• Med en fotokalender gjord av dina egna foton har du fina minnen som du kan njuta av året runt.

  I fotokalendern med egna bilder har du fina minnen året om

  Gör en egen fotokalender av dina favoritfoton. En kalender som är gjord av dina egna kort ger dig fina minnen varje dag under året och gör det lättare att planera din vardag. Med våra anpassningsbara kalendermodeller kan du skapa en fotokalender enligt dina önskemål.

  Välj önskad storlek och design, lägg till dina bilder och på nolltid har du en kalender som du inte kan hitta någon annanstans. Det gör att en fotokalender också är en önskvärd och personlig presentidé!

  Så kommer du i gång med att skapa din fotokalender

  1. Ladda ner det lättanvända ifolor Designer programmet som ger dig många möjligheter att anpassa din fotokalender. Det går också att skapa en kalender utan programmet.

  2. Välj bland alternativen nedan för att hitta den fotokalender som passar just dig.

  3. Välj de bilder du vill ha i kalendern. Bilderna kan vara från till exempel:

  • Vardagsliv och familjefester: foton av gemensamma stunder med familjen, barnens hobbyer, födelsedagar, jul, bröllop och årsdagar
  • Foton av barnet från födseln till idag
  • Ditt älskade husdjur i vardagen och fotograferat under olika årstider
  • Resebilder från en eller flera resmål
  • Bilder av naturen

  4. Placera bilderna i kalendermodellen, lägg kalendern i varukorgen och beställ. Kul och framför allt enkelt!

  Tips

  Speciellt personer som har svårt att komma ihåg helgdagar och andra viktiga datum kommer att bli glada över denna funktion. Kalendern innehåller nämligen alla svenska helgdagar, men med ifolor Designer kan du även lägga till familjemedlemmars födelsedagar, årsdagar och andra viktiga datum som du inte vill glömma. Praktiskt!

  Tips

  Du kan designa en fotokalender tillsammans med familjen. Alla i familjen får välja sina egna favoritfoton som ska vara med i kalendern. Du kan även skapa en kalender tillsammans med kollegorna eller vännerna.

  Hur ska just din fotokalender se ut?

  En väggkalender med dina egna kort är en klassiker i varje hem

  Vår mest populära fotokalender är väggkalendern, som du enkelt kan anpassa efter dina önskemål. Förutom den klassiska designen kan du välja mellan olika teman: från vintage till en målad vägg och färgglad mosaik. Eller vad sägs om att ta inspiration från ett galleri där du kan lägga dina foton i fina ramar?

  Och om du har många favoritbilder är det helt okej – du kan använda upp till tolv bilder för en enda månad!

  Tips

  Du kan använda bilderna du väljer till din kalender i andra fotoprodukter. Beställ en mugg till varje familjemedlem med deras egen bild. Sedan är det bara att vänta vid frukostbordet för att se vems foto som kommer att visas i kalendern vid månadsskiftet.

  Familjekalender

  En familjekalender håller reda på vardagen

  Vardagen kan ibland vara hektisk och varje familjemedlem har sina egna scheman och planer. Med en familjekalender kan du göra vardagen enklare för hela familjen!

  Du kan lägga till familjemedlemmarnas namn i kalendern när du beställer.Med familjekalendern kan du se månadens aktiviteter för upp till fem familjemedlemmar: arbete, möten, skola, hobbyer och fester. För varje månad kan du lägga till flera inspirerande vardagsfoton av era familjestunder tillsammans.

  På jobbet och i hobbygruppen är man ofta som en stor familj, så varför inte ta fram en gemensam familjekalender som ni kan ha på väggen i fikarummet för att hjälpa er att planera?

  Tips

  Lägg till en bild på den familjemedlem som fyller år, har namnsdag eller firar examen just den månaden. En bild på föräldrarna kan vara månadens bild för att fira års- eller bröllopsdagen.

  Månadskalender

  Månadskalendern är ett utmärkt verktyg för tidsplanering och anteckningar

  Månadskalendern är en fotokalender för dig som behöver en enkel och snygg kalender med mycket plats för anteckningar. Du kan välja mellan en svart och en vit kalender.

  Månadskalendern är mycket populär bland våra kunder och nästan lika populär som väggkalendern. Skillnaden mellan de två är hur man hänger upp dem: månadskalendern hängs upp på väggen från mitten, medan väggkalendern hängs upp från den övre kanten.

  Panoramakalender

  Visa fram dina bästa bilder i panoramakalendern

  Tog du fantastiska kort på solsemestern eller lyckades du fånga vackra detaljer från en utflykt i naturen? Då är det bästa valet en panoramakalender, där bilderna står i fokus.

  Med denna fotokalender kan du visa upp dina mest fantastiska bilder i ett imponerande 60 cm brett format. Du kan också välja mellan modeller där du kan skapa ett helt collage av dina favoritfoton för varje kalendermånad.

  Bordskalender

  En bordskalender på skrivbordet för att påminna dig om viktiga ögonblick och möten

  En bordskalender är ett praktiskt verktyg på alla kontor. Pigga upp din arbetsdag med de bästa minnena och beställ en bordskalender. Det finns inget bättre sätt att förgylla alla tidiga morgnar på kontoret – eller alla morgnar för den delen – med härliga kort på dina nära och kära i kalendern. Gör det ännu härligare och beställ en musmatta med din egen bild för att komplettera bordskalendern.

  Tips

  Denna fotokalender är också en bra presentidé för mor- och farföräldrar! Bordskalendern med barnbarnens bilder är lätt att placera på ett bord och är ett säkert sätt att göra dem glada på.

  Kökskalender

  Kökskalendern i en praktisk storlek som håller koll

  Behöver du ett kompakt hjälpmedel som hjälper dig att planera din tid? Då är en kökskalender som passar perfekt på väggen i ett litet utrymme det du ska välja!

  Kökskalendern är både fin och användbar i sin praktiska storlek: den innehåller dina favoritfotominnen och gott om utrymme för anteckningar – och den är endast 15 cm bred!

  Tips

  Om du placerar kalendern i köket kan du också använda den för att skriva ner dina favoritrecept och få inspiration till matlagning.

  Om du vill jämföra de olika fotokalendrarna kan du se dem här: fotokalendrar.

  Vanliga frågor om fotokalendrar

  Hur många foton kan jag använda i min fotokalender?

  Antalet bilder som kan användas beror på var du designar kalendern och vilken kalendermodell du väljer. I vissa modeller kan man lägga till fler bilder på varje sida.

  Vilket material är fotokalendrarna tillverkade av?

  För väggkalendrarpanoramakalendrar och bordskalendrar kan du välja mellan blanka och silkesprydda sidor. Andra kalendrar finns endast i sidenmatt. Pappersvikten är 250–290 g/m².

  Finns det plats för dina egna anteckningar i fotokalendern?

  Det är möjligt att göra egna anteckningar i följande kalendermodeller:

  Läs mer