Studentinbjudning

Så här beställer du studentinbjudningar enkelt med färdiga kortmallar!

Personliga inbjudningskort kräver inte alltid pysslande eller krävande bildbehandlingsfärdigheter. Färdiga kortmallar gör planeringen enklare. Designa vackra studentinbjudningar av dina egna bilder - det är lätt att göra med färdiga kortmallar!


En lyra, en studentmössa, en ros eller en flaska mousserande vin? Vårt urval innehåller många kortmallar som passar för student- och examensfester. I den här artikeln berättar vi hur man gör snygga inbjudningar till studenten med hjälp av en färdig mall.

Studentinbjudning

Idéer för bilder på inbjudningskort till studenten:

1. Ungdomens egna favoritbild Det kanske säkraste sättet att välja en kortbild som tilltalar den unge är att fråga dem vilken bild de vill ha till inbjudan. En sådan bild speglar den utexaminerades personlighet på ett träffande sätt.

2. Bild på studenten som barn Var den nyutexaminerades personlighet tydligt synlig även som barn? Bläddra igenom barndomsfoton så kommer du säkert att hitta en bild som beskriver festhjältens karaktär till studentibjudningen.

3. Förr och nu-bilder av festhjälten Föräldrar och festgäster kan känna att skoltiden har gått väldigt fort. Trots allt har hen precis börjat första klass och nu är hen redan student!

4. En bild av ungdomen som provar studentmössan Ta en bild av ungdomen som provar studentmössan framför spegeln.

5. En bild av studentmössan Hos oss hittar du färdiga mallar för inbjudningar som inkluderar en studentmössa. Samma kortmall kan användas för både inbjudnings- och tackkort. Bilden på kortet kan också vara en närbild av studentmössan – ta en bild själv eller ladda ner bilden nedan.

Ladda ner bilder för studentinbjudningar och gratulationskort gratis här:

Inbjudningskort utan ansiktsbild

Om festhjälten inte är intresserad av en ansiktsbild, kan kortet också ha en stämningsbild eller bara text. Att lägga inbjudningstexten över bilder kan göras med Designer-programmet eller genom att använda den färdiga kortmallen: Helbild, text över bilden.

Hos oss hittar du även färdiga kortmallar utan bild för studentinbjudningar. På bakgrunden kan du skriva information om tid och plats för festen. Inte riktigt lika personligt som ett fotokort, men enkelt och alltid mer personligt än bara ett elektroniskt meddelande.

Etikett: När skickas inbjudninar till studenten eller examen? Inbjudningskort ska postas så snart studentexamensresultaten meddelas. Planera och beställ inbjudningarna färdigt så att du snabbt kan få dem till dina gäster!

Läs mer