40 x 10 cm. Skicka dina nära och kära en slående hälsning, gratulationskort, tackkort eller inbjudan till din fest, kuvertet ingår i priset. Du kan trycka text på både omslaget och på insidan av kortet. Om du beställer mer än ett får du volymrabatt!

Prislista

från
Liggande
Vikta panoramakort, styckvis
Specialpris
från
norm.
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

Info om produkten

Beställ ett eller flera

Beställ ett eller fleraDu kan beställa ett eller flera vikta panoramakort efter behov. Storleken på kortet visar hur mycket du känner för kortmottagaren! Kortet är tryckt på tjockare papper av hög kvalitet och kortet är lätt att skicka i det medföljande kuvertet.

Nu tar inte utrymmet slut

Nu tar inte utrymmet slutJa, det får plats, nämligen massor med bilder och text både på omslaget och på insidan av det vikta panoramakortet. Det snygga kortet gör intryck som ett gratulationskort, julhälsning eller till och med som ett tackkort till en lärare. 

Fyll hela kortet med bilder

Fyll hela kortet med bilderDu kan göra ett härligt fotokollage av kortet genom att fylla alla ytor på kortet med bilder. Välj sedan vår design Fritt antal bilder och placera din favoritbild på kortet. Kortet kan förstås även innehålla text eftersom du själv kan bestämma storleken på bilderna. 

Idéer till användning av vikta panoramakort

Babykort

Grattis till bebisen

Välkommen till världen! Överraska de mycket glada föräldrarna till den nya bebisen med ett babykort som du själv gjort. Panoramakortet kan innehålla flera härliga och stämningsfulla bilder. Du kan få personliga gratulationer eller till och med en vacker dikt tryckt på kortet.

Visa dina känslor

Visa dina känslor

På årsdagen är det underbart att visa stora känslor. Fyll panoramakortet med bilder på er två och överraska din älskade med ett kort på Alla hjärtans dag, bröllopsdag, årsdag eller annan viktig dag. I ett tryckt kort finns viktiga minnen vackert bevarade och det är alltid lika härligt att återvända till dem.

Ett tackkort gör bröllopet levande, igen

Ett tackkort gör bröllopet levande, igen

De alltid härliga bilderna på bröllopsparet och de kärleksfullt skrivna tacken kommer att ge gästerna fina minnen från bröllopsfesten. Tackkortet för bröllopet kan vara precis som du gillar det: festligt, lekfullt, romantiskt eller humoristiskt. Det vikta panoramakortet kan innehålla ett fint kollage av bilder på bröllopsparet, tårta, bukett, gäster och smekmånaden. Vilken underbar anledning att titta på bröllopsbilderna igen!