Rama in fotografier

Rama in fotografier

Det är upp till den som bor i huset att skapa en mysig känsla. Livets små, vardagliga stunder är lika viktiga som de stora, omvälvande stunderna. Stunderna fångas i foton, och de du älskar kan du rama in och ha framme. Se våra tips för att välja ramar.

Du har säkert hört talesättet att en bild säger mer än tusen ord. Tänk på hur många ord du kan få in i en bild som fångar en nyfödd bebis första dag, ja-ögonblicket på en bröllopsdag eller en svärfars sista födelsedag. En bild kan berätta en historia av minnen, och en sådan bild förtjänar en plats bortom telefonens eller minneskortets djup.

Fotoposter i en ram

Fotoposter i en ram

Traditionella pappersfoton kan beställas i en storlek på högst 20,3 x 30,6 cm, men en fotoposter är mycket mer imponerande – särskilt när du väljer rätt ram och passepartout för postern. Skapa ett set utifrån hur mycket väggyta eller utrymme du vill ägna åt dina bilder. Den minsta fotoposter har en kompakt storlek på 20 x 30 cm, medan de största är 75 x 100 cm och 80 x 80 cm.

Fotoramar och posterhängare

Fotopärlor som visas på flera olika sätt

För den entusiastiska inredaren finns det alternativ som posterhängare, som gör att du kan visa dina favoritfoton på väggen på ett modernt och luftigt sätt. Posterhängaren passar i många olika rum. Plocka bara upp den här inredningsidén: stämningsfulla fotokollage kan skapas genom att kreativt kombinera fotoramar och posters på en vägg eller hylla.

Inramat foto

Inramat foto

En fotoram ramar in dina mest älskade bilder. Ramen med tio bilder är en klassiker som många känner igen från flera årtionden sedan. Med tiden är det lätt att byta ut en fotoram när inredningen förändras eller när möblerna flyttas till en ny plats i ett nytt rum. När en familj växer kan en samling fotografier växa med den. Vad skulle du vilja rama in i ditt hem?

Prenumerera ifolors nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Läs mer