I fotokalendern med egna bilder har du fina minnen året om

I en fotokalender med dina egna bilder har du fina minnen att uppskatta året runt

Gör själv en fotokalender med dina favoritbilder. En kalender gjord av dina egna bilder kommer att glädja dig med trevliga minnen varje dag på året och samtidigt göra det lättare att planera din vardag. Med våra anpassningsbara kalendermallar kan du designa din fotokalender precis som du vill ha den.

Välj storlek och design på din kalender, lägg till dina foton och voila – du har en kalender som du inte hittar någon annanstans. Därför är en fotokalender också en önskvärd och personlig present!

Så här kommer du igång med en fotokalender

1. Börja designa din kalender på ifolors hemsida eller ladda ned det lättanvända ifolor Designer-programmet till din dator, som ger dig fler alternativ för att redigera din fotokalender.

2. Välj den modell som passar dina behov bäst.

3. Välj bilderna i kalendern och samla dem i samma mapp. Exempel på ämnen kan vara:

  • Vardagsliv och familjens högtider: bilder av gemensamma stunder, resor, fritidsintressen, födelsedagar, bröllop, årsdagar, jul
  • Bilder på barnet från födseln till nutid
  • Ditt älskade husdjur med dig i vardagen och bilder från olika årstider
  • Resebilder av ett eller flera resmål
  • Bilder på naturen eller trädgården

4. Placera bilderna i mallarna, lägg kalendern i varukorgen och beställ. Otroligt lätt!

Fotokalender med dina egna bilder

Tips

Denna funktion i Ifolor Designer-programmet är särskilt användbar för dig som har svårt att komma ihåg årsdagar: kalendermallarna inkluderar alla Sveriges officiella helgdagar, men med Designer-programmet kan du lägga till dina egna årsdagar och andra viktiga händelser som du känner till i förväg i kalendern redan i planeringsfasen. Praktiskt!

Väggkalender

En väggkalender med egna bilder är en klassiker i varje hem

En av våra i särklass mest populära modeller är väggkalendern, som du enkelt kan anpassa efter eget tycke. Om du har många favoritbilder kan du lägga till fler bilder till en månad, eller till och med tolv! Du kan göra en väggkalender där hela familjen är delaktig: varje familjemedlem väljer sina egna favoritbilder till kalendern. Samma idé kan också användas för en gemensam väggkalender på arbetsplatsen eller i hobbysammanhang.

Familjekalender

Familjekalendern samlar hela familjens händelser

Vardagen kan ibland vara hektisk, och varje familjemedlem har sina egna scheman och planer. Med familjekalendern i A3-storlek kan du få hela familjens vardag att fungera smidigt!

Du kan lägga till namn på familjemedlemmar i kalenderkolumnerna redan i beställningsskedet. Med hjälp av familjekalendern kan du se månadens aktiviteter för upp till fem familjemedlemmar: arbete, möten, skolor, fritidsintressen och fester.

För varje månad kan du till exempel lägga till en bild på familjemedlemmen som firar födelsedag, namnsdag, Mors dag, Fars dag eller till och med en studentmössa för blivande studenten. Ett parfoto kan vara en påminnelse om en årsdag. För varje månad kan du lägga till flera bilder på din familjs stunder tillsammans som inspirerar vardagen.

Hobby- och arbetsgemenskaper är som en stor familj, så vad hindrar er från att ha en gemensam familjekalender på väggen i fikarummet.

Månadskalender

Månadskalendern är ett utmärkt verktyg för tidsplanering och anteckningar

Månadskalendern är en fotokalender för dig som behöver en enkel, snygg baskalender och mycket plats för anteckningar. Du kan välja mellan en svart eller vit kalendermodell.

Månadskalendern är mycket populär bland våra kunder och varje år utmanar den väggkalendern som nummer ett. Skillnaden mellan de två är upphängningen: i månadskalendern är spiralen i mitten av kalendern och upphängningshålet i pappret, medan i väggkalendern är både spiralen och hängaren högst upp i kalendern.

Panoramakalender

Låt dina mest fantastiska bilder synas i panoramakalendern

Tog du fantastiska landskapsbilder från din resa eller fångade du vackra detaljer från din naturresa? I så fall är det bästa valet en panoramakalender, där bilderna är i fokus.

Med den här fotokalendern kan du visa dina mest minnesvärda bilder i en spektakulär 60 cm bred storlek. Du kan också välja modeller där du får ett fint collage av dina bilder komponerade under en kalendermånad.

Bordskalender

Bordskalendern påminner dig om viktiga ögonblick

Bordskalendern är ett praktiskt bastillbehör för alla kontor. Det finns två språk att välja mellan: svenska och engelska. Förgyll din arbetsdag med de bästa fotominnena och beställ denna fotokalender till ditt skrivbord. Det finns inget bättre sätt att förgylla morgonen – eller alla morgnar – än med leende bilder av dina nära och kära i din kalender. Dubbla nöjet och beställ en musmatta med egen bild som följeslagare till skrivbordskalendern.

Denna fotokalender är också en utmärkt presentidé till mor- och farföräldrar! Exempelvis kan en bordskalender med barnbarnens bilder ovanpå ett skänk ge mor- och farföräldrar mycket glädje i vardagen.

Kökskalender

Kökskalendern – en platsbesparare som passar även utanför köket

Behöver du en kompakt assistent för tidsplanering till din vägg? Då är en kökskalender som passar ett litet utrymme ett utmärkt val. Den erbjuder fördelar i ett bekvämt format: dina favoritbilder och gott om plats för anteckningar – trots sin bredd på endast 15 cm. Kanske skulle du kunna välja motiv till bilderna och ha som underlag för matlagningsinspiration?

Läs mer