01.jpg
PDP_detail2_PGC_maxicard.jpg
PDP_detail4_PGC_maxicard.jpg

XL-kort

från 36.00 från 49,00 per-item
från 36.00 från 49,00 per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
från 36.00 från 49,00 per-item
från 36.00 från 49,00 per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

9-15

arbetsdagar

Nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
ifolors produkter. Om det finns ett
design- eller tillverkningsfel i den
produkt du har beställt, eller om
den skadas under transporten,
kommer du att få en ersättnings-
produktav samma kvalitet.

Produktinformation
  • Storlek: 29,7x21 cm (A4)
  • Inkl. kuvert
  • Framsidan i silk-matt finish
  • Text kan läggas till på kortets baksida
  • 345g/m² silk-matt papper
Mängdrabatt
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

XL-kort

Stora och viktiga saker att berätta - ja, du får plats med dem i ett XL-kort i A4-storlek! Det är enkelt att välja den lämpligaste bland våra färdiga designs och du kan få texten färdigt tryckt på kortet. När även kuvertet ingår är XL-kortet ett enkelt sätt att skicka hälsningar på, berätta fina nyheter, tacka och bjuda in! Ju fler kort du beställer, desto billigare pris per styck.

Prislista

från
Liggande
A4 (29.7x21.0 cm), inkl. kuvert
Specialpris
från
norm.
Stående
A4 (29.7x21.0 cm), inkl. kuvert
Specialpris
från
norm.
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

Info om produkten

Ett eller flera

Ett eller fleraDu kan beställa XL-kort individuellt, till exempel som ett gratulationskort eller som tack för en trevlig fest. Med flera kort kan du tacka dina nära och kära för att de kommit ihåg t.ex. din födelsedag eller skicka inbjudningar till din fest. XL-kort i A4-storlek väcker uppmärksamhet och det är som gjorda för att berätta om stora saker! I beställningen ingår också ett eget kuvert för XL-kortet.

Designa det hur du vill

Designa det hur du villStående eller liggande, en stor bild eller många bilder, färdiga ramar som matchar temat eller utan, text i liten eller stor font eller färg... Gör XL-kortet till ditt eget och släpp lös kreativiteten! Det finns ett stort antal olika designs som hjälper dig. Du kan skriva text på båda sidor av kortet och du kan lägga till mer personlighet till kortet genom att lämna utrymme för ett handskrivet namn.

Allt får plats i A4-storlek!

Allt får plats i A4-storlek!Stora bilder och mycket text – med ett kort i A4-storlek kan du berätta om stora saker på ett imponerande sätt. Så visa upp dina fotokunskaper och skrivfärdigheter ordentligt med ett gigantiskt kort! Du får bilder och text efter eget val på båda sidor av kortet.

Idéer till användning av XL-kortet

Stort grattis till examen!

Stort grattis till examen!

Den stora dagen är snart här och en när och kär har en examen i bakfickan. Önska stort lycka till med ett gigantiskt fotokort som du kan designa själv. Gräv fram de bästa bilderna på den unga personen som tar examen och tryck dem på framsidan av kortet. Baksidan kan också innehålla längre lyckönskningsverser och aforismer.

Säg hej då i jättestorlek

Säg "hej då" i jättestorlek

Ett tackkort till en kollega, till en pensionär eller ett kort till föreningens allt-i-allo är ett vackert sätt att uppmärksamma och visa uppskattning. Du får plats med många bilder, minnen och talesätt från ett gemensamt äventyr på ett XL-kort i A4-storlek!

Hipp hipp hurra på din födelsedag!

Hipp hipp hurra på din födelsedag!

Det finns något riktigt stort med varje födelsedag, speciellt för de små. Få ditt barn att tjuta av glädje med ett jättestort födelsedagskort med bilder på hen eller er tillsammans. Ju större gratulationskort, desto större glädje!