• Kalender för 2022 med dina egna bilder

  Kalender för 2023 med dina egna bilder

  En kalender med dina egna bilder är en räddare i nöden i vardagen. Den hjälper dig inte bara att komma ihåg dina planer och viktiga dagar, utan bilderna kommer också att göra dig glad hela året. Ännu smidigare är att du kan lägga in viktiga måsten och datum i ifolors kalender redan när du gör den, vilket betyder att du inte behöver skriva in dem manuellt i efterhand.

  En kalender för alla smaker

  Vilken typ av kalender behöver du? Vill du ha plats för dina egna planer och anteckningar? Eller behöver du en kalender som visar upp vad alla i familjen ska göra? Kanske en väggkalender att hänga upp i hallen och en skrivbordskalender för arbetsrummet – eller en praktisk kökskalender för ett litet kök? Eller kanske vill du ha en kalender med otroligt vackra bilder? Kolla igenom våra alternativ – vi är säkra på att du hittar en kalender som passar just dig och dina behov!

  Väggkalender

  Våra väggkalendrar är älskade av många och vi förstår verkligen varför! Den här kalendern är tryckt på högkvalitativt papper och har många design- och färgalternativ, så att du kan få den precis som du vill. För varje månad i kalendern kan du lägga till 1–12 bilder och väggkalendern har också gott om utrymme för egna anteckningar.

  Månadskalender

  Du kan välja en snygg månadskalender i svart eller vitt. Med den här kalendern kan du ha en bild för varje månad och det finns även utrymme för egna anteckningar. 

  Familjekalender

  Om du vill att din kalender ska samla alla familjens planer är familjekalendern det bästa alternativet. I en familjekalender finns det plats för upp till fem familjemedlemmars planer: arbete, möten, skola, hobbyer och fester. Med en snabb överblick kan du se vem som har tid att handla på måndag och vem som kan köra barnen till aktiviteterna på onsdag. För att balansera upp alla måsten i vardagen är det också viktigt att skriva in alla roliga saker familjen ska göra tillsammans.

  Panoramakalender

  Om du vill att kalendern ska ge en visuell upplevelse när du sitter vid skrivbordet eller dricker ditt morgonkaffe ska du välja en panoramakalender. Allt handlar om bilderna: en 60 cm bred panoramakalender är det perfekta sättet att visa upp dina mest fantastiska bilder från en semester eller en naturresa. 

  Kökskalender

  Kökskalendern erbjuder glädje och nytta i en praktisk storlek: du får plats dina favoritminnen och den har gott om plats för anteckningar – och den är bara 15 cm bred! Ett otroligt kompakt verktyg för att få ihop vardagspusslet.

  Ovanstående kalendrar är väggkalendrar. Vissa av våra kunder föredrar dock en skrivbordskalender, eller använder den som komplement till väggkalendern, då den blir en praktisk och synlig påminnelse om viktiga datum och kan stå framme på skrivbordet. 

  Få inspiration till din kalender

  När du har hittat rätt kalender för dina behov är det dags att tänka på hur den ska se ut. Här är några idéer – välj en, kombinera flera eller hitta på en egen!

  • Få in lite semesterglädje i din vardag: låt dina semesterminnen pryda din kalender! Det är ett utmärkt sätt att komma tillbaka till semesterstämningen mitt i vardagen. Vad sägs om november för den mest spektakulära solnedgången under din semester, eller mars för den godaste italienska glassen på stranden? Eller en bild av en familjefiskeutflykt i juni och en den där härliga picknicken med hela familjen september.

  • Om du har ett husdjur är din telefon förmodligen full av fina bilder på din fyrbenta vän. Använd en bild på ditt husdjur varje månad under året genom att välja en bild som tagits på ditt husdjur under den månaden.

  • Samla foton från föregående år så att varje månad i kalendern avslöjar ett minne från samma månad för exakt ett år sedan.

  • Ni kan planera kalendern tillsammans som en familj! Varje familjemedlem väljer sina egna favoritbilder till kalendern.

  • Vem fyller år i januari? Och vem tillbringar du Alla hjärtans dag med i februari? Vem tar examen i maj? Vem har namnsdag i oktober? Använd bilderna i kalendern som en påminnelse om årets viktiga dagar.

  Använd bilderna i kalendern som en påminnelse om årets viktiga dagar.

  Vanliga frågor om våra kalendrar

  Finns det plats för personliga anteckningar i kalendern?

  I följande kalendrar kan du göra egna anteckningar med blyerts:

  Liggande mall väggkalender
  Månadskalender
  Familjekalender
  Kökskalender

  Vilket material är kalendrarna gjorda av?

  För väggkalendrarpanoramakalendrar och bordskalendrar kan du välja mellan matta och glanslackade sidor. Andra kalendrar finns endast i matt siden. Pappersvikten är 250–290 g/m².

  Vilka storlekar finns väggkalendrarna i?

  Storlekarna som finns är A3, A4 och kvadratiska 21 x 21 cm.

  Läs mer