• Fotovägg för fester

  Fotovägg för fester

  Står en fest på schemat – och det ekar tomt på idéer för dekoration? Det behöver inte vara komplicerat att dekorera en festlokal – det enda du behöver är bara en massa vackra foton. Vi har samlat några idéer om hur du kan hänga dina foton i festlokalen – oavsett om det är en födelsedag, dop, bröllop eller någon annan fest.

  Retrobilder på en tvättlina

  Retrobilder på en tvättlina

  Storslagen eller en mer avslappnad fest? Foton på en tvättlina en rolig idé för födelsedagar eller fester. Allt du behöver är följande: retrobilder, jutegarn, små klädnypor eller klämmor och en lämplig plats att hänga upp dina minnen på. Använd ett par spikar för att montera dem på väggen eller häng dem från den ena sidan av en hylla till den andra. Om du vill ha en mer slående fotovägg kan du hänga dina foton i flera lager.

  Photo booth-bilder som väggdekorationer

  Photo booth-bilder som väggdekorationer

  Många minnen i en och samma remsa – med Photo booth-bilder kan du skapa exakt den festliga stämning som du vill ha. Denna produkt finns i ett brett utbud av färger och en förpackning ger dig fem fotoremsor att dekorera med. Vill du ha en vit bård eller är rosa, mörkgrön eller kanske en mönstrad bård något för dig? Bara fantasin sätter gränser – så varför inte prova?

  Hjärtformat fotocollage

  Hjärtformat fotocollage

  Det här collaget fästs med tejp är ett fantastiskt blickfång när du bara letar efter en tillfällig dekoration för en fest. För en överraskningsfest är den här idén perfekt för att överraska födelsedagsbarnet! Du kan beställa de kvadratiska bilderna med eller utan vit kant, och 24 bilder räcker för att göra ett stort hjärta. När kalaset är slut kan bilderna packas tillbaka i sin egen låda och ges som present till födelsedagsbarnet.

  Livets höjdpunkter i rampljuset

  Livets höjdpunkter i rampljuset

  När festen hålls inomhus kan bilderna hängas upp på en ljusslinga. Det är ett stämningsfullt sätt att skapa stämning vid en baby shower, svensexor eller möhippor eller stora firanden – utan att behöva använda tejp, spikar eller verktyg. En minimalistisk lösning är att lyfta fram några få foton med clips, men en mer festlig fotovägg skapas med mer tejp och fler foton. Vilka stjärnögonblick skulle du välja att sätta fokus på?

  Foton runt om i festlokalen

  Foton runt om i festlokalen

  I vårt sortiment finns både traditionella foton och fotoramar för tio foton. Det finns många sätt att visa upp foton – bland annat på bröllopsmottagningar. I foajén eller i ett lugnare hörn kan du ställa upp ett presentbord dekorerat med bröllopsparets foto. Inramade bilder kan användas för att göra en fin fotovägg som man kan ta med sig hem efter bröllopet.

  Behöver du fler idéer för att använda foton på din fest? Vi har gjort en video på hur man gör ett färgglatt collage av Photo Booth-bilder i en ram.

  Prenumerera ifolors nyhetsbrev
  Prenumerera ifolors nyhetsbrev

  Läs mer