Tre sätt att göra en härlig fotobok

Tre sätt att göra en härlig fotobok

– den snabbaste är klar på 15 minuter

Vilken typ av fotobok kan du skapa på 15 minuter? På en timme då? Välj det bästa av de tre alternativen och det som passar dig bäst.

Att göra en fotobok är lättare än du tror. När det går som fortast kan du skapa en snygg fotobok på upp till 15 minuter. På en timme kan du få ännu mer gjort, och på några timmar har du ett riktigt mästerverk. Vi har sammanställt exempel på tre olika fotoböcker på olika nivåer. Vilken av dessa känns rätt för dig?

Presentbok

En fotobok på nolltid – klar på bara 15 minuter!

Med några få klick är din fotobok klar. När du vill släppa loss kreativiteten och låta bilderna tala för sig själva är Presentboken ett praktiskt val. På grund av sin enkelhet är den här fotoboken som går snabbt att göra även lämplig för nybörjare.

Det är enkelt att göra med ifolor-appen, som du kan ladda ner till din telefon. Välj bara de bilder du vill ha så flyttas de automatiskt till fotobokens sidor.

Även om det tar högst femton minuter att skapa boken är slutresultatet imponerande. Äkta fotopapper ger fantastisk färgmättnad och kontrast. Boken rymmer 20-100 bilder, så du får plats med höjdpunkterna från hela året mellan samma pärmar.

En fyrkantig presentbok i fickformat med ett kompakt format som garanterat kommer att imponera. Det är också en utmärkt present till vänner, familj eller andra nära och kära. Du kan också beställa en presentförpackning till fotoboken när du gör din beställning.

Fotobok Deluxe

En snyggare fotobok på bara en timme

Om du är beredd att anstränga dig lite mer kan du göra underverk för utseendet på din fotobok. Prova vår mest populära Deluxe-bokmodell. Det högblanka laminerade omslaget ger ett bestående intryck och den hållbara självhäftande bindningen ser till att sidorna hålls ihop ordentligt. Boken finns i stående, liggande och kvadratiskt format i en rad olika storlekar och du kan fånga upp till 180 sidor av meningsfulla ögonblick i boken.

Välj de bilder du vill ha med i boken och sätt enkelt igång med din skapelse online. Med hjälp av färdiga sidmallar kan du skapa en imponerande fotobok på bara en timme. Om du vill att boken ska bli klar ännu snabbare kan du använda snabbfunktionen och låta programmet skapa fotoboken åt dig – välj sedan Automatisk ifyllning för bilderna. Efter detta kan du fortfarande göra eventuell finjustering av din skapelse.

Du kan spara dina minnen i en fotobok som enbart bilder, men genom att lägga till text skapar du en mer sammanhängande berättelse. Texterna kan vara korta beskrivningar, som till exempel berättar var och när bilden togs, vem som är med på bilden eller historien bakom bilden.

Utöver webbredigeraren på vår hemsida kan du skapa en fotobok med ifolor-appen och Designer-programmet som du kan ladda ner på din dator.

Fotobok Premium

Ett mästerverk på bara några timmar

Är de visuella aspekterna viktiga för dig? När du vill göra din fotobok till ett estetiskt tilltalande mästerverk, ladda ner Designer-programmet gratis till din dator. Du får tillgång till ett brett utbud av verktyg och färdiga mallar för att utforma din fotobok. Om du vill kan du skapa en helt personlig och originell design, in i minsta detalj. Designer känner också igen alla typsnitt som du laddar ner till din dator, så att du inte är beroende av bara några få fördefinierade typsnitt.

Det bästa av allt är att Designer-programmet är lätt att använda. Du behöver inte vara ett erfaret fotoproffs för att använda programmet. På bara några timmar kan du skapa ett visuellt imponerande konstverk.

För att få ut mesta möjliga av dina bilder bör du gå direkt till Premium när du väljer bokmodell. Med sitt äkta fotopapper kommer Premium-fotoboken att fängsla dig med sina färgstarka och skarpa bilder. En annan av Premiums fantastiska egenskaper är layflat-bindningen, som inte skapar samma djupa veck i mitten av boken som traditionell limbindning. På så sätt kan du använda en hel sida för en bild utan att en del av bilden döljs i bokens veck.

Fotobok Premium har gott om plats för både bilder och text. Du har 26-120 sidor på dig att berätta din historia. Om du är mer intresserad av instruktionerna för att göra en ifolor-fotobok, kolla in fler tips här.

Läs mer