Ideer på fotoprodukter till bröllop

Brudparets historia i bilder
– fantastiska idéer för bröllopsfoton

Vem skulle inte vilja ha ett bröllop som passar er som par perfekt? I den här artikeln har vi samlat några idéer om hur ni kan väcka er historia till liv på ert bröllop och i era bröllopsdekorationer.

Er väg till den stora dagen

Fotoposter: vår berättelse

Er kärlekshistoria består av viktiga ögonblick som även kommer att vara roligt för era bröllopsgäster att ta del av. När flyttade ni ihop? När blev ni förlovade? En fotoposter med viktiga datum är en rolig och väldigt personlig idé! Framför fotopostern kan gästerna minnas ögonblick från flera år sedan: När träffade jag bruden eller brudgummen för första gången? När hörde jag talas om förlovningen?

Sätt ihop de betydelsefulla stunderna och minnesvärda händelserna på en fotoposter med fina minnen. Om du vill kan du avsluta verket med ramar som matchar ditt bröllopstema.

Fotovägg

Fotovägg

Med några enkla knep kan du få din bröllopslokal att se ut som din egen. En fotovägg gjord av kvadratiska bilder eller retrobilder från era dejtingdagar är perfekt ovanför presentbordet eller en lämplig plats i festlokalen. Forma de fyrkantiga bilderna till ett hjärta för att göra det extra romantiskt.

Bröllopsskyltar

Skylt till bröllopsfesten

För att hjälpa gästerna att hitta rätt bör skyltarna vara noggrant genomtänkta. Ett ramfoto fungerar bra som skylt, till exempel genom att borra små hål i de övre hörnen och använda snören för att hänga upp det. Ramfotot har också ett stödben så att det kan stå upprätt på bord och andra ytor.

Olika bilder och skyltar är ett vackert inslag i bröllopslokalen. Skyltar kan till exempel användas för att ange var toaletter, mat och dryck och en eventuell godisbuffé finns. Placeringen av presentbordet bör vara tydligt markerad så att de första gästerna lätt kan navigera var de ska gå med bröllopspresenten.

Fotoklistermärken för att dekorera bröllopsmottagningen

Fotoklistermärken för att dekorera bröllopsmottagningen

Fotoklistermärken är superhäftiga! Du kan i princip använda dem till vad som helst – menyer, vigselprogram och placeringskort. Du kan också använda klistermärken med namn för att dekorera kuvert till inbjudningar och tackkort.

Meny och placeringskort

Meny och placeringskort

Nyckeln till en smidig fest är tydliga instruktioner för dina gäster: Var ska alla sitta? Vad står på programmet? Vad ska man äta? Gör instruktionerna med samma tema för att hålla stilen genom hela dagen. Små placeringskort kan skapas genom att klippa ut dem från ett större kort.

Läs också:

👉 Underbara bröllopsinbjudningar – fem olika stilar

 

Vår historia i en fotobok

Vår historia i en fotobok

Att fånga en gemensam historia och viktiga minnen i en fotobok är både viktigt och romantiskt. Ett bröllop är ett utmärkt tillfälle att föreviga de första dagarna av er dejtinghistoria i en fotobok. Boken är en fantastisk underhållning för bröllopsgästerna och efter bröllopet blir den ett härligt minne för er att kolla tillbaka på.

En bröllopsbok för brudparet

En bröllopsbok för brudparet

På en svensexa eller en möhippa kan det hända saker och ting och det kan bli många härliga skratt även på bröllopsmottagningen. En välgjord bok från svensexan eller möhippan är uppskattat av både brudparet och gästerna.

Dekorera bröllopslokalen med bilder

Dekorera bröllopslokalen med bilder

En fotoposter av brudparet på dörren till lokalen. Fotopussel eller minnesspel för att underhålla barnen. Glasunderlägg till bordet eller humoristiska fotomuggar till er första fikastund som brudpar. Det finns många alternativ – välj det som passar er speciella dag bäst!

Läs också: 👉 Tips för dukning: 4 sätt att använda dina egna foton

En present till bröllopsgästerna

Photo booth-bilder som gästgåva

En fin gest är att ge något tillbaka till era gäster. Photo booth-bilder fungerar utmärkt som gåva, och du kan välja att ha samma bilder på alla remsor eller att ge gästerna egna remsor, till exempel av ert lilla kompisgäng. Varje remsa rymmer 1-4 foton. En passande gåva är en Photo booth-bild av bröllopsparet med till exempel förlovnings- eller resefoton.

Prenumerera ifolors nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Läs mer