• Paket av älsklingsbilder som aldrig glöms

  Paket av älsklingsbilder som aldrig glöms

  Det finns julklappar, mjuka och hårda, härliga och håriga, man kan inte ens komma ihåg dom alla. Och så finns det julklappar som väcker känslor. Och dessa julklappar behöver du inte ens leta efter. Kolla i din mobil! Vad har hänt under året som gått? Av dessa gyllene stunder gör du de bästa presenterna. Vad tänkte du ge i julklapp?

  Denna jul...

  Minnesspel

  Sätter jag minnet på spel

  Skojigt pyssel under julhelgen och gemensamma stunder! Det som gör spelet extrahärligt är viktiga stunder som gömmer sig under de vända korten.

  Fotokalendrar

  Sprid glädje varje dag

  Vad för det nya året med sig? Varje månad visar upp nya minnen, även i en väggkalender. Fotokalendern är en toppenpresent varje jul, en tradition som gudföräldrar, mor- och farföräldrar väntar på ivrigt.

  Fotoböcker

  Minns jag många härliga stunder

  Ge en gåva som berättar alla saker som du inte kanske alltid säger högt. Dessa minnen vill jag dela med dig för du är viktig. Det är hur enkelt som helst när allt kommer till kritan. Knappa fram bilderna ur kameran och samla dem inom pärmar. Fotoboken sköter resten.

  Presentbok

  Liten är vacker

  Önskar du hitta en present som du gör snabbt och enkelt, men du vill inte pruta på kvaliteten? Vår vackra presentbok gömmer härliga minnen och gläder säkert mottagaren. 

  Glasunderlägg

  Fräcka upp dukningen med fina minnen

  Vill du överraska dina nära och kära med något nytt och annorlunda? Våra glasunderlägg piffar upp din dukning med färg och fantasi. Glasunderläggen kan ha bilder på gemensamma stunder, aforismer eller något annat, endast fantasin sätter gränser.

  Fotomugg

  Gör jag kaffestunderna mysigare

  Det lyckas du med tillsammans med ett smil. Ge kontorets härligaste fotomugg i gåva.

  Canvas- & väggdekoration

  Lägger jag minnen på väggen

  Minnen är a och o för en personlig inredning. Tavlan är en ypperlig presentidé. Kanske har du hört att dina föräldrar önskat få dina fina bilder även till sitt hem. Ge egen fotokonst i gåva. 


  Räcker mobilbilden till till en tavla? I bilder tagna med moderna mobiltelefoner räcker resolutionen mer än väl. Inredningstavlor finns det gott om samt storlekar. Det är bara att se våra mallar, välja en och lägga till en bild. Presenten är färdig!

  Fotografier

  Vill jag säga dig tusen ord

  Man behöver inte alltid dyra presenter, fotografier för några ören kan vara mer än guld värt. Lägg in i julkortet en bunt härliga bitar av det gångna året, lägg in i ram eller kolla in våra akrylramar. I den kan du byta ut bilden när som helst. Ibland är mindre mer.

  Fotostickers

  Tänker jag överraska dig

  Paketet är halva presenten. Fotostickers funkar väl som paketkort och dekoration. Använd även som paket- och brevslutare.

  3 snabba julklappstips

  Som avslutning vill vi berätta om enkla favoriter som du gör av en bild.

  SIGG-flaska

  Fotopussel

  Mobilskal

  Läs mer