• 1440x460_Buehne_Spring_2017_Photos.jpg

  Fotografier

  Äkta pappersbilder

  • Format: 10, 11, 13 och 20 cm
  • Framkallat på 250 g/m² FUJIFILM-fotopapper, matt eller blank finish
  • Skriv ut egen text på baksidan
  • Volymrabatt: framkalla min. 10 likadana (samma storlek och yta) foton och du får 50 % rabatt
  • Leverans: 8-14 vardagar
  från 1.98 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen
  Då du beställer med Designer-bokprogramvaran eller med våra appar, skriv in koden i beställningsskedet

  Produktinfo

  Hos oss får du högkvalitativa foton till ett förmånligt pris. Vi framkallar alla bildstorlekar på högkvalitativt fotopapper som är känt för sin utmärkta hållbarhet. Då du beställer kan du välja om dina bilder ska framkallas med matt eller blank yta. Vi framkallar alltid alla bilder enligt original bildproportion utan att beskära bilderna. Då du placerar din order kan du välja den kortare sidan av bilden, till exempel 10 cm.  Beroende på bildproportionen kan bilderna få vita kanter.

  Prislista

  från
  Format 10 cm
  10,2 x 10,2 cm - 15,3 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Format 11 cm
  11,4 x 11,4 cm - 17,1 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Format 13 cm
  12,7 x 12,7 cm - 19,1 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Format 20 cm
  20,3 x 20,3 cm - 30,5 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

  Produktinformation

  Fotopapper i hög kvalitet

  Fotopapper i hög kvalitet Ifolors foton exponeras på förstklassigt matt- eller blankt fotopapper som återger färgerna utmärkt och bevarar dina minnen vackra i årtionden. Du kan även lägga till egen text som trycks bakom bilden. På så sätt kommer du alltid ihåg när och var bilden togs eller så kan du lägga till din egen bildtext, funkar både som present ellt helt bara till dig själv.

  Foton i 4 olika storlekarVälj från fyra olika storleksalternativ. Bilden i 10 cm format är den mest populära. Vi framkallar alltid bilderna enligt originalbildproportion, vi beskär ingenting. Vid beställning kan du välja den kortare sidan av bilden, till exempel 10 cm. Beroende på bildproportionen kan bilderna få vita kanter.

  Bilder i hög kvalitet förmånligt

  Bilder i hög kvalitet förmånligtVåra äkta foton är ett fint sätt att bevara minnen på. Bilderna framkallar vi på högkvalitativt fotopapper och levererar direkt till din brevlåda. Visste du att då du beställer min. 10 likadana (samma storlek och yta) foton får du bilderna till halva priset!

  Foton produceras enligt måtten (kortare sida) på originalbildfilen.
  Foton produceras enligt måtten (kortare sida) på originalbildfilen.

  Läs mer om bildproportioner

  Vi framkallar bilderna från digitala bilder automatiskt efter bildfilernas mått, det vill säga enligt bildproportion. Storlekarna är 10 x 10–15 cm, 11 x 11–17 cm, 13 x 13–19 cm eller 20 x 20 –30 cm.

  Vid beställning kan du välja den kortare sidan av bilden, till exempel 10 cm. Den längre sidan av bilden bestäms av inställningen i kameran vid fotograferingstillfället, det vill säga bildproportionen. På så sätt säkerställer vi att ingenting beskärs ur din bild.

  Bildproportionen för fotofilen avgör längden på bilden som kommer att framkallas. Därför kan bilderna du beställer vara av olika längd. Läs mer »

  Bildproportioner

  Ideér till användning av foton

  Spara dina minnen i en scrapbook

  Spara dina minnen i en scrapbook

  En scrapbook är trevlig att skapa om en fantastisk resa, ett underbart bröllop eller en årsdag. Gör foton av dina egna bilder och fyll sidorna i albumet med minnen: foton, entrébiljetter, kartor, klistermärken och andra små klisterlappar. Storyn blir levande och kallar tillbaka goda ögonblick på en mängd olika sätt! Tips: Den spiralbundna fotoboken är perfekt som ett scrapalbum, eftersom sidorna kan innehålla många minnen förutom bilderna och den är lätt att bläddra.

  Gör ett hjärta av dina favoritbilder

  Gör ett hjärta av dina favoritbilder

  Letar du efter ett riktigt blickfång i din heminredning? Gör ett enkelt med ett hjärtformat fotokollage! Välj dina favoritbilder och framkalla pappersfoton av dem online. Börja designa hjärtat från ett av bilderna längst ner. Placera två foton på nästa rad och så vidare. Du kan också placera hjärtat i ett hörn så att det är roligt delat mellan två väggar. Innan du fäster bilderna på väggen bör du placera dem på marken eller forma ett hjärta på väggen med lätt avtagbar tejp.

