• Inbjudningskort av egna bilder Inbjudningskort av egna bilder

  Designa personliga inbjudningskort av egna bilder

  kutsukortit-valiviiva

  Inbjudningskort som du själv designat passar för många olika tillfällen! Oavsett om du letar efter inbjudningskort till födelsedagar, dop, examensfester, bröllop eller till konfirmationsfester kan du enkelt skapa ifolors inbjudningskort online. Färdiga inbjudningsmallar gör det lättare att designa kort, du behöver bara en bild och några minuter.

  Fotokort, 10 st./paket från

  från från per-item

  Hela livet framför sig!

  Inbjudningskort till student- och examensfester

  Studentibjudningskort förmedlar känslan: ”I made it!”. Den fartfyllda bilden av den unga skapar också en avslappnad stämning till de kommande festerna. Det finns många olika modeller av studentinbjudningar, och korten kan enkelt göras online. Sedan är det bara att ta på sig hatten och välkomna vännerna till festen!

  👉 Designa egna inbjudningskort till studenten – 5 tips som hjälper dig att lyckas

  👉 Så här beställer du studentinbjudningar enkelt med färdiga kortmallar!

  Låt oss fira kärleken!

  Vackra ibjudningskort för bröllop

  Ja! Bröllopsinbjudningar och Save the date-kort med egna bilder är super romantiska. Bilden kan se ut som bröllopsparet eller kollage av bilder som avslöjar bröllopets tema. Det finns gott om plats för bröllopsinbjudningstexten på insidan, och du kan lägga till vägbeskrivningar som bild till de vikta korten som beställs skillt. Beställ bröllopsinbjudningar enkelt och prisvärt online!

  👉 Underbara bröllopsinbjudningar – 5 olika stilar

  Ungdomens egna fest

  Inbjudningskort till konfirmation

  På konfirmationsdagen firas den unges myndighet tillsammans bland familj, nära anhöriga och vänner. Gör inbjudningskort till konfirmationsfesten av den unges foto – nyligen eller från tiden då hen fortfarande var liten. Vad snabbt hen har växt! Hos ifoor hittar du färdiga mallar för inbjudningskort till konfirmation. Se även idéer på illustrationer för konfirmation inbjudningar.

  👉 Gör konfirmationsinbjudningar från foton – se 6 härliga idée

  👉 Designa personliga inbjudningskort till konfirmationen

  Fyller du jämna år eller ordnar du barnkalas?

  Inbjudningskort till födelsedagar

  Ett roligt inbjudningskort till födelsedagar skapas med en bild av födelsedagsbarnet. När man fyller jämna år är det dags att fira större. Du kan lägga lite personlighet till födelsedagsinbjudningarna och visa upp temat för festen, till exempel genom att klä ut dig i bilden så att det matchar temat. Lägg din kreativitet i arbete och beställ inbjudningskort i din egen personliga stil!

  Inbjudningskort för dop

  En bebis första egna fester är minnesvärda. En gullig bild av en bebis på omslaget till inbjudningskortet får gästerna att se fram emot den viktiga dagen. Det finns många mallar för dopinbjudningar – mjuka pastellfärger, klassiskt eleganta eller färgglatt lekfulla.