Dessa prisvärda julklappar är fulla av mening – alla under 200 kr

Dessa prisvärda julklappar är fulla av mening

– alla under 200 kr

Julklappar behöver inte tömma plånboken för att vara speciella. Se prisvärda presentidéer för en liten budget.

För många innebär julen att man spenderar extra mycket pengar. Hur kan man visa uppskattning till nära och kära utan att behöva låta plånboken eka? Oroa dig inte, även med en liten budget kan du få något unikt.

Oavsett om du letar efter en personlig julklapp till dina föräldrar eller en liten julklapp till en kollega kostar dessa prisvärda julklappar mindre än 200 kr inklusive porto.

1. Slå in en mugg med minnen

De bästa julklapparna är praktiska och ger glädje under lång tid. När du vill glädja dina nära och kära med en prisvärd men högkvalitativ present, är en mugg med egen bild det rätta valet. Oavsett om mottagaren gillar kaffe, te, choklad eller matcha, ge en personlig fotomugg som gör varje klunk meningsfull.

Välj en bild som väcker ett gott minne eller på annat sätt får dig på gott humör. Kanske är det en bild från en sommarresa ni gjorde tillsammans, en fras du hittade på eller en teckning av mottagaren som skapats av familjens lilla Picasso.

Muggen är tillverkad av högkvalitativ keramik och är utformad för att tåla det mesta. Du kan också välja om bilden ska vara anpassad för höger- eller vänsterhänta.

Nyckelring

2. En nyckelring är en fin liten present

Letar du efter en liten och prisvärd present för att visa uppskattning för en gudförälder eller tacka en vän? Fäst en nyckelring gjord av din egen bild på paketet. Trots sin lilla storlek är denna personliga present full av mening. Genom att fånga ett viktigt ögonblick på en nyckelring får mottagaren ett kärt minne som följer med vart hen än går.

Nyckelringen håller ordning på nycklarna, men den kan även användas på andra sätt. Du kan t.ex. hänga den på din ryggsäck eller resväska som en märkning. Tack vare det låga priset är nyckelringen också lämplig som julklapp. Nyckelringen i konstläder är lätt att hålla ren och varken väger eller gnisslar i väskan. Det finns fyra olika modeller tillgängliga.

Bordskalender

3. Bordskalender – en gåva som är tidsbunden

Bordskalender med träblock är en unik julklapp till en upptagen familjemedlem eller en inredningsintresserad släkting. Den snygga kalendern hjälper dig att hålla schemat och erbjuder något att se fram emot ett år framåt. Varje sida som vänds följs av en ny månad, nya möjligheter och nya minnen.

Fyll kalenderns månadskort med bilder som du vet kommer att glädja mottagaren. Om du beställer en bordskalender för första gången bör du välja ett träblock till den. Det gör det enkelt att placera kalendern var som helst, både hemma och på jobbet.

När året närmar sig sitt slut kan de vackra bilderna i kalendern klippas ut och användas till olika DIY-projekt. Månadskort kan användas för att göra vackra gratulationskort eller ett fint kollage av bilder för kylskåpsdörren, till exempel.

Ramfoto

4. Göm ett ramfoto eller en bild i en traditionell ram under julgranen

När du vill gömma något oförglömligt under julgranen kan du slå in paketet med ett snyggt ramfoto. Det är en smart kombination av ett foto och en ram, som passar som present till alla. Oavsett om du letar efter en julklapp till en bästa vän som älskar att minnas äventyr tillsammans eller en julklapp till föräldrar som uppskattar familjefoton, kommer ramfotot som kommer i paketet att bli en trevlig överraskning.

Ramfotot är tryckt på ett blankt laminerat papper och levereras med ett stödben som gör det enkelt att placera tavlan stående eller liggande. Tack vare den blanka ytan lyser färgerna i bilden verkligen upp och får liv.

Alternativt kan du beställa ett traditionellt foto som ett 10 x 15 cm foto och placera det i en vacker ram. Ramen kan rymma gemensamma stunder, speciella händelser eller leenden från människor som står dig nära. Du kan välja en ram från vår hemsida i en färg som matchar mottagarens stil och heminredning. Färgalternativen är svart, ek och vit.

Ramfoto från 99 kr »

Fotoram 109 kr »

Fotografier från 1,98 kr/st »

Presentbok

5. En trevlig läsning för julstämning

Inget berör hjärtat mer än en samling gemensamma minnen som samlats inom samma pärmar. En fotobok är ett enkelt sätt att spara och dela speciella ögonblick med dina nära och kära. Med bara några klick har du skapat en imponerande fotobok med de bilder du har valt ut. Priset är inte heller alltför högt, så varför inte beställa julklappar till hela familjen på en gång. Detta är den mest underbara läsning du kan erbjuda dina nära och kära.

Kontrollera leveranstiderna för varje produkt och sista datum för beställning av julklappar.

Läs mer