Personliga tackkort av egna bilder Personliga tackkort av egna bilder

Skapa vackra tackkort av ett foto

– beställ enkelt online

Ett tackkort gjort av ditt eget foto är ett fantastiskt minne, oavsett om temat för firandet är student, konfirmation, dop, bröllop eller födelsedag. Hos ifolor hittar du färdiga mallar för tackkort till olika fester – du behöver bara lägga en bild och en kort text. Du kan beställa tackkort med din mobil eller planera dem noggrant på din dator.

Tackkort för konfirmation

Konfirmationsfesten är en viktigt skede i den ungas liv. Använd ett foto för att tacka dina nära och kära som gjort din konfirmationsdag till en fest. Så här får gästerna en bild som minne.

Tackkort för bröllop

Dina gäster kommer att göra bröllopsdagen till en fest som man kommer att minnas med glädje. Vackra tackkort för bröllop krönar en perfekt dag av firande. Du kan välja en kortbild med en bild eller göra ett kollage av bröllopsdagens viktiga ögonblick.

Tackkort för student och examen

Snygga tackkort för examens- och studentfester skapas av en bild där festhjältens personlighet kan visas upp. Med eller utan hatt – med ett tackkort minns du alla som firade din student.

Tackkort för dop

Dop eller namngivningsfest är ett barns första egna fest. Under dagen tas många bilder med föräldrar och faddrar. Tacka för dopfesten med ett tackkort som fångar bebisens och festgästernas glada stunder.