Överraska personligt på födelsedagen Överraska personligt på födelsedagen

Överraska personligt på födelsedagen – se presenttipsen

Överraska personligt på födelsedagen – se presenttipsen

De bästa födelsedagspresenterna för en kvinna

Metallbox

Metallbox

från från per-item

Dekorera med egen bild och fyll med favoritgodis

Överraska födelsedagsbarnet med hens favoritgodis, som är göms i en metallbox dekorerad med en bild av ett fint minne. Då godsakerna är uppätna kan metallboxen användas för att förvara viktiga föremål i.

Vikta kort, styckvis

Vikta kort, styckvis

från från per-item

Överraska med ett roligt grattis-kort

Ett gratulationskort gjort av din egen bild kommer att glädja mottagaren på födelsedagen. Det är mer än tusen ord. Skicka kortet med posten eller ge det personligt på festen – kortet kommer också att glädja festgästerna.

Ramfoto

Har du en specifik bild i åtanke som du vill att hen ska visa upp? Skapa ett ramfoto. Det är en underbar present, där bildens betydelse betonas.

Fotopussel

Dubbel presentidé: Skapa ett pussel av egen bild som avslöjar en annan överrasning – en resa till en nöjespark, en restaurangkväll eller en resa lite längre bort. Födelsedagsbarnet kommer säkert bli överraskad!

De bästa födelsedagspresenterna för en man

Nyckelring

Här har du en presentidé som alltid kommer att håller minnena nära dig: en nyckelring gjord av en egen bild av en rolig stund tillsammans.

T-shirt

Visste du, att vi tillverkar t-shirts av egna bilder? En högkvalitativ t-shirt gjord av ekologisk bomull med Fairtrade-certifiering passar perfekt som present till exempel till en partner som fyller år.

Fotomugg

Vardagliga presenter muntrar upp år efter år. Fotomuggen är en flerårig favorit som även passar perfekt som en födelsedagspresent. Ett trevligt minne som kommer att bestå.

Glasunderlägg

De bästa presenterna kommer till användning. Till exempel glasunderlägg gjorda av egna bilder som du kan lägga under glaset redan på festen.

Festen närmar sig, saknar du en presentidé? Oroa dig inte, du har redan din mobil full med födelsedagspresenter. Välj bilder av de bästa stunderna och beställ en personlig present till födelsedagsbarnet.

Mera inspiration till födelsedagspresenter

Fotovägg för fester

Står en fest på schemat – och det ekar tomt på idéer för dekoration? Vi har samlat några idéer om hur du kan hänga dina foton i festlokalen – oavsett om det är en födelsedag, dop, bröllop eller någon annan fest.

Spännande presentidéer till din älskade

En känslomässig gåva är ett minne som kommer att lagras djupt i ditt hjärta. Här hittar du de bästa presenttipsen till din älskling, fru, make eller bara till den person som ditt hjärta slår hårdast för.

Enkel guide för paket med ficka

Ett vackert paket med ficka sticker ut ur mängden. Du kanske blir förvånad över hur enkelt du kan skapa en fantasifull presentinslagning för en fotobok eller annan present.

Frågor och svar om födelsedagspresenter

Hur långt i förväg måste man beställa en födelsedagspresent?

Det är bra att vara ute i god tid. Leveranstiderna varierar beroende på produkten, du hittar dem här.

Kan gåvan skickas direkt till mottagaren?

Javisst kan du det. Då du placerar din order kan du välja annan leveransadress. Då levereras produkten direkt till mottagaren. Om du valt faktura som betalsätt, får du den till din e-postadress.

Obs. Kom ihåg att lägga till mottagarens mobilnummer i leveransadressfältet så att mottagaren får ett ankomsavi.

Jag vill skicka ett födelsedagskorte direkt till mottagaren. Hur fungerar det?

Det enklaste sättet är att ladda ner ifolor-applikationen och skicka kortet direkt från din mobil. Välj Vykort, postas direkt, så postar vi det direkt till mottagaren.

Ladda ner ifolor-appen från mobilens appbutik.