Fotovägg för fester

Fixa till en partyfotovägg

Står en fest på schemat – och det ekar tomt på idéer för dekoration? Det behöver inte vara komplicerat att dekorera en festlokal – det enda du behöver är bara en bunt vackra foton. Vi har samlat ihop idéer om hur du kan hänga upp dina foton i festlokalen – oavsett om det är en födelsedag, ett dop, bröllop eller någon annan fest.

Fyrkantiga bilder eller retrobilder på ett klädstreck

Bilder på ett klädstreck är en rolig idé för födelsedagar eller inflyttningsfester. Allt du behöver är: ifolors kvadratiska bilder eller retrobilder, jutesnöre, små klädnypor eller klämmor och en lämplig plats att hänga upp dina fotominnen på. Placera på väggen med ett par spikar eller häng från ena kanten av hyllan till en annan. Du får en mer imponerande fotovägg när du hänger bilder i olika lager.

Retrobilder på en tvättlina

Photo booth-bilder efter festtema

Många färgglada minnen i en remsa - med ifolors Photo booth-bilder kan du skapa precis den sorts feststämning du vill ha! Testa på att till exempel fästa bilder på en korktavla. Det finns gott om färgalternativ för bården på våra Photo booth-bilder med blank yta, och ett paket ger dig fem fotoremsor för att göra festdekorationer. Vill du ha en vit bård, eller skulle rosa, mörkgrönt eller kanske mönstrat passa din smak? Testa vilken som är din favorit!

Hjärtformat fotocollage

Hjärtformat fotokollage som väggdekoration

Det här kollaget fäst med tejp fungerar som ett blickfång när du bara behöver en tillfällig dekoration till en fest. För en överraskningsfest är den här idén perfekt för att överraska födelsedagsbarnet! Du kan beställa de kvadratiska bilderna med eller utan vit kant, och 24 bilder räcker för att göra ett stort hjärta. När kalaset är slut kan bilderna packas tillbaka i sin egen låda och ges som present till födelsedagsbarnet.

Livets höjdpunkter i rampljuset

Foton runt om i festlokalen

I ifolors utbud kan du hitta både traditionella foton och fotoramar i ek, svart och vitt avsedda för foton i 10-cm format. Det finns många snygga sätt att visa bilder på på en fest, och till exempel kan ett inramat foto med det söta paret vara mittpunkten på ett presentbord. Du kan sedan göra en underbar fotovägg hemma av inramade foton efter festen.

Livets höjdpunkter i rampljuset

Livets gemensamma höjdpunkter i rampljuset

Festligt eller mer avslappnat? När festen ordnas inomhus kan foton hängas upp på många sätt, till exempel i ramarna på en gammal tavla eller längs en ljusslinga. Detta är ett stämningsfullt sätt att trissa upp stämningen på inför dop, babyshowers, svensexor eller födelsedagsfester. En minimalistisk lösning är att lyfta fram några bilder i rampljuset med klipps, men en festligare fotovägg skapas när det är gott om bilder. Har du till exempel en julgransljusslinga i ditt förråd som väntar på att bli festens centrum vid andra tider än julen?

Behöver du fler idéer till användning av foton på partyn? Vi har gjort en video på hur man gör ett färgglatt kollage av Photo Booth-bilder i en ram.

Prenumerera ifolors nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Läs mer