• Snabbtips till presentidéer med en bild

  Snabbtips till presentidéer med en bild

  De skojigaste gåvorna är de som berättar en story som knyter samman mottagaren och den som ger presenten. Det kan vara ett gemensamt minne långt bak i tiden eller en färsk bild. Med bara en bild kan du berätta hela storyn: Du är viktig för mig!

  Vi har listat lätta tips till julklappar med en bild:

  Snabbtips till presenter med en bild: ramfoto

  Presenttips till morfar: Ramfoto av tre släktled

  Samma släkt, samma utseende. Finns det kanske en bild på tre generationer grabbar i samma släkt? Ge den äldsta i ledet ett ramfoto, present färdigt inom ramar. En dylik present finns det alltid plats för i morfars bokhylla.
   

  Snabbtips till presenter med en bild: canvas-tavla

  Presenttips till pappa: biltavla

  Vad kan man annat hitta på till pappa än en bok eller ett par kalsipper? Om pappa är bilmänniska kan du göra en biltavla till film- eller hobbyrummet. Inredningstavla med bilsting!
   

  Snabbtips till presenter med en bild: pussel

  Presenttips till barnet: pussel

  Bildgåta i presentbox! Vilket djurgårdsdjur blir synligt under pusslets gång? På julafton är det skojigt att minnas trevliga stunder under gångna turer och äventyr. Och kanske rentav planera kommande semesterresa.
   

  Snabbtips till presenter med en bild: fotomugg

  Presenttips till ressällskapet: mugg

  Vad var det som piggade upp dig mest i år? Var det kompisarnas överraskningsresa eller en romantisk weekendresa till din favvostad?
   

  Snabbtips till presenter med en bild: mobilskal

  Presenttips till den unga: mobilskal

  Det finns massor med mobilskal på nätet. Gör det mer personligt: designa ditt eget skal, av en skojig bild eller varför inte en teckning. Skanna eller ta en bild på din teckning och passa det till produkten. En härlig unik present till alla med iPhone!
   

  Snabbtips till presenter med en bild: presentkort

  Presenttips till den flitiga fotografen: presentkort

  Unga tar massor med bilder, den ena finare än den andra. Ifolors presentkort är en nyttig gåva till den flitiga fotografen. Mottagaren kan sedan själv välja vad hen vill göra med presentkortet: en fotobok, inredningstavla eller ett fotokollage till väggen.
   

  Läs mer