Tips på dukning: 4 sätt att använda dina egna bilder

Tips på dukning:

4 sätt att använda dina egna bilder

Hur får du till en personlig touch på din dukning? Vackra bordsdekorationer och snygga placeringskort är förvånansvärt enkelt att skapa med ifolors fotoprodukter. Här hittar du fyra inspirerande idéer.

Inget får gästerna att känna sig mer välkomna än att hitta en plats runt matbordet med sin egen bild. Placeringskort av fotoprodukter visar inte bara gästerna var de ska sitta, de fungerar också som vackra bordsdekorationer. Placeringskort kan användas vid festliga tillfällen som bröllop och födelsedagar, men även vid mindre middagar med vänner.

Nedan hittar du några uppfinningsrika idéer för att duka upp bord för vardagliga och speciella tillfällen.

1. Ett placeringskort och en gåva i samma låda

Tänk om du gjorde metallboxar med din egen bild till dina gäster och använde dem som placeringskort i dukningen? En snygg metallbox förhöjer dukningen och förblir ett minne av en delad stund. Boxen ger dubbel glädje när du gömmer en fin överraskning eller ett annat minne i den.

Det finns fyra olika former: rektangulär, rund, fyrkantig och hjärtformad. Boxen är rostfri, hållbar och lätt att rengöra. Den kan senare användas till exempel som matlåda eller för förvaring av småsaker. 

2. Retrobilder ger en touch av vintagekänsla till bordsdukningen

Bilderna är perfekta som present, men de är också perfekta som placeringskort. Du kan skriva gästens namn eller en hälsning med bläck på den vita delen av bilderna. De vintageinspirerade retrobilderna passar olika typer av dukningar och kommer garanterat att göra dina gäster glada.

Retrobilder på 10 x 10 cm är framkallade på äkta fotopapper och levereras i en vacker kartonglåda. Lådan innehåller 24 bilder.

3. Festsnacks med bilder på gästerna

Dekorera cupcakes, muffins och andra festliga godsaker med dekorativa pinnar med bilder på alla på festen. Roliga dekorationer av bakverk skapas enkelt med cocktailpinnar och ifolors fotostickers. Du behöver två fotostickers för varje gäst att fästa runt pinnen.

Dekorativa pinnar med fotoklistermärken ger en personlig touch till varje fest och ger garanterat ett leende på läpparna hos gästerna!

4. Från matbord till bok

En utsökt måltid blir ännu härligare när du inkluderar photo booth-bilder i din dukning. Fäst en bildremsa med gästens namn på vinglaset eller placera det mot glaset. Fotot blir ett minne för gästen och kan användas hemma som till exempel bokmärke.

Photo booth-bilder levereras i set om 5 remsor. Att göra bilder är enkelt genom att använda olika mallar. Du kan välja din photo booth-bild med eller utan ram och välja en bakgrundsfärg som matchar tonen i din dukning.

I ifolors utbud kan du även hitta andra härliga produkter för att pigga upp dukningen: muggar, skålar, tabletter och glasunderlägg.

 

Se även:

👉 Att tacka sina gäster är en viktig del av firandet – tackkort är ett fint sätt att minnas gästerna

Läs mer