  Skapa ett fotokollage som uppmärksammas

  Skapa ett fotokollage som uppmärksammas

  Att hänga foton på väggen är kreativt arbete när det är som bäst. Är du noga med att framkalla och hänga bilder i samma storlek i en rak linje? Eller blir du galen av bilder i olika storlekar som får vara lite på kant? När du vill ha mer djup och visualitet till ditt bildkollage, använd bildramar. Beställ 10 x 15 cm bilder online och snygga träramar på samma gång. Färgerna på ramarna är svart, ek och vit.

  Olika sätt att framkalla bilder

  Beställ dina bilder direkt från vår hemsida, med ifolor-applikationen eller med det kostnadsfria programmet Designer som du kan ladda ner till din dator.  

  NYTT: Fotoram

  Rama in dina favoritbilder med ifolors snygga träramar. Du kan hänga det inramade fotot på väggen eller luta det mot stödbenet på ett bord eller en hylla. Ramen kommer i tre olika färger: svart, ek och vit.

  Akrylram

  Den fina akrylramen är ett läckert alternativ till traditionella ramar. Ramen kommer i alla fotografistorlekar och det är superenkelt att byta bilder i den. Visa upp dina äkta fotografier på ett nytt sätt!

  Akrylram med dekor

  Trolla tillbaka viktiga minnen till liv: en dag på stranden, en snöig skogstur eller ett romantiskt ögonblick. Den dekorativa akrylramen innehåller sandkorn, hjärtan eller snöflingor som dansar runt när ramen skakas.

  Frågor och svar om foton

  Varför kommer mina foton i olika storlekar?

  Vi framkallar foton av digitala bilder automatiskt enligt bildfilernas formatproportioner dvs. enligt bildproportion.

  Formaten är 10 x 10–15 cm, 11 x 11–17 cm, 13 x 13–19 cm eller 20 x 20–30 cm. Du du placerar din order kan du välja längd på bildens korta sida, t.ex. 10 cm. Bildens längre sida bestäms efter inställningarna i kameran då du tog bilden, dvs. bildproportionen. På så sätt kan vi garantera att inget av din bild beskärs och faller bort.

  Om du har beskurit bilderna blir de framkallade i samma proportion.

  Hur räknar jag bildproportioner för foton?

  Om pixlarna för din bild är t.ex.: 3264 x 2448, får du reda på bildproportionen genom att dividera större talet med det mindre t.ex: 3264/2448= 1,33 Dividerade talet berättar bildproportionen.

  Nedan exempel på bildproportioner samt hur bilder i 10-cm format framkallas:

  4:3=1,33 dvs. 10x13 cm
  3:2=1,5 dvs. 10x15 cm
  16:9 =1,77. Detta format framkallas i maximiformat 10x15 cm. Fotot får vita kanter.
  Full = fotoformatet kan variera enligt telefon. Detta format framkallas i maximiformat 10 x 15 cm. Fotot får vita kanter.

  På en dator kan du se pixlarna/upplösningen på bilden genom att klicka på ikonen för bildfilen med höger musknapp. Välj "Egenskaper" från menyn som öppnas. Du hittar pixelstorleken på fliken "Information" i fönstret som öppnas.

  På en iPhone kan du se pixelstorleken på bilden genom att öppna bilden och släpa bilden uppåt med fingret.

  På en Android-telefon kan du se informationen genom att öppna bilden och välja de tre prickarna i det nedre högra hörnet och välja "Information" från menyn som öppnas.

  Hur ställer jag in eller ändrar på kamerans bildproportion?

  Bildproportionen i din kamera kan du ändra i kamerans inställningar.  Vi rekommenderar att du väljer bildproportion 1:1, 4:3 eller 3:2.

  Nedan ser du exempel på bildproportioner och på hurudana format de framkallas i:

  Bildproportion 10-cm format 11-cm format 13-cm format 20-cm format
  1:1 10x10 cm 11x11 cm 13x13 cm 20x20 cm
  4:3 10x13 cm 11x15 cm 13x17 cm 20x27 cm
  3:2 10x15 cm 11x17 cm 13x19 cm 20x30 cm
  16:9 10x15 cm (vita kanter) 11x17 cm (vita kanter) 13x19 cm (vita kanter) 20x30 cm (vita kanter)
  Full
  (en för Android typisk bildproportion)
  10x15 cm (vita kanter) 11x17 cm (vita kanter) 13x19 cm (vita kanter) 20x30 cm (vita kanter)

  Om du har beskurit bilderna blir formatet enligt den bildproportionen.