• Fotokalendrar Fotokalendrar

  Fotokalendrar Fotokalendrar

  Skapa en skojig kalender av egna bilder. Beställ kalendrar för år 2024 med egna bilder till dig själv och som present! Skapa en skojig kalender av egna bilder. Beställ kalendrar för år 2024 med egna bilder till dig själv och som present!

  Fotokalendrar

  Skapa en skojig kalender av egna bilder. Beställ kalendrar för år 2024 med egna bilder till dig själv och som present!

  Våra mest populära fotokalendrar hos ifolor 2024

  Letar du efter personliga presenter? Se tillbaka på ett minnesvärt ögonblick varje månad och se fram emot nya äventyr med personliga fotokalendrar och almanackor. Perfekt till favoritbilder från mobilen. Du kan starta kalendern från valfri månad och fylla kalendern med härliga minnen från hobbyn, gemensamma resor och mycket mer. Almanackorna funkar i vardagen såväl på kontoret som i hemmet. Praktiskt och fint både på arbetsbordet och väggen!

  Välj kalender efter behag.

  Väggkalender
  Familjekalender
  Kökskalender
  Månadskalender
  Bordskalender
  Bordskalender med träblock

  Piggar upp varje plats

  Väggkalender 2024

  Vår mest populära kalendermall har varit väggkalendern år efter år. Ifolors väggalmanacka är en glad och effektiv schemaläggare för din dag. Väggkalendern hjälper dig att planera din familjs hobbyer, födelsedagar och övriga händelser. 

  från från per-item

  Perfekt för ditt arbetsbord

  Bordskalender 2024

  Vi tillbringar mycket tid vid arbetsbordet. Ibland under arbetsdagen minns du föregående helg med familjen eller till exempel er semesterresa. Unna dig själv att dagdrömma! Genom att skaffa en bordskalender till ditt skrivbord kan du ta med dig dina finaste semesterminnen, din familj och dina vänner till jobbet och på så sätt göra din vardag vackrare. Välj ditt favoritfoto för varje månad. Du kan fritt välja startmånad för din kalender

  från från per-item

  Inspirerande idéer för en indviduell fotokalender

  Vår inspirationssida hjälper dig att få ut det mesta av din fotokalender. Vi har samlat de bästa tipsen och idéerna för att designa en unik fotokalender. Låt din kreativitet blomma ut! Kökskalendern behöver till exempel inte döpas efter sin plats – istället kan du göra den till en inspirerande matlagnings- eller gourmetkalender med säsongsbetonade recept du alltid velat pröva. Om du äger en grön tumme, gör en fotokalender som trädgårdsdagbok som påminner dig om tider för att så och skörda. Illustrera kalendern med till exempel bilder på vänner, familj, semestrar – och såklart dina vackraste växter. Fina bilder från ditt favoritresmål, bebisens år, husdjurets roligaste äventyr eller till exempel underbara Yankee-bilar funkar också perfekt som teman i din fotokalender. En egendesignad kalender med dina egna bilder är precis en sådan som du vill!

  Frågor och svar om kalendrar

  Hur många bilder kan jag lägga till i min fotokalender?

  Antalet bilder som du kan lägga till beror på orderkanalen och kalendermallen. I vissa av mallarna är det möjligt att lägga till sidlayouter för kollage.

  Kan jag lägga till egna anteckningar i kalendern?

  I följande kalendermallar kan du lägga till egna anteckningar med penna:

  Vilket material är kalendern i?

  Vägg- och panoramakalendern samt bordskalendern får du med blanka eller sidenmatta sidor. Övriga kalendrar tillverkar vi med sidenmatt finish. Pappret är 250–290 g/m².

  Har fotokalendern helgdagar färdigt märkta?

  I de flesta av våra kalendrar kan du få årets alla helgdagar färdigt tryckta. I Designer-programmet kan du även välja vilka helgdagar du vill ha färdigt i din kalender. Du kan också lägga till födelsedagar, årsdagar och andra viktiga personliga datum i månads- och familjekalendrarna med hjälp av bild- och textplatser.

  Hur kan jag själv designa en fotokalender?

  Var och en av våra kalendermallar kommer med en mängd färdiga designs – från eleganta vita eller svarta till glada färgglada. Det enklaste och smartaste sättet att designa din egen kalender är att använda ifolor Designer. Välj den mall du gillar, lägg till bilder och text till den. Slutresultatet är din distinkta och unika fotokalender.

  Designa kalendrar med ifolor Designer

  Designa kalendrar med ifolor Designer

  Du kan designa kalendrar med gratis program.

  Ladda ner ifolor Designer för Windows

  Ladda ner ifolor Designer för Mac