Ett personligt bröllop från inbjudan till tack Ett personligt bröllop från inbjudan till tack

Ett personligt bröllop från inbjudan till tack

Ett personligt bröllop från inbjudan till tack

Före bröllopet

Skapa en festlig stämning för dina gäster med bröllopsinbjudningar och Save the date-kort gjorda av egna bilder

Underbara bröllopsinbjudningar – 5 olika stilar

Är det dags att planera inbjudningskort till bröllopet? Bara stilen på ditt Save the date-kort kan ge en uppfattning om vilken typ av fest som väntar. Samma tema kan fortsätta på inbjudningskort, programkort, menykort, placeringskort och tackkort. Vi hjälper dig att skapa ett sammanhängande tema – du kan använda dessa idéer för att skapa dina egna bröllopskort.

På bröllopsfesten

Designa de vackra dekorationerna till bröllopsfesten helt själv – se idéerna

Tips på dukning: 4 sätt att använda dina egna bilder

Hur får du till en personlig touch på din dukning? Vackra bordsdekorationer och snygga placeringskort är förvånansvärt enkelt att skapa med ifolors fotoprodukter. Här hittar du fyra inspirerande idéer.

Brudparets historia i bilder – fantastiska idéer för bröllopsfoton

Vem skulle inte vilja ha ett bröllop som passar er som par perfekt? I den här artikeln har vi samlat några idéer om hur ni kan väcka er historia till liv på ert bröllop och i era bröllopsdekorationer.

Efter bröllopet

En bröllopsdag är stunder – spara de viktigaste till dig själv och som present

Fotobok för att minnas bröllopet

På bröllopsdagen tas ännu fler foton än på någon annan dag. Genom att samla bilderna i en fotobok kan du gå tillbaka till stämningen från din bröllopsdag om och om igen. Läs våra tips för en snygg bröllopsfotobok.

Bröllopsdagen är viktig både för brudparet och deras nära och kära. Spara minnena från förberedelserna inför bröllopsdagen i en fotobok. Fotokort gör ditt bröllop personligt när Save the date-kort, bröllopsinbjudningar, bröllopsmeny- och programkort följer samma stil. Berättelsen om brudparet spelar en viktig roll på festdagen och med hjälp av bilder kan man berätta historien på många sätt. En perfekt dag kröns med tackkort till gästerna gjorda av bröllopsfoton och presenter för brudtärnan och bestman. På så sätt kommer minnena från en underbar dag att finnas kvar i ditt sinne resten av livet.

Vanliga frågor om bröllopsprodukter

Vad är en bra mall för bröllopsprogram?

Våra bästa tips för att göra ett bröllopsprogram:

  • Det finns många olika mallar på vår hemsida, men vill du designa dina kort själva och använda de typsnitt du vill, lönar det sig att beställa bröllopsprogramkorten med ifolor Designer-programmet. Ladda ner den gratis på din dator här.
  • I vårt utbud finns det vikta kort som kan öppnas och stå upp själva, samt enkelsidiga kort som kan ramas in eller läggas platt på bordet.
Vilken tavla är lämplig för ett bröllopsfoto?

Kolla in de olika modellerna här.

Obs. Ju större tavlan är desto mer spektakulär är den. Mät upp tavlans plats innan du beställer, så får du precis den storlekens blickfångare du vill ha på väggen.