Ge en julklapp som alla älskar Ge en julklapp som alla älskar

Ge en julklapp som alla älskar

Varje gåva är en glädje att ge och att få. Men ifolors fotopresenter har den extra superkraften att de alltid håller dina kära nära dig. Vi har samlat de bästa julklappstipsen till mor- och farföräldrar, partner, vänner och de yngsta i familjen. Beställ personliga julklappar enkelt online och ge tiden du spar tid till dina nära och kära.

Julklappsidéer för henne

Visa att du bryr dig med bilder. Med dessa presentidéer kommer du att överraska kvinnan i ditt liv, din egen mamma eller till exempel din syster.

Julklappsidéer för honom

Letar du efter nya och personliga presentidéer till din man, pappa eller bror? En present gjord av din egen bild kommer att göra dem glada på julen och ger även glädje varje dag efter det.

Julklappar till mor- och farföräldrar och andra nära och kära

Funderar du hur enkelt du kan hantera presentköp och samtidigt göra dem personliga? Eller kanske du funderar på hur du ska glädja dina mor- och farföräldrar som bor längre bort? Här kommer några tips för enkla och hjärtliga julhälsningar.

5 anledningar att ge en fotokalender i present

Fotokalendern är en personlig julklapp som sprider glädje varje dag under året. Men vad är det som gör en fotokalender till en så bra present?

Bästa julklappstips till dina nära och kära

Har du fortfarande inte tänkt på julklappar till familjen? Dessa presentidéer kommer att rädda dig från panik i sista minuten.

Julklappar under 200 kr

Julklappar behöver inte tömma plånboken för att vara speciella. Se prisvärda presentidéer för en liten budget.

En bild på ett julkort säger mer än tusen ord

De vackraste julkorten föds av vackra stunder. Gläd dina nära och kära med ett personligt julkort direkt på posten eller i samband med en present. I denna artikel har vi samlat de bästa julkortsidéerna. Beställ julkort senast 5/12.

Gåvotjänst

– vi levererar direkt till mottagaren

Så här kan du glädja släkt och vänner som bor långt borta med presenter gjorda av dina egna bilder: vår gåvotjänst levererar den beställda presenten direkt till mottagaren och du får en faktura via e-post. Superlätt i väntan på jul!

Kom ihåg julklapparnas sista beställningsdatum

Beställ julklappar i god tid, så får du dem levererat i tid!

 

Kom ihåg dessa viktiga datum:

4.12. Canvas- & väggdekorationer och fotopresenter

5.12. Fotoböcker, kort, kalendrar (matt) och foton

 

Sista beställningsdatum varierar beroende på produkt. Kolla upp produktens sista beställningsdatum här »

Usein kysyttyä joululahjojen tilaamisesta