Bröllopspresent

Har du blivit bjuden på bröllop?
Här är de bästa bröllopspresenterna för kärlekspar

Vad sägs om en fin metallbox med förslag för tid tillsammans eller matchande muggar för mysiga kaffestunder? Kolla in tre unika presentidéer för bröllopsparet här – de här gåvorna kommer garanterat att skapa gott humör.

När två funnit kärleken hos varandra är det dags att ge dem dina lyckönskningar. Numera är det fler och fler nygifta som ber om ett bidrag till smekmånadskassan. Förutom eller i stället för pengar vill många gäster också ge paret en liten gåva som blir ett bestående minne. Om du har svårt att hitta rätt gåva kan du titta på videon nedan och ta del av de bästa bröllopspresentidéerna för nygifta.

1. Ge bort en kärlekslåda full av dejtidéer

Det är viktigt att spendera tid med sin make/maka, men att hitta på saker att göra tillsammans kan ibland vara svårt. Tänk om du gav bröllopsparet en metallbox med deras bild på, fylld med idéer för gemensamma kvällar? Paret kan plocka upp dejtidéer ur metallboxen en efter en och genomföra dem när det passar. Denna roliga bröllopsgåva är ett riktigt kärlekspaket!

En metallbox med en personlig bild på kärleksparet är också en vacker detalj på presentbordet. Finns i fyra olika former: hjärtformad, rektangulär, rund och fyrkantig. Metallboxen kan senare användas som matlåda för en romantisk picknick eller för att förvara gemensamma minnen.

När du funderar på dejtidéer är det bara din fantasi som sätter gränser. Kom på idéer som överraskar om och om igen när något nytt och ovanligt visas på pappret. Vid behov kan du be bröllopsparets nära vänner om hjälp med idéer eller använda dig av följande förslag:

  • Lek turister i er egen stad
  • Gör ett pussel av ert bröllopsfoto och pussla ihop det
  • Titta på gamla foton tillsammans
  • Skriv ett kärleksbrev till varandra
  • Lär er en ny färdighet
  • Läs för varandra
  • Gå en matlagningskurs tillsammans
  • Ha en romantisk filmkväll hemma
  • Ordna en romantisk middag på terrassen eller på stranden
Matchande muggar är en rolig bröllopspresent

2. Matchande muggar är en rolig bröllopspresent

Personliga bröllopspresenter är minnesvärda och kommer att ge glädje länge efter att festen är över. Gör matchande muggar med rolig text till kärleksparet. Med matchande muggar kan paret njuta av sitt morgonkaffe tillsammans och minnas sin bröllopsdag.

Du kan skriva texten "The perfect blend", "Just Married" eller "Happily Ever After". Texten kan enkelt läggas till med den kostnadsfria programvaran Designer som du laddar ned till din dator.

Om du vill göra gåvan ännu mer unik kan du göra muggarna personliga med parets namn och ett foto av dem tillsammans. Du kan också lägga till små överraskningar som tepåsar, chokladgodis, konsertbiljetter eller ett presentkort till ifolor. Med presentkortet kan paret skapa en fotobok eller en tavla för att minnas sin speciella dag

Föreviga kärleksparets lycka på en t-shirt

3. Föreviga kärleksparets lycka på en t-shirt

Matchande t-shirtar är ett roligt och personligt sätt för två personer att fira sin gemensamma historia. En unik t-shirt är perfekt att bära på exempelvis en smekmånad eller ett jubileum. Det är en gåva som håller kärleken vid liv även i vardagen.

På fram- eller baksidan av t-shirtarna kan du trycka en bild på paret, deras namn, datumet för bröllopet eller en kärleksfras som "You will forever be my always". Välj mellan en mängd olika mallar för att skapa en unik och garanterat annorlunda bröllopspresent till kärleksparet.

Om du vill skapa ett imponerande set med matchande t-shirtar viker du båda tröjorna på mitten och placerar dem sida vid sida, så att bilderna på båda tröjorna bildar en hel bild. Se instruktionsfilmen för matchande t-shirtar i början av den här artikeln.

Läs mer