En fotobok är en personlig present

En fotobok är en personlig present

– välj bland 12 olika idéer

Med en fotobok kan du glädja, trösta, roa och till och med fria. Det är en personlig present. Dessa unika presentidéer är värda att satsa på.

En fotobok är en unik present på många sätt. Det är den perfekta presenten för alla tillfällen och för alla, oavsett ålder. Oavsett om det är en julklapp till dina föräldrar, till ditt gudbarn vid konfirmationen eller en hejdå-present till din kollega så kommer en fotobok att ge stor glädje.

Du kan anpassa fotoboken efter dina egna eller mottagarens önskemål. Slutresultatet är en unik och personlig present som du inte kan hitta någon annanstans. Tack vare högkvalitativa tryck hålls minnena i fotoboken levande, även från generation till generation.

Inspirerande idéer för din presentfotobok

Du kan göra en fotobok om vilket ämne som helst. Vi listar några fotoboksidéer som du kanske inte ens har tänkt på. Kanske de blir temat för din nästa fotobok, antingen som present eller för ditt eget nöje?

Släktbok

Ge familjemedlemmarna en fotobok som berättar om familjens historia under flera generationer. Inkludera foton och berättelser som transporterar läsaren från dåtid till nutid. Släktboken är en perfekt present till dina nära släktingar. Boken kommer att bli ett meningsfullt minne för kommande generationer.

Frieribok

Letar du efter ett kreativt sätt att fria? Ett frieri paketerat i en fotobok är en överraskning som din partner inte kan vänta sig. Samla foton av stunder tillsammans och skriv den magiska frågan på sista sidan. Den här boken kommer garanterat att innehålla ett av de vackraste kapitlen i er kärlekshistoria.

Fotobok Spiral

En fotobok till en nybliven pensionär

En fotobok är ett sentimentalt sätt att minnas och fira en kollega som går i pension. Samla foton och minnen från hens karriär i en fotobok. Kollegornas hälsningar och lyckönskningar gör boken ännu mer betydelsefull.

En tröstande bok för svåra tider

Är någon av dina nära och kära på dåligt humör? Vad sägs om att överraska hen med en fotobok som ger tröst och uppmuntrande ord i svåra tider. Du kan samla foton och berättelser som påminner om stunder av glädje, styrka och hopp. Välj innehållet med omsorg, med hänsyn till personens situation.

Jag bryr mig om dig-bok

Du kan överraska dina nära och kära med en fotobok på andra dagar än årsdagar eller helgdagar. En fotobok är ett bra sätt att visa kärlek och omsorg till de viktigaste personerna i ditt liv. Sammanställ foton på delade ögonblick i en bok och berätta hur mycket mottagaren betyder för dig.

En fotobok med gemensamma äventyr

Hade du en händelserik sommar med en vän? Inkluderade det resor eller nya hobbyer? Fira din vänskap med en fotobok som samlar de bästa bitarna av era äventyr tillsammans.

Bok om bröllopsresan

En bröllopsresa är en av livets mest minnesvärda resor. Ge din make eller maka en fotobok i present, som innehåller bilder på romantiska middagar, de mest fantastiska solnedgångarna, promenader hand i hand och andra stunder som delas under smekmånaden. Med hjälp av denna gåva kommer smekmånadens bästa ögonblick att finnas kvar i minnena för alltid.

Fotobok Spiral

Visa dina föräldrar uppskattning

Är det svårt att hitta en present till dina föräldrar? Oavsett om det är Fars dag, Mors dag, en födelsedag eller en årsdag är en fotobok det perfekta sättet att visa kärlek och tacksamhet. Spara bilder från dina föräldrars liv i en fotobok och bjud på en rörande tidsresa bland minnena.

Du klarade det-bok

En fotobok är ett utmärkt sätt att fira olika bedrifter och viktiga ögonblick i livet: konfirmation, examen, avslutning av ett viktigt projekt eller till och med springa ett maraton. Varje bedrift är värt en fotobok.

En nonsensbok

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Samla foton av roliga tillfälligheter och situationer när saker och ting inte gick enligt planerna i en fotobok. Denna personliga present påminner dig om att det alltid finns utrymme för skratt och humor i livet.

En gratulationsbok för en som fyller jämnt

En fotobok är en bra present till en som fyller år, speciellt till den som fyller jämna år. Samla foton och berättelser om den som fyller år. Du kan också lägga till överraskande element, som gratulationer från släktingar och vänner. Denna present passar alla åldrar. En 20-åring kommer garanterat att uppskatta boken lika mycket som en 70-åring.

En receptbok för gourmanden

Får du alltid beröm när du bakat eller lagat mat? Varför inte skapa din egen kokbok av dina recept och ge bort till en vän. Läckra foton och en rad tips kompletterar kreationen. Den här receptboken är också den perfekta presenten till en ung person som flyttar hemifrån.

Läs mer