Fotomuggar som blomkrukor

Härliga idéer för ditt vårhem

När våren närmar sig kan du piffa upp din inredning och dukning med fotoprodukter som är gjorda av dina egna foton. Kolla in dessa fina idéer för att göra ditt hem redo för våren!


Det är ofta runt påsk som man får lust att dekorera hemmet eller så är man i gång med vårstädningen – ibland båda! Vad ska du göra i år för att göra din dukning lite extra speciell och för att piffa upp ditt hem? Vi har massor av idéer på hur du kan skapa vackert påskpynt och fin inredning med hjälp av dina egna foton.

DIY påskdekorationer: vide kvist

Sätt videkvistar i en vas för att skapa en fin vårbukett som kan stå på en hylla i vardagsrummet eller använd kvistarna i köket för att göra din dukning till något extra. Från foton kan du klippa ut påskäggsformade dekorationer och hänga upp dem på kvistarna med snören. Den här DIY-idén är både billig och lätt att göra – perfekt för påskens lediga dagar!

Vårig dukning

Har du gäster på besök? Servera något snabbt och enkelt! I samma anda kan du designa dina serveringsfat. Skålar och muggar är snabba och enkla att göra – du ska bara välja ut dina favoritbilder. När du har hittat dina vårfavoriter är du redo för att duka upp för fest. Vi har samlat fler tips för dukning här.

Vårig inredning med fotokuddar

Hemma – den bästa platsen i världen. Vilka färger och nyanser vill du ha i ditt hem? När du designar dekorativa kuddar och filtar med dina egna foton kan du skapa precis den stämning och känsla som du vill ha. Det är lätt att använda textilier för att ge din inredning en mer hemtrevlig och personlig känsla.

Canvastavla till ett vårigt hem

Att uppdatera ditt vårhem behöver inte vara komplicerat – använd ett av dina favoritfoton för att göra en tavla. Ett viktigt foto är allt du behöver när du ska ha ett meningsfullt motiv på din canvas-tavla. Ett familjefoto, ett fint parfoto eller en bild på ett älskat husdjur är perfekta val för en canvas-tavla.

Roliga påskkort av egna bilder

Att skicka påskkort är en tradition som särskilt uppskattas av mor- och farföräldrar. Du kan beställa fotokort från oss individuellt eller i uppsättningar om 10, där kuvert ingår. Att sätta klistermärken på kuverten och korten är en rolig aktivitet, särskilt för barn.

Spara vårsysslorna i en fotobok

Att spendera tid med familjen är otroligt värdefullt – men glöm inte bort att fånga ögonblicken på bild. Alltför ofta upptäcker man att man inte har tagit en enda bild, särskilt om det är mycket aktivitet runt omkring en. Men de bästa bilderna kanske bara tas i de små ögonblicken när ingen märker kamerans närvaro. Det finns få saker som är mer underbara än att återuppleva fina minnen – men fotoböcker gör det möjligt!

Se även:

👉 Rama in fotografier

Läs mer