sigg-FI-SE.jpg
thirdimage.jpg
Sigg_Bottle_Detail_1280x805.jpg
Web_PDP_detail5_PG_Bottle.jpg

SIGG-flaska 0,6 l

från 349.00 från per-item
från 349.00 från per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

0.6l

från 349.00 från per-item
från 349.00 från per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

10-16

arbetsdagar

Nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
ifolors produkter. Om det finns ett
design- eller tillverkningsfel i den
produkt du har beställt, eller om
den skadas under transporten,
kommer du att få en ersättnings-
produktav samma kvalitet.

Produktinformation
  • Storlek: 0,6l, höjd 21,5 cm
  • Hållbar present till turer och resor
  • BPA-fritt material
  • Lägg till foto eller text
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

SIGG-flaska

Gör en personlig vattenflaska med din egen bild och ta den med dig till aktiviteter, på resor eller till kontoret. Du kan till och med bära flaskan med ett finger! Designa enkelt i egen design med foton, text eller grafik. Den slitstarka och mycket lätta SIGG-flaskan är även lämplig för kolsyrade drycker. Funderar du på ett fint bruksföremål som present? Ge din älskade en personlig dricksflaska med egen bild!

Prislista

från
0.6l
SIGG-flaske 0,6 l
Specialpris
från
norm.
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

Info om produkten

Lätt och ekologisk

Lätt och ekologiskSIGG-flaskan är lätt så du kan enkelt ta den med dig på en promenad eller på en stadsresa. En påfyllningsbar dricksflaska är samtidigt en ekohandling som gör att du slipper köpa nya plastflaskor hela tiden.

Tät och säker att använda

Tät och säker att användaStående eller liggande - vattenflaskan läcker fortfarande inte. Den är gjord av högkvalitativt aluminium och är helt förseglad och passar även för kolsyrade drycker. Flaskorna innehåller inga skadliga ämnen som BPA-föreningar. 

Precis som du vill ha den

Precis som du vill ha denDesigna en vattenflaska med din egen bild för att vara helt individuell: använd din favoritbild, gör ett fotokollage, lägg till text och grafik. När din dricksflaska är helt unik kommer ingen att ta den av misstag.

Ideér till användning av SIGG-flaska

Smakliga drycker alltid med

Smakliga drycker alltid med

Det rekommenderas att du dricker minst en liter vatten om dagen, och det är lättare att komma ihåg målet när du har en snygg dricksflaska du designat själv. I naturen, på resan, i bilen - SIGG-flaskan är den perfekta följeslagaren att ta med sig. Dricksflaskan är också lätt att fästa på en ryggsäck eller väska med det praktiska skruvlocket.

Personlig törstsläckare

Personlig törstsläckare

På gymmet och då du idrottar kan en vattenflaska designad med ditt eget foto ge ytterligare motivation. Skriv ut en kort aforism, en bild av ditt mål eller dina nära och kära på sidan av flaskan. Dricksflaskan är gjord av kraftigt material så den tål små stötar och förblir tät.

Kom ihåg vätskebalansen även på jobbet

Kom ihåg vätskebalansen även på jobbet

Dricksflaskan du designat själv på skrivbordet påminner dig om vikten av att dricka vatten. Illustrera SIGG-flaskan med din egen bild av dina nära och kära, en hobby eller skriv ut en del av din favoritdikt på sidan. En dricksflaska lyser upp skrivbordet och lyfter fram din egen personlighet på ett snyggt sätt.