• web_PDP_conf_PC_YP_60x40_1280x805-SE.jpg
  web_PDP_Detail5_FK_YP_1200x1200_V1-SE.jpg
  web_PDP_Detail4_FK_YP_1280x805-SE.jpg
  web_PDP_Detail6_FK_YP_1200x1200_V3.jpg

  Årskalender 60x40 cm (A2)

  från 67.00 från 79,00 per-item
  från 67.00 från 79,00 per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  från 67.00 från 79,00 per-item
  från 67.00 från 79,00 per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

  10-16

  arbetsdagar

  Nöjdhetsgaranti

  Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
  ifolors produkter. Om det finns ett
  design- eller tillverkningsfel i den
  produkt du har beställt, eller om
  den skadas under transporten,
  kommer du att få en ersättnings-
  produktav samma kvalitet.

  Produktinformation
  • Format: 40x30, 60x40 och 80x60 cm
  • Välj din egen startmånad
  • 290 g/m² papper (40x30 cm)
  • 230 g/m² papper (60x40, 80x60 cm)
  • Matt yta
  Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

  Produktinfo

  Årskalendern från ifolor ger dig en perfekt överblick över hela året. Välj mellan tre olika format 40x30, 60x40 och 80x60 cm. Sätt en personlig touch med några av dina favoritbilder. Den praktiska kalendern finns i två olika layouter: en kalender med lite utrymme där du kan skriva ner dina möten och deadlines och en kalender där årets månader är upplagda i tydliga block så att du får lite extra utrymme för din design. Tack vare det högkvalitativa digitala trycket kommer dina bilder att visas i högkontrastfärger med en matt look, vilket gör att de verkligen syns.

  Prislista

  Årskalender

  från
  40x30 cm (A3)
  Årskalender, 40x30 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  60x40 cm (A2)
  Årskalender, 60x40 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  80x60 cm (A1)
  Årskalender, 80x60 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

  Om produkten

  En översikt över hela kalenderåret

  En översikt över hela kalenderåretÅrskalendern finns i liggande format, som kan tryckas på en sida, och den passar utmärkt till ditt skrivbord eller att hängas upp på väggen. På så sätt har du alltid dina viktigaste möten och helgdagar i sikte. Dessutom visas kalenderveckorna tydligt, vilket gör den perfekt för din vardag eller din arbetsplats. Genom att skräddarsy kalendern med dina egna bilder kan du även sätta en personlig prägel på din arbetsplats. Du kan välja vilken månad kalendern ska börja från, vilket innebär att almanackan börjar när du själv vill.

  Extra slitstark för dagligt bruk

  Extra slitstark för dagligt brukFör att säkerställa att din årskalender håller är den gjord av särskilt starkt papper: 290 g/m² för formaten 40x30 cm och 230 g/m² för formaten 60x40 och 80x60 cm. Det matta digitaltrycket och det högkvalitativa pappret presenterar dina foton i bästa bildkvalitet och gör din årskalender mycket enkel att skriva på.

  Olika storlekar och designs

  Olika storlekar och designsDe finns i olika storlekar, vilket gör att du kan beställa en årskalender i rätt storlek oavsett hur stort ditt skrivbord är eller hur mycket väggyta du har. De finns i storlek A3 (40x30 cm), A2 (60x40 cm) eller A1 (80x60 cm). Du kan också välja mellan två olika layouter, antingen få årets månader tryckta i tydliga block med valfri kalenderveckavisning eller välja designen där du kan skriva på kalendern. Om du vill designa din årsalmanacka med dina favoritbilder kommer de automatiskt att arrangeras som ett kollage. Du kan dock ändra layouten och ordningen på dina foton.

  Så individuell som du

  En översikt över hela kalenderåret

  Individuella årskalendrar för din arbetsplats

  En årskalender hjälper dig att hålla reda på alla viktiga datum och deadlines på jobbet som inplanerad semester, projektdeadlines, födelsedagar, möten och teamdagar. Om årskalendern är avsedd för ditt skrivbord kan du anpassa den med några av dina favoritbilder. För en praktisk väggkalender på kontoret kan du använda bilder på teamet, bilder från ett speciellt företagsevent, företagets logotyp eller till och med företagets slogan.

  En hjälpande hand hemma

  En hjälpande hand hemma

  En årskalender är inte bara praktisk på jobbet, den är också väldigt praktisk i hemmet eller varför inte i studierna. Det hjälper dig att hålla reda på alla fester hos vänner, födelsedagar och läkarbesök, eller det kan fungera som en påminnelse om vårstädning. Årskalendern från ifolor hjälper dig och din familj eller kamrater t.ex. i studentbostaden att hålla reda på allt eftersom en snabb titt i kalendern hjälper dig att hålla dig uppdaterad.

  Håll koll på läsåret eller universitetsterminen

  Håll koll på läsåret eller universitetsterminen

  Skolbarn och studenter har många datum och deadlines i minnet, till exempel när behöver uppsatsen lämnas in, hur lång tid har du kvar att avsluta projektet, när börjar praktiken, när är nästa tenta eller prov och när är det skol- eller terminslov? Med årskalendern från ifolor kan du hålla ordning och reda på alla dina deadlines. Den personliga designen håller dig motiverad under hela läsåret eller universitetsterminen.