Ge en farsdagspresent som kommer att älskas länge Ge en farsdagspresent som kommer att älskas länge

Ge en farsdagspresent som kommer att älskas länge

Ge en farsdagspresent som kommer att älskas länge

Den bästa farsdagspresenten väcker känslor. Ge pappa något i present som påminner om en gemensam campingtur, ett kvällsdopp vid stugstranden eller en tregenerationsresa till söderns värme. De mest personliga gåvorna till pappa, farfar eller maken blir till av dessa ögonblick. Bläddra i din telefon där du kan hitta skatter och beställ enkelt farsdagspresenter online. På den här sidan hittar du många presentidéer till Fars dag till männen i ditt liv.

Presentidéer till pappa på Fars dag

Överraska pappa med hans viktigaste minnen: den egna familjens äventyr och leenden. Föreviga minnen i form av en fotobok, inredningstavla, poster eller t-shirt - dessa kommer att få ett leende på pappas läppar.

Presentidéer till farfar och morfar på Fars dag

Vad ska man ge till farfar på Fars dag? Gläd med en rolig och praktisk väggkalender, skicka ett fotokort eller välj en fin fotopresent som kommer att få farfar att le.

Den första farsdagspresenten till en blivande pappa

Ge en gåva som väcker känslor. En mugg eller en nyckelring med en bild av de käraste kan användas med stor stolthet. Se även våra tips om hur du överraskar en nybliven pappa redan i väntan på barnet.

Hur man slår in en fotopresent på ett miljövänligt sätt i en t-shirt

Minska onödigt avfall av presentpapper och slå in dina presenter i en miljövänlig t-shirt. Använd den här tekniken för att skapa ett personligt paket med hjälp av en t-shirt och ge det till pappa på fars dag eller till en älskad person på julafton.

Leveranstider för Fars dag 2023

Kom ihåg att beställa farsdagspresenter i god tid så får du dem levererade i tid!

 

Se leveranstider»