Klistra dina minnen var som helst – 10 idéer på hur du kan använda fotostickers

Klistra dina minnen var som helst – 10 idéer på hur du kan använda fotostickers

Klistermärken med dina egna foton är en lysande uppfinning! Du kan använda fotostickers för att märka barnartiklar, uppmuntra eller motivera ditt barn, för att göra presentförpackningar lite mer personliga samt för pyssel och dekoration. Uppsättningen innehåller 12 runda eller 16 rektangulära fotostickers, där du kan välja att använda samma eller olika bilder. Läs vidare för att ta reda på hur fotostickers inte bara kan ge glädje utan också hjälpa dig att organisera din vardag.

Du kan enkelt designa fina fotostickers för barn, för ditt eget nöje, för dekoration, pyssel och märkning. De runda klistermärkena är Ø40 mm och de rektangulära är 30 x 40 mm. Klistermärkena är enkla och roliga att utforma, barnen kommer att älska dem och du kan göra de ännu mer personliga med text – möjligheterna är helt enkelt oändliga! Få inspiration från idéerna nedan, men vi är säkra på att du kommer att hitta på många fler sätt att använda dina personliga klistermärken.

Märk skolmaterial med fotostickers

Märk skolmaterial med fotostickers

När du sätter personliga klistermärken på skolböcker, anteckningsblock, pennor och andra tillbehör hittar du dem bättre och det blir också spännande att plocka upp en skolbok när omslaget har fina fotostickers på sig. I skolan är det också bra att det går att se direkt vem föremålet tillhör, då bilderna gör att det blir lättare att återlämna föremålen till deras rättmätiga ägare. Välj en fin bild och skriv barnets namn och klass på klistermärket.

Använd foton för att göra din bärbara dator och andra tillbehör på kontoret mer personliga

Använd foton för att göra din bärbara dator och andra tillbehör på kontoret mer personliga

En arbetsplats som är dekorerad med egna bilder bidrar till trivseln. Om du klistrar ett par personliga fotostickers på en tråkig, grå bärbar dator kommer du att få ett leende på läpparna varje gång du tittar på dem. En bild på dina barn, ditt husdjur eller din hobby kan också skapa trevliga småpratstunder under möten och vid kaffemaskinen när du vill visa lite mer av din personliga sida.

Fotostickers är pricken över i:et när du ska skicka ett fint brev

Fotostickers är pricken över i:et när du ska skicka ett fint brev

Kort och brev blir ännu finare om du klistrar ett fint foto på. Fotostickers som har du designat själv, till exempel ett glamoröst foto av brudparet som pryder ett tackkort eller ett barns leende ansikte på ett kort till mormor, är ett uttryck för omtanke och en personlig hälsning som garanterat kommer att uppskattas av mottagaren.
Uppmuntra ditt barn med härliga fotostickers

Uppmuntra ditt barn med härliga fotostickers

Fotostickers kan användas för att uppmuntra ditt barn att klä på sig eller äta upp sin tallrik, medan det för äldre barn kan användas för att uppmuntra dem att göra sina läxor eller hålla sig till den överenskomna tiden. Beroende på barnet kan klistermärken räcka för att motivera det, eller så kan ett visst antal klistermärken ge en present eller belöning. Det viktigaste är att klistermärkena är roliga för barnet – om ditt barn är besatt av dinosaurier kan du hitta 12 eller 16 olika dinosaurier på nätet och använda dem till klistermärkena, och för äldre barn kan endast en text fungera.

Kraftfulla fraser och motivation för din vardag

Har du ett projekt på jobbet eller i din vardag som du tycker är inspirerande, men också utmanande att genomföra? Använd fotostickers som uppmuntrar dig till att lyckas. I hemmet kan du ha motiverande fraser på fotostickers i köket, badrummet eller till och med vid sängkanten för att inspirera dig att fortsätta. "Jag kommer att lyckas idag också", "Allt går bra" och andra självmotiverande klistermärken som passar dig och hjälper dig att fullfölja ett planerat projekt eller en förändring.

Sätt fast fotostickers på inbjudningskort och presenter till barnens födelsedagsfest

Sätt fast fotostickers på inbjudningskort och presenter till barnens födelsedagsfest

Självdesignade klistermärken är ett utmärkt sätt att göra inbjudningskorten till barnkalaset personliga. Det kan ha en bild på barnet eller ett tema som passar till inbjudningarna, vilket gör att gästerna ser fram emot kalaset ännu mer. Dessutom kan presentpåsar för fiskedamm och skattjakt samt tackpåsar till gästerna dekoreras med fotostickers – med en antydan om presentens innehåll.

Personliga fotostickers för en Mina Vänner-bok

Personliga fotostickers för en Mina Vänner-bok

En Mina Vänner-bok blir aldrig gammal – den är lika populär bland små och stora! Naturligtvis behöver du en bild – hur roligt och praktiskt är det inte att klistra dit ett klistermärke med din egen bild på?
Gör barnrummet personligt

Gör barnrummet personligt

Fotostickers är dekorativa element och bra hjälpmedel för att hålla barnkammaren fin och organiserad. Klistra fotostickers på ditt barns leksakslåda för att visa vilken låda leksaker, kritor och pysselmaterial hör hemma i. Detta gör även att syskonen aldrig kommer att bli förvirrade om vems leksakslåda det är när det sitter ett klistermärke med en bild på barnet på den.

När du dekorerar presentförpackningar är fotostickers ett måste

När du dekorerar presentförpackningar är fotostickers ett måste

En vacker presentförpackning är ibland minst lika trevlig för mottagaren som innehållet. Ge dina paket en charmig twist genom att dekorera dem med fotostickers med dina egna foton. En bra bild på mottagaren, en rolig situation eller till och med ett fint foto av den aktuella säsongen kommer att få mottagaren att le.

Sätt fotostickers med alla kollegor på avskedspresenten

En vänbok är en fin avskedsgåva till en kollega som går i pension och en underbar påminnelse om de år som har spenderats tillsammans. Ta foton på dina kollegor och beställ praktiska och personliga fotostickers med 12 eller 16 bilder som du använder till boken. Klistermärkena går också att använda på ett avskedskort – så att du inte glömmer bort dina kollegors ansikten direkt.

Några fler idéer för fotostickers

Klistermärken med dina egna bilder är också väldigt bra för dessa ändamål:

  • på krokarna i badrummet för att enkelt kunna se vems handduk som hänger där.
  • i fryslådor för att skilja mellan olika bär och livsmedel.
  • ett bokägarmärke.

Läs mer