Fotoböcker Fotoböcker

Fotoböcker Fotoböcker

Designa fotoböcker behändigt i ifolor Designer- programmet. Ladda ner Designer nu och få en rabattkod till fotoböcker. Skapa nu med ifolors gratis app eller beställ online

Fotoböcker

Ifolorboken är som ett gammaldags fotoalbum, men mer behändig. Det finns ett antal olika bokmodeller och -format samt obegränsat rum för bilder och text.

Fotobok Deluxe

Fotobok Deluxe

från från per-item
 • Format: A3, A4, A5, 21x21 cm, 28x28 cm
 • 170g/m² sidenmatt papper
 • Blankt hårt omslag, limbinding
 • Sidantal 26-180

Den mest populära fotobokfamiljen Deluxe erbjuder ett perfekt sätt att visa upp dina favoritbilder från t.ex. bröllopet, familjefesten eller från den unika semesterresan. Du kan välja mellan 5 olika modeller: stora och ståtliga A3 liggande, bästsäljaren A4 stående, superfina A4 liggande och den trendiga, fyrkantiga 21 x 21 cm samt den behändiga och kvalitativa A5 liggande. Välj din favorit och beställ din Fotobok Deluxe på webben.

Fotobok Spiral

Fotobok Spiral

från från per-item
 • Format: A4, A5, A6
 • 170g/m² sidenmatt papper
 • Spiralbindning
 • Sidantal 24-84

Gör en praktisk Fotobok Spiral där sidutrymmet inte tar slut! Spiralbindningen gör att boken är lätt att bläddra i och öppna helt och är därför perfekt för stora bilder som täcker hela uppslag!

Fotobok Premium, fotopapper

Fotobok Premium, fotopapper

från från per-item
 • Format: A3 liggande, A4, A5 liggande, 28x28 cm
 • 340g/m² äkta fotopapper
 • Blanka eller mattlaminerade pärmar, sidorna öppnas plant
 • Sidantal 26-120 (A3 max 96)
 • Exponerat på FUJIFILM album-fotopapper

Eleganta Fotobok Premium med äkta blankt eller matt fotopapper trycks som äkta foton och ger dina bilder skärpa, kontrast och färgmättnad. Färgerna håller i sig tack vare innersidorna av fotopapper. Du kan också utnyttja hela uppslaget av boken då Leporello-specialinbindningen ger en flat, enhetlig yta.

Fotobok Soft

Fotobok Soft

från från per-item
 • Format: A4 stående
 • 170g/m² sidenmatt papper
 • Mjukt omslag, limbinding
 • Sidantal 26-132
Fotoboken Soft med mjuka pärmar är ett perfekt alternativ i vårt sortiment för limbundna fotoböcker. Fotobokens omslag är av stadigt papper, vilket gör den smidig att bära med sig. Fyll den med bilder och minnen från det gångna året eller skriv ner dina memoarer och gör din första egna tryckta bok! Fotoboken rymmer flera hundra bilder. Beställ din Fotobok Soft på webben!
Presentbok

Presentbok

från från per-item
 • Format: 13x13 cm
 • 400 g/m² äkta, matt fotopapper
 • Mjuka pärmar, sidorna öppnas plant
 • Sidantal 20-100
 • Exponerat på FUJIFILM album-fotopapper

Vill du sprida glädje bland vänner och bekanta? Eller kanske du vill spara minnen till egen glädje? Nu sparar du dina minnen enkelt i en presentbok som är trendig och liten, 13 x 13 cm, men ändå rymmer den upp till 100 bilder. Bokens sidor är av äkta fotopapper som garanterar strålande effekt och färgmättnad. Fungerar perfekt också som present.

Behöver du hjälp med att göra en fotobok?

Se våra tips här

Guide till val av fotobok

Du har bilderna klara – men vilken bokmall passar bäst till just den här fotoboksidén? Vi har sammanställt goda råd som hjälper dig I valet av rätt bokmall.

Det är enkelt och roligt att göra en fotobok med ifolor Designer

I fotoboksskolan går vi igenom processen för att göra en fotobok: från valet av bilder till de sista detaljerna samt hur du beställer boken.

Beställ vårt nyhetsbrev

Bli vår prenumerant och du får en rabattkod på 30 % till din kommande order.

Beställ vårt nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Sammanställning av ifolors fotoboksmallar

Bokmall Deluxe Premium Soft Spiral Presentbok
Pris från 219 kr 299 kr 249 kr 78 kr 99 kr
Min. sidantal 26 26 26 24 20
Max. sidantal 180 120 132 84 100
Format A5, A4, A3 liggande, 21x21 cm och 28x28 cm A5, A4, A3 liggande, 28 x 28 cm
A4 stående A4, A5 och A6 13x13 cm
Pärmar Hårda, blanklaminerade Hårda, matt- eller blanklaminerade Mjuka Skydd i plast Tjockt fotopapper
Innersidor Digitaltryck, matt satin eller blank Fotopapper, matt eller blank Digitaltryck,
matt satin
Digitaltryck,
matt satin
Matt fotopapper
Inbindning Lim Layflat-specialinbinding Lim Spiral Layflat-specialinbinding
Leveranstid 11–17 vardagar 11–17 vardagar 11–17 vardagar 9–15 vardagar 10–16 vardagar

De mest populära fotoböckerna hos ifolor till viktigaste stunderna i livet

Liten, stor, fyrkantig, blank eller matt - vilken är den bästa fotoboken för dig? Det behöver inte vara svårt att hitta rätt. Nu vill vi göra ditt val ännu enklare genom att presentera våra populäraste fotoboksmallar.

