Skicka en hälsning via post

En hälsning på distans är en bra gåva

Våren är full av glada fester. Men vad ska man egentligen ge en nybliven student, en konfirmand, ett födelsedagsbarn, ett nygift par, mor- eller farförlädrar - om möjligheten att ge gåvan personligen kanske inte finns? Vi har lösningen! Du kan nu – på säkert avstånd – skicka en hälsning eller en fotopresent via ifolors praktiska presenttjänst!

Du kan skapa en gåva via din egen dator eller mobiltelefon och den levereras hela vägen till mottagarens brevlåda. Det betyder att ingen behöver besöka ett postombud för att leverera eller hämta gåvan. Har du en speciell person i ditt liv som förtjänar en sådan present? Då har du kommit rätt!

En fotobok till födelsedagsbarnet

Samla höjdpunkter i en fotobok och ge bort i födelsedagspresent

Att samla minnen från livet i en fotobok är en väldigt personlig och fin födelsedagspresent. Varför inte gå ihop med släktingar eller nära vänner och samla in de bästa bilderna på födelsedagsbarnet i en snygg fotobok från ifolor? Ni kan skapa en fotobok som visar upp födelsedagsbarnets liv och minnen på bästa sätt! Den lättanvända programvaran Designer gör att du enkelt kan kombinera bilder och text, vilket resulterar i en högkvalitativ fotobok full av födelsedagsbarnets bästa minnen.

Kort i A4-format och en SIGG-flaska

Äntligen pension – fira med ett kort i A4-format och en SIGG-flaska!

Ett trevligt sätt att tacka av en kollega som går i pension är ett kort i A4-storlek med höjdpunkter, trevliga stunder, texter och lyckönskningar från kollegor. En högkvalitativ SIGG-flaska med en bild på gamla kollegor är också ett trevligt minne för personen att få med sig, och kan på sin lediga tid titta tillbaka på alla fina minnen ni haft under åren.

Bildpussel

Barn kommer att älska ett fotopussel

Att lägga pussel är roligt för stora och små! När pusslet blir en bild av ett husdjur, familjen eller till och med ett favoritminne blir det ännu roligare att lägga det och det är en fantastisk födelsedagspresent till någon du tycker om! Pusslen finns i olika storlekar – från 50 till 1000 bitar – så det finns något för både nybörjare och de mer erfarna!

Inramade foton och fotomuggar som gåvor till brudparet.

Fotogåvor för att fira brudparet

När civilståndet ändrats är det dags för de nygifta att fylla på sitt vitrinskåp med imponerande fotomuggar. Muggar med härliga foton av paret och det nya efternamnet kommer att få fram ett leende på läpparna varje gång det är dags att dricka morgonkaffe och är därför en fin present till brudparet.

Paret behöver naturligtvis också en tavla med det nya efternamnet! Detta kan göras som en 13 x 29 cm stor bild med ram, där du förutom texten även kan ha bilder på bröllopsparet. Eller vad sägs om 24 retrobilder i papper från tiden innan paret gifte sig? De fina retrobilderna har vita ramar och du kan även lägga till text på bilderna. De kommer i en färdigpackad presentförpackning.

Gratulationskort och presentkort till en student

En student kommer att bli glad för ett presentkort

Att ta studenten är en av ungdomens stora milstolpar, och fotografier av en ung student med blommor runt halsen och vita mössor kommer att finnas med för evigt. Ge bort ett presentkort till ifolor så att studenten kan samla de bästa bilderna i en fotobok eller en fin tavla. Presentkortet kommer i ett praktiskt PDF-format och kan sättas fast i gratulationskortet. Det kan också bli väldigt personligt genom att använda ditt eget foto och välja ett som du gillar från de färdiga Ifolor-mallarna.

Gratulationskort och en present till en konfirmand

Ett gratulationskort till en konfirmand

Ett gratulationskort kan vara en liten gåva i sig själv och en som konfirmanden vill behålla. Utforma ett personligt gratulationskort med minnesvärda bilder från barnets 15-åriga liv: bilder från dopet, födelsedagar, skolan, resor och fritidsintressen. Det är lätt att stoppa in antingen en pengagåva eller ett presentkort mellan de fina korten.

Läs mer