• Fotopresenter som passar bra i brevlådan

  Fotopresenter som passar bra i brevlådan

  Alltid är det kanske inte möjligt att fysiskt vara på plats för att gratulera, ge gåvor och fira släktingar, studenter eller andra nära och kära som fyller år. Som tur är kan du lätt göra dem glada genom att ge dem en fotopresent som du själv designar via din mobiltelefon eller dator. Dessutom levererar posten den hela vägen till deras brevlåda!

  Det allra säkraste och enklaste sättet att ge bort en present nu i vår är att låta den levereras direkt till mottagarens brevlåda så att inte någon behöver gå till postkontoret för att vare sig skicka eller hämta den. Med ifolors presenttjänst kan du skapa fotogåvor fulla av glädje, lycka och kärlek! Och även om du är långt borta kommer din gåva fram ordentligt för att sprida varma hälsningar.

  13 x 18 cm inramat foto

  Låt fotografierna presenteras i vackra ramar

  Ett inramat fotografi är en färdig present som är vacker att visa upp därhemma. Bilder av runda födelsedagar, studentfiranden, livets stora dagar, viktiga personer och husdjur förtjänar att ramas in. Ifolors inramade bilder är tryckta på en träfiberskiva och levereras med ett stativ för att enkelt kunna ställas upp – antingen upprätt eller horisontellt. Det bästa av allt är att vår minsta ram (13 x 18 cm) levereras direkt hem till dina nära och käras brevlådor, utan att de behöver ta sig till postkontoret.

  En musmatta sprider glädje på hemmakontoret

  En liten och praktisk musmatta är en perfekt gåva som ger mottagaren ett leende på läpparna varje dag. Om du är ute efter en unik gåva kan en bra idé vara att välja en fin bild av någonting som ni har gemensamt, en hobby eller kanske ett fotokollage med bilder av din närstående från olika år och ögonblick.

  Tips: Nu när distansarbete blir allt vanligare kan du överraska dina arbetskamrater som arbetar hemifrån med en ny musmatta! Vad sägs som en rolig bild på jobbteamet under en team-building-dag eller kick-off? En trevlig musmatta kommer att föra dina kollegor närmare varandra och påminner er om att ni snart kommer sitta under samma tak och arbeta igen.

  Fotografier på äkta fotopapper

  Fotografier på papper ger en härlig nostalgisk känsla

  Välj ut de bästa bilderna från din stora dag och transformera dem till högkvalitativa pappersbilder. Noggrant utvalda pappersfoton är en fantastisk gåva att få och ett bra sätt att bläddra bland en massa fina minnen. Det är enkelt att beställa pappersbilder från din mobiltelefon eller dator och skicka dem direkt till mottagarens brevlåda.

  Kvadratiska bilder

  Nu finns de även i en snygg kvadratisk form på 10 x 10 cm och du kan välja att få dem inrammade i en vacker vit ram. De kvadratiska bilderna levereras till mottagaren i en vacker presentförpackning.

  Fotobok med ifolor-appen

  En fotobok säger mer än tusen ord

  I en fotobok kombinerar får du en stor upplevelse i ett litet format. Du kan enkelt välja dina favoritbilder och med gåvotjänsten hamnar boken på 13 x 13 cm enkelt i mottagarens brevlåda. 

  Mindre ifolor-fotoböcker får också plats i din brevlåda. Använd din dator för att sätta ihop en fantastisk Deluxe A5-, Spiral A5- eller A6-fotobok full av minnen, bilder på personer, semestrar, resor eller födelsedagar. Lägg till några fina bildtexter och vips så har du en fantastisk present!

  Vykort direkt till brevlådan

  Sprid glädje med ett vykort

  Kommer du ihåg vilken trevlig överraskning det var att få ett vykort? Nu kan du skicka dem och sprida glädje igen! Välj ut en vacker bild från dina foton och skicka den som ett vykort direkt från din mobiltelefon. Lättare än så kan det inte bli! Med förbetalt porto till hela världen är det ett perfekt sätt att minnas dina vänner och din familj utomlands med ett riktigt vykort.

  Ladda ner ifolor-appen för Android »

  Ladda ner ifolor-appen för iOS »

  Läs mer