Våra mest populära fotoböcker är Fotobok Deluxe och Fotobok Premium som exponeras på äkta fotopapper beställs i allt högre grad. Inom dessa högkvalitativa fotoböcker och pärmar sparas dina minnen i all sin färgprakt. Deluxe inspirerar och glädjer med en traditionell bokstil, medan Premium förtrollar med en slående, ny typ av implementering: tack vare specialinbindningen har du tillgång till hela uppslaget för en enda bild - utan att förlora en endaste en liten del av bilden till vecket. Bilden fortsätter sömlöst över bokens mittuppslag, vilket gör den här bokmallen utmärkt för breda panoramabilder. 

En bok av egna bilder - berätta din story med Fotobok Deluxe

Böcker berättar historier och händelser. Att vända blad i en bok då du följer en berättelse är en upplevelse. Varje sida berättar mer, kompletterar storyn. Vilken typ av story skulle du vilja ha kvar i dina böcker och på omslaget? Berätta den med en Fotobok Deluxe!

Tack vare sin hållbara liminbindning är Deluxe en professionellt inbunden bok men innehållet kommer garanterat att överträffa alla bästsäljare. Bilderna berättar om dina äventyr, dina upplevelser med vänner och familj eller mycket speciella händelser i ditt liv. Du kan välja mellan 26 till 132 sidor. Dessutom har du ett brett utbud av alternativ för designing och för göra den till ditt personliga mästerverk. Det finns också ett antal fotoböcker i Deluxe-familjen att välja mellan, allt från 21 x 21 cm till den imponerande storleken A3. 

från från per-item

Fotoalbumarnas adel: Fotobok Premium

Om bra inte är tillräckligt gott, gå direkt till Premium. När du väljer en Fotobok Premium med äkta fotopapper ger du dina bilder det bästa möjliga: vad sägs om de första bebisåren, en lyckad semester och varför inte underverk i vardagen.

Hemligheten bakom den imponerande Premium och dess popularitet är inte bara det fantastiska slutresultatet som skapats av äkta fotopapper utan också den speciella flata inbindningen. Du kan placera en bild på uppslaget av boken så att bilden fortsätter sömlöst över bokens mittuppslag och inget av bildens fantastiska detaljer döljs i bokens veck.

I Premium-mallen har du 26 till 120 sidor till förfogande för din story du kan välja mellan A5 liggande, A4, A3 liggande och 28 x 28 cm. Du kan välja pärmarna och ytan på sidorna i boken antingen i matt eller blank finish. Den här fotoboken tillgodoser också behoven hos passionerade fotografer och berättare av långa storyn eftersom den erbjuder plats för upp till 960 fotografier.

Premium är också en härlig och fin present och vi har en passande presentbox till den. När du beställer din fotobok får du även möjlighet att i din varukorg välja en högkvalitativ presentbox som passar din bok automatiskt.

från från per-item

En fotobok från ifolor sparar dina käraste minnen

Med fotoböcker kan du fånga de vackraste och mest minnesvärda ögonblicken mellan pärmar och återuppleva dem. Ifolors högkvalitativa fotoprodukter, ett brett utbud av designverktyg och mallar ser till att dina fotominnen förblir skarpa och av hög kvalitet från år till år.

Har du redan hittat din egen fotobok? Eller kanske du ger en fotobok som present? Till exempel är den lättlästa Fotobok Spiral och den mjuka fotoboken Soft utgör fantastiska små presenter. Ge en fotobok till exempel som en avskedspresent till en kollega, som en souvenir till en semesterhjälte eller till bröllopsgäster.

Om du vill ha en speciell glamour till din fotobok, till dig själv eller som present, välj då Deluxe eller Premium som fotobok. Dessa attraktiva och högkvalitativa böcker imponerar även på den mest krävande fotokonnoissören. Oavsett om du vill samla på bröllopsminnen, ditt barns första bilder eller överraska din hjärtevän på Alla hjärtans dag, så har ifolor rätt fotobok för alla tillfällen. Du kan hitta inspiration till att designa fotoböcker på våra hemsidor under Inspiration.

Så här säger våra kunder

5-tahtea

❰❰ Jag har nu under åren gjort 39 fotoböcker genom er och är väldigt nöjd. Har dessutom gjort fler canvasbilder och även annat. ❱❱


Berit, Järfälla

5-tahtea

❰❰ Alltid mycket hög kvalitet! Älskar mina vackra fotoböcker! Om man får problem får man alltid goda råd och proffsig hjälp på TELEFON! ❱❱


Anita

5-tahtea

❰❰ Fantastisk nöjd! Är så roligt att göra fotoböcker i ert program. Känns som att allt är möjligt! ❱❱


Ewa, Huddinge

Fotoböcker Fotoböcker

Designa fotoböcker – ladda ner ifolor Designer på din dator Ladda ner ifolor-appen på din mobil

• Massor med färdiga designs och element
• Spara dina projekt och fortsätt senare
• Designa också andra fotoprodukter
Beställ fotoböcker och andra fotoprodukter enkelt var än du är och när som helst