Samla dina Photo booth-bilder i ett färgglatt kollage i en ram

Samla dina Photo booth-bilder i ett färgglatt kollage i en ram

Hur såg ditt år ut? Samla dina favoritbilder från hela året och skapa ditt eget kollage. Det är lätt att få ditt år att se spektakulärt ut med trendiga Photo booth-bilder. Det blir inte lättare att göra ett DIY-fotokollage – kolla in vår guide!

I slutet av året är det alltid mysigt att bläddra igenom alla de foton som du har tagit under årets gång och göra en resa tillbaka i tiden. För att se till att dina minnen inte försvinner i din mobiltelefon eller dator, varför inte använda dina bästa bilder för att skapa en unik årsbok och rama in den? Det är enkelt och prisvärt att skapa ett hemgjort fotokollage av trendiga Photo booth-bilder. Årets 12 bästa bilder ryms i tre bildremsor. Du behöver också en ram (till exempel 23 x 23 cm eller 24 x 24 cm), en bit kartong och dubbelhäftande tejp eller lim. Det färdiga kollaget kan sitta på väggen eller stå på ett bord, så att de underbara minnena alltid finns nära till hands.

Titta på videon för att se hur du gör ett fotokollage och skapar ett fint minne av härliga stunder till dig själv eller som gåva.

Du behöver:

  • Photo booth-bilder 
  • Ram 
  • Kartong 
  • Dubbelhäftande tejp eller lim 

Så här gör du:

1. Klipp en kartongbit i samma storlek som kartongen inuti ramen

2. Placera dubbelhäftande tejp eller limma bak på Photo booth-bildremsorna

3. Fäst bilderna på kartongen med jämnt avstånd

4. Placera kartongen inuti ramen

Skapa fotokollage av andra stjärnögonblick i ditt liv

Ett fotokollage av årets bästa stunder är det perfekta sättet att bevara dina minnen. Gör det till en tradition och skapa ett nytt kollage varje år. Du kan också göra fotokollage av andra viktiga ögonblick i ditt liv: ett bröllop, ett barns födelse, ett utbytesår eller stora födelsedagar är alla värda ett fotokollage.

Du kan också göra väggdekorationer av bildremsorna.
Du kan också göra väggdekorationer av bildremsorna.
Prenumerera ifolors nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Läs mer