Julklappar som aldrig glöms

Julklappar som aldrig glöms

Det finns julklappar, mjuka och hårda, härliga och håriga, man kan inte ens komma ihåg dom alla. Och så finns det julklappar som aldrig glöms. Och dessa julklappar behöver du inte ens leta efter. Kolla i din mobil! Vad har hänt under året som gått? Av dessa gyllene stunder gör du de bästa presenterna. Vad tänkte du ge i julklapp?

Denna jul...

Fotokalendrar

Sprider jag glädje varje dag

Vad för det nya året med sig? Varje månad nya minnen, även i form av en väggkalender. Varje jul väntar de dina på en fotokalender, den traditionella julklappen, som gudföräldrar och farföräldrar väntar på.

Visste du att då du gör en kalender i Designer-programmet kan du t.ex.:

  • lägga till en bild bakom kalenderrutorna 
  • fixa en rund bildplats 
  • skriva in födelsedagar färdigt
Fotoböcker

Minns jag många viktiga stunder

Ge en gåva som berättar alla saker som du inte kanske alltid säger högt. Dessa minnen vill jag dela med dig för du är viktig. Det är hur enkelt som helst när allt kommer till kritan. Gräv fram bilderna ur kameran och samla dem inom pärmar. Fotoboken sköter resten.

Fotomugg

Gör jag kaffestunderna skönare

Det lyckas du med tillsammans med ett smil. Ge pappa kontorets härligaste fotomugg i gåva.

Inredning

Lägger jag minnen på väggen

Minnen är a och o för en personlig inredning. Kläd ditt hem i julskrud med stämningsfulla bilder. Med våra inredningsprodukter inreder du hemmet efter årstiden och byter ut nya minnen på väggarna när som helst.

Tavlan är en ypperlig present. Kanske har du hört att dina föräldrar önskat få dina fina bilder även till sitt hem. Ge egen fotokonst i gåva.

Räcker mobilbilden till till en tavla? Bilder tagna med moderna mobiler räcker resolutionen mer än väl. Inredningstavlor finns det gott om samt storlekar och skillnader finns i mobilerna så det lönar sig att testa sig fram.

Vår mest populära mall är canvas-tavlan, men kolla även in våra nya produkter minitavlan och stickerpostern.

Fotografier

Vill jag säga dig tusen ord

Man behöver inte alltid dyra presenter, fotografier för någa öre kan vara mer än guld värt. Lägg in i julkortet en bunt härliga bitar av det gångna året, lägg in i ram eller kolla in våra akrylramar. I den kan du byta ut bilden när som helst. Finns i fyra storlekar.

Fotopresenter

Tänker jag överraska dig

Paketet är halva presenten. Fotostickers funkar väl som paketkort och dekoration. Använd även som paket- och brevslutare.

Fotopresenter

3 snabba julklappstips

Som avslutning vill vi berätta om enkla favoriter som du gör av en bild.

Läs